טוב..אז ככה

chuchi46

New member
נמ. גם אני עושה השנה בגרות 5 יח'

ואני בט'... פרוייקט מצויינות של הטכניון? לא משנה... (3X-11) (2X-3) - כדיי לפתוח סוגריים... כמו שהמורה שלנו הסבירה לפני שנה וחצי... תכפלי את הסוגריים שליד המינוס ב 1- ואז תקבלי: טוב, תקשיבי, זה ממש סיבוך לכתוב את זה בתבטיקה, אז במילים: תקבלי: פתח סוגריים מינוס 3 X פלוס 11 סגור סוגריים כפל פתח סוגריים 2 X מינוס 3 סגור סוגריים. אז את כופלת את ה3X- ב2X וב3-, אז את כופלת את ה11 ב2X וב3 ומכנסת איברים... אחר כך התרגיל שלך אמור להצליח... מקווה שהבנת, זה הורג אותי שאני לא יכולה לכתוב משוואה פשוטה על המחשב הזה! מקווה שעזרתי :)

Dooritos

New member
הפ הפ הפ

מה? מה? מההההה??????. מזה הדבר הזה, אני גם בפרוייקט מצויינות של הטכניון ולנו יש בגרות רק בי' ויא' (גם זה בסימן שאלה! יש מצב שידפקו אותי וכל העבודה הרבה שעשיתי בלחץ הייתה לחינם ואני עומדת ללמוד מת' גם בכיתה יב'! דאם סיסטם!!) הקיצר- יש לך מבחן עוד שבוע ככה?

noname202

New member
ורק אצלנו זה התחיל רק בשכבה מתחתי

noname202

New member
תמיר יקירי../images/Emo8.gif בוא ואגלה לך סוד.

*אני לא אוהבת משהו רק מרגע שלא הולך לי בו
* נקווה שזה היה זמני
מחר נדע הכל

chuchi46

New member
לא

בקיץ עושים בגרות 005, והתוכנית היא לגמור את כל הבגרויות עד סוף י"א... אז גם לך יש מבחן ברביעי? בהצלחה לך!

Tiki Torch

New member
נמ אבל עם בעיות כאלה

בגרות 5 יח' בנתיים לא הכי תצא אבל עדיין יש לי תקווה תמשיכי ככה אולי עדיין יצא ממך משהו...

הא ? לא..

יש הרבה אנשים שהם לא חכמים במיוחד שמצליחים לעשות 5 יחידות מתמטיקה נדרשת השקעה, ולמתקשים יותר - הרבה ממנה כמובן שיהיו כאלו שלעולם לא יצליחו, אבל הרבה כן, במיוחד אנשים שמבלים בפורום חנונים - אני משער שתהיה להם אינטיליגנציה מעל הממוצע אנשים לעומת זאת שמצליחים ב-5 יחידות מתמטיקה בלי להשקיע בכלל - ואני מכיר 2 כאלו פחות או יותר, אלו אנשים באמת חכמים, השאר.. מעל הממוצע - לא יותר מזה

תמיר1991

New member
כן, אבל היא בכיתה ח' והיא תעשה

את הבגרות בכיתה ט', ככה שהיא לדעתי מהחכמים, לא?
תמיר.

הממ

ממה שהבנתי את ניגשת לבגרות בכיתה ט' ? אם את לא מצליחה לפתוח סוגריים, אולי לא כדאי שתמהרי עם בגרות... אנשים כבר רצים לאוניברסיטה קחו את הזמן

a m i t o

New member
נעלבתי...

אני יודעת, ואני למדתי כבר את כל החומר של כיתה ח, ט, וחלק מי' ואני יודעת הכל מצויין ולפעמים אני פשוט בבלאק אווט בשברים קטנים כאלה ויש לי מבחן עוד..אממ...ב31 לחודש.

תגובה

החומר של י"א וי"ב זה החומר האמיתי לבגרות השאר זה הקדמה, ואולי בכיתה י' לומדים ל005 שזה השאלון הקל יותר בכל אופן, לא ניסיתי להעליב אני רואה את עצמי כבנאדם חכם - ויודע שאני לא הייתי מצליח ב-ט' ב5 יחידות כמו שהצלחתי בי"ב זה לא משהו אישי כלפיך, אני הרי לא מכיר אותך

למעלה