טוב אז ככה

shaharEB

New member
!

PureSHIT

New member
אני חושב שבבגרות בלשון, שגיאות כתיב

הגבתי כמו שהגבתי כי זה דבר נורמלי כאן לקחת את המזרחית בתור זבל, במיוחד בתקופה האחרונה, ואני לא מקבל את זה. אף פעם לא ירדתי בפורום על טראש מטאל/גלאם מטאל/רוק "ישן" בגלל שאני לא אוהב אותם. זה פשוט מעיק וילדותי. 1) תקשיב לכל שיר של כל ראפר ממקום כלשהו בעולם. האנגלית שלהם יותר מרק "קלוקלת" והתוכן שלהם רדוד לפחות כמו של ה"מזרחיסטים" כאן. תראה לי מישהו שחושב על להגביל את המוזיקה שלהם. 2) זה יותר מרק נשוא-מושא וכו', אל תשכח שיש גם גופים. אני - אדבר, הוא - ידבר. שים לב לנקודה הזאת.. 3) כפרעליו. 4) כפרעליהם. 5) זה העניין, כבר יש דבר כזה.. ואתה טוען שצריך דבר כזה. הבנת את הנקודה? 6) באסה לך כי שגיאות כתיב בסגנון "התדרדרות" במקום "הידרדרות" יורידו לך נקודות.. אלא אם ב"יש לי התעלמות משגיאות כתיב" אתה מתכוון להקלה כלשהי בבגרות עצמה, שיהיה מאודדד מוזר אם תהיה לך. הרי הבגרות היא דווקא על דברים כאלו. אם לחזור שניה לתוכן של מה שכתבת, כדאי שתדע שמה באמת דופק לילדים פה את הראש, זה דברים בסגנון הפסטיגל - ועליהם אין יותר מידי פיקוח. שמעת את השירים שהם שרים שם? מילא להיות ממוסחר, אבל לתת לדנה פרידר לכתוב שיר?! WTF?!

PureSHIT

New member
התחלתי לכתוב את ההודעה הזאת ואז ערכתי

אותה לגמרי XD יוצא שהכותרת פשוט לא מתאימה למה שכתבתי בהודעה עצמה.. תחשוב שהכותרת מתייחסת לסעיף 6 שלי :) Now good day! I said GOOD DAY! (פז.)

Lqpark

New member
*כן אחי הקלות *הכוונה היא שאני בעד הנקודה

*ועדיין מזרחית חרא מוזיקה ***אלא-אם-כן!!! אתה שיכור מת, עם חברים, במועדון, והדיג'י שם "בלבלי אותו" אז זה חרא זורם :)

PureSHIT

New member
אז מה הקטע בלבחון אותך בכלל..

מילא שגיאות כתיב בסגנון "אנצקלופדיה" ו"אכברוש", אבל אם אתה יכול לטעון גם בדברים שאתה נבחן בהם כמו הגופים והבניינים אז הבחינה מיותרת לגמרי.

Lqpark

New member
גופים ובניינים זה משו אחר אחי

אני חושב שזה רק על המאמר ועל התשובות הארוכות

LPMCR

New member
ואו!

ענק, שנון וחזק ביותר!!!!! מורידה בפניך את הכומתה, גמדון

PureSHIT

New member
תצדיעי, תשתחווי ואז תכיני לי משהו

לאכול! אם תרצי לעסות לי את הגב בזמן שאני אוכל, אני אהיה אפילו יותר מרוצה :) (תיזהרי משאלות כאלו בעתיד... הבאת לי כאן חתיכת הרמה להנחתה - להבא אני לא אהסס להשתמש בה!)

למעלה