טוב אז ככה רשימת אנשים אישית של אנשים שצריכים

GMN

New member
../images/Emo26.gif

אנשים ששומעים גלגל"צ. אנשים שלועסים מסטיק 24 שעות (אני מוכן להשבע שפרחות ישנות עם מסטיק בפה!) אנשים שהולכים עם חליפות ספורט (רוסים) אנשים שהולכים עם בגדים מבריקים (גם רוסים) אנשים שהולכים עם בגדי עור (רוסים!) בנות שמחרבנות ומתגאות בזה.

GMN

New member
קראתי את הסעיף הזה

מעניין לי את אשך ימין.

באימשלך .. גם אותי את רוצה להרוג ?!? ../images/Emo46.gif רק בכלל שאני ערס וככה להתעלם מהחלק הפולני ?? מה אני לא בנאדם אני ?!? התצבטי אותי אנ'לא לא הצתבט ? התדגדגי אותי אנ'לא לא הצתחקק ?? (יענו "אם אני לא שם אני לא קיים ??" של שאול מדפי זהב ..) העא ??

Shaycs

New member
זה לא השאלה הנכונה....

השאלה הנכונה היא מה יכול להיות טוב בזה שאתה פולני..?? אין שום דבר שמועיל בכם...

Luftwaffe

New member
עוד

אנשים שמברכים יום קסום/נפלא אנשים ששורקים עם השיר ברדיו אנשים ששותים וודקה עם רדבול פסיכולוגים של מרכזי הערכה אנשים ששרים את הג'ינגל של גלגל"צ אנשים שמחייכים כי השמש זורחת צביקה הדר אנשים שאומרים "לשבת ולעמוד זה אותו כסף" בכלל כל אלה עם הפניני חוכמה שלהם ערסים שמבקשים סיגריה וכשאין לכם הם משיבים "למה אתה משקר?" אנשים שמבקשים ממכם לכבות את הסיגריה אנשים זקנים שנדחפים לאוטובוס בכוח אנשים שמבקשים ממכם להניח תפילין באמצע הרחוב דודו טופז הקהל שלו

avinoam edry

New member
ואי איזה מזל

שלא שתיתי וודקה עם רד בול והעדפתי טקילה במסיבה ביום חמישי ,אחרת גם אני היתי ברשימה שלך

Barbos7

New member
לא היית מגדיר אותם כאנשים

אבל: קיבוצניקים. אנשים שהם בתנועות נוער. אנשים שמקשיבים לגלגל"צ. אנשים שרואים כוכב נולד. יהודים. אנשים שמשתמשים בכפתור ה- caps lock. אנשים שמורחים אותיותתת. אנשים באוטובוס שמגיבים על שיחה שלי ושל חבר. אנשים שמשתמשים ביותר מסימן קריאה\שאלה אחד. אנשים שהולכים לארומה. אנשים שכותבים בס"ד. אנשים שמדברים כל היום על מכוניות, נהיגה וטסטים. אנשים שעושים 'הליכות'.

Barbos7

New member
בהחלט עליון,

כנראה שהערכים השתנו, ה-'ארים' של החברה הישראלית מנקים חרא של פרות.

LightbuIb sun

New member
מה?!!??

בס"ד תרגעעעע!!!!!???? אגב ראית מי עבר היום בכוכב נולד? ראיתי בדיוק אחרי שעברתי טסט והלכתי לשתוף את המכונית שלייייי (וכמובן שכל זה אחרי ההליכה). יאלה אני צריך ללכת לישון יש לי מחר פעולה מוקדמת בצופיםםם, על כמה גלגל"צ עוזרת לקיבוצים העבריים. GALGALATZ.

למעלה