טוב אז ככה רשימת אנשים אישית של אנשים שצריכים

טוב אז ככה רשימת אנשים אישית של אנשים שצריכים

להרוג. וכן אני יודעת שזה כבר היה, ולא זה לא מעניין אותי... וכן...קפצו לי. אז ככה: בנות שמתלבשות אותו דבר למסיבה בנות 16 שנכנסות למסיבות של 20 + ערס בן 25 שיוצא עם פרחה בת 14 בכללי ערסים ופרחות אנשים שהולכים עם חליפות ספורט אנשים שהולכים עם בגדים מבריקים אנשים שהולכים עם בגדי עור בני נוער גותים הדר מרקס כל השדרניות (עם הדגש על שדרניות) בגלגלגלגל"צ אנשים שלא אוהבים שלועסים לידם מסטיק אנשים שמתעצבנים מקולות הולכים וחוזרים (כמו שמרעידים את הרגל) אנשים שאוכלים עם קול אנשים שיורקים סמוחטות עם נזלת אנשים שמפצחים גרעינים וזורקים את הקליפות על הריצפה (מרוקאים) מרוקאים (כי פשוט מגיע להם להאמר שוב) אנשים שלא כותבים עם אותיות אית"ן אנשים שאומרים "אני יושן" ו/או "אני גודל" ציפי שביט יהורם גאון יפה ירקוני (שתמות כבר) בנים שחושבים שבנות לא מחרבנות בנות שאומרות לבנים שבנות לא מחרבנות אנשים שמדברים עם ש' שורקת אנשים שיורקים בזמן שהם מדברים אנשים ששרים ואין להם חוש קצב אנשים שלומדים ברימון ולסיום: אנשים שיגיבו להודעה הזאת במירמור (לא רוצים אל תגיבו-קפצו לי)

Sea Urchin

New member
אנשים שצמים ביום כיפור

הפרחה בת ה-14 שיוצאת עם הערס בן ה-25. כל מי שכואב לו שטורקים טלפונים לטלמרקטרים. מתרימות טלפוניות של "אחת מתשע". אנשים שמשתמשים במצלמות הפרטיות שלהם לצלם עברייני תנועה. מי ששם בפליקר תמונות שצילם במצלמה של טלפון סלולרי. כל מי שצפה בסרט "לאכול בגדול", ובמיוחד אלה שבעקבות הסרט לא יאכלו יותר במקדונלד'ס. אנשים שבשיא החום דוקא מזגן לא יכולים לסבול. נהגי משאיות שמבצעים פניית פרסה. נוסעים שמצלמים במטוס, ובמיוחד אלה שמשתמשים ב-Red Eye Reduction בטיסות לילה.

גנגליון

New member
אנשים שעושים מסיבות קריוקי..

ונותנים לילדה שלהם לצווח בכל השכונה (במערכת הגברה שלא הייתה מביישת "פסטיבל וודסטוק") "זה לילה סתווי ואין כוכבים" ועוד מוחאים לה כפיים אחרי ההופעה שלה !! הילדה עוד תאמין שיש לה כישרון.. שדרנים בגלגל"ץ שמנסים לשכנע אותי לנסוע לאט ומתלוננים על מזג האויר. כשאני שומע את התשדירים שלהם.. אני דווקא לוחץ על הגז ולא שומר מרחק וממהר הביתה ולא אכפת לי כמה ילדי זכי עיניים אני דורס בדרך. זקנים שמתגלגלים למעבר חצייה בהליכון עם כדורי הטניס שנייה לפני שהספקתי לעבור את המעבר חצייה המקולל. והם אף פעם לא יודו לך שעצרת.. הן לא יודעים שאם זה לא היה בניגוד לחוק הייתי דורס אותם כאילו אין מחר ומשאיר אותם בכביש כמזון לעורבים ? ערסים עם חולצות ורודות, וג'ל בשער המחומצן שלהם. הפתרון לבעיה אלה ניידות מיוחדות של "ציידי ערסים" מוסמכים שיפשטו על כל הבתים של נהגי המוניות, ירקנים, מוכרי המזון המהיר בארץ. יירו באבא ערס חץ הרדמה, יתפסו את אמא עיירת פיתוח עם רשת דייגים ענקית ויובילו אותם למרפאת עיקור וסירוס. ילדים, לא צריך שום סיבה מיוחדת. בשביל מה צריך אותם ? "פרו ורבו" ? סתם מצווה שאיזה רבי הולל המציא לפני 1500 שנה אחרי שלא הצליח לתפוס כמה בחורות ליד הבאר. חמודים ? מה חמוד ביצור שהוא 90 אחוז עיניים והידיים שלו דביקות כל הזמן מתערובת סמיכה של רוק ובמבה ?

The Peanut

New member
מוסיפה

אנשים שבוהים בך ברכבת שעה וחצי אנשים שמקשיבים לשיחות טלפון שלך באוטובוס אנשים שאומרים "קצינוס" "נהגוס" וכו' אנשים שמנגנים על גיטרה בים אנשים שאומרים "מה תודה? תתפשטי" אנשים שלא מבינים למה את לא מתפשטת... אנשים שאומרים "זה ידוע שהכי טובים עוברים בטסט ה_____..." (להשלים לפי הצורך) אנשים שאומרים שהיה להם כיף במסיבה גם אם היו שם רק 15 אנשים, וודקה תפוזים וניגנו שירים מהאייטיז זה לא ייגמר...

Hypnotize

New member
בהמשך ל2

אנשים שמדברים בטלפון בקול רם באוטובוס, וחושבים שיש אפשרות כלשהי לא להקשיב להם.

The Guardian17

New member
בייחוד ערסים

שחושבים שהם קנו את האוטובוס ושמים איזה שיר אתיופית. שימותו

The Guardian17

New member
-טסטרים

שמעבירים נשים במכה ראשונה. -טסטרים שמעבירים נשים. -טסטרים.

The Guardian17

New member
איזו טעות

ההודעה הזאת נשמעת ממש כאילו אני איזה שלומי מועלם או משהו

LightbuIb sun

New member
שלומי מועלם

הצליח. ידעתי שאת תקופת ההבלגה שלו הוא סיים, ועכשיו המכה הגדולה שלו היא לפרוץ למשתמשים של המנהלים.

אז את שלומי מועלם לא צריך להרוג?

יופי. עכשיו הוא לא יכול להתלונן בפורום משוב שרוצים להרוג אותו. ולמען הסר כל ספק, אני קורא לכולם בפורום לא להרוג את שלומי מועלם.

למעלה