W whatascene New member 5/11/05 #30 ממ.. אתם בטוחים שזה ג'רארד? כי זה נראה לי כמו משהו שלקוח מדוויאן ארט..
ל להבה שחורה New member 4/11/05 #23 |*יש לך תמונות של אנשים מהלהקה? כבר יש יותר מדי לש ג'ארד, ואני רוצה על המחשב של עוד אנשושיםP:
M MCRules New member 5/11/05 #26 בנות! רק לדעתי מייקי הוא היפה מבין האחים?? (כמובן שג'רארד הוא "כוסון עולמי לייקדה" אבל מייקי קצת קצת יותר )
בנות! רק לדעתי מייקי הוא היפה מבין האחים?? (כמובן שג'רארד הוא "כוסון עולמי לייקדה" אבל מייקי קצת קצת יותר )
ל להבה שחורה New member 5/11/05 #28 הם לא באותו סטייל בכלל... הם שניהם יפים באופן ממש שונה. מייקי סקסי ברמוות.. נו, אבל גם ג'ר... (עכשיו מישהי תקפוץ ותגיד שזה לא בסדר להגיד שהם יפים כי העיקר המוזיקה?!)
הם לא באותו סטייל בכלל... הם שניהם יפים באופן ממש שונה. מייקי סקסי ברמוות.. נו, אבל גם ג'ר... (עכשיו מישהי תקפוץ ותגיד שזה לא בסדר להגיד שהם יפים כי העיקר המוזיקה?!)
B bustedit New member 5/11/05 #32 כן המייקי הזה.. למרות שאני לאהוב פרנקי אבל בכל זאת.. יש למישהי תמונה יפה של מייקי?
L Love Bem New member 5/11/05 #34 הנה עוד פעם אתם רואים... LOL לא סתם פחח...עם יפים מה לעשות!! אבל כוסונים לא!