טוב אז לאחר שש עונות

euchhtcu

New member
טוב אז לאחר שש עונות

וסיום מרגש בהחלט (אומנם בלי תשובות מלאות ) נשאל את כל המעריצים איזה קטע מתוך כל ה6 עונות הכי יפה /מעניין/מרתק ....

tamarhp

New member
היו המון

בין האהובים עלי זה כמובן שיחת הטלפון של דזמונד ופני. אבל היו עוד...

euchhtcu

New member
דעתי :

בתחילת אבודים לא התעמקתי כל כך בפירושים והסברים אבל מעונה 4 התחלתי ממש להתעמק ומצאתי את עצמי תקוע ונעול על השיחה בין גייקוב לסמוקי בסוף עונה 5 (מתחילת הפרק ) -וזה אחד הקטעים

GeJuFan

New member
אייי מסכימה בנוגע לדזי ../images/Emo13.gif

חוץ מזה אני פטייה למבטא בריטי ואוסטרלי.

../images/Emo6.gif אהבתי את האייי....

והמבטא של איאן (קיוסיק) משגע !!!

GeJuFan

New member
תקשיבי בשביל מבטא כמו שלו

(שלא לומר מראה כמו שלו) כל דבר שהוא פחות מ-"איייי" לא שווה אפילו להגות אותו
.

../images/Emo6.gif חחחחח.... ד"א אחד הדברים שהנרי קיוסיק

אהב בתפקיד הזה הוא שהוא יכול היה לדבר רגיל ולהשתמש במבטא האמיתי שלו ולא לדבר "אמריקאית". באמת שחקן נהדר ואני מקווה לראות ממנו עוד בעתיד. אה - ועוד קטע משעשע - יש לו שלושה בנים ושמו של אחד מהם - עשיו

GeJuFan

New member
הנרי קיוסיק?! זה השם שלו

טוב לעולם הוא יהיה בשבילי דזי מאבודים, כמו שגרנט בולר מ"בטי" (שאגב שיחק גם באבודים) לעולם יהיה בשבילי קונור The thounder from downunder, ואלן דייל (ווידמור) לעולם יהיה השחקן שתמיד הורגים אותו בכל תוכנית אפשרית
.

HENRY IAN CUSIK

TO BE EXACT ולמרות שהנרי זה השם "הראשון" שלו כולם מכנים אותו IAN שאני משערת שזה נקרא איאן ולא יאן .

GeJuFan

New member
זה לא אמור להיות קוסיק או קו'סיק?

יאפ איאן הרבה יותר מתאים לו. (ויאן מאייתים: yan, איך אפשר להתבלבל?..)

יפעת777

New member
אהבתי את מה שסוייר אמר לג'ק

"מה דעתך לרדת מפסגת ההר ולומר לנו מה אמר לך הסנה הבוער?"

ravens

New member
כמה קטעים

א. הקטע שבן לוקח את לוק לבקתה בפעם הראשונה וכל המסתורין שהיה שם ,לדמיין מנהיג שיושב בבקתה בחושך כל הזמן וסולד מטכנולוגיה ב. קטע קורע מצחוק שהרלי בן ועוד כמה אנשים הולכים לחפש את הבקתה וכל אחד חושב שהשני מוביל. ג. כל הקטעים של מיילס בהתחלה כשהתחבר לאבודים והיה רב איתם על האוכל או הממתקים ד. כל משפטי הפתיחה של סמוקי-לוק כשנתקל באחד מהאבודים ,תמיד מנומס וידידותי עם כוונות רצחניות ,אפילו בפרק האחרון הוא אומר :שלום רוז ,עם סכין ביד ומבט רצחני בעיניים

tamarhp

New member
אם כבר מיילס

השיחה של מיילס והארלי על החזרה לעבר היתה גדולהההההההההה!!!!!!!!!

Lady in red2

New member
הממממ

קטעים מרגשים - דזמונד ופני בטלפון, קלייר וצ'ארלי מתאחדים, ג'ולייט וסוייר מתאחדים, רוז מתאחדת עם ברנרד. קטעים מעניינים/מרתקים - גילוי ההאטץ' בלי לדעת מה יש בו, גילוי כפר האחרים, כל הסצינה עם הבקתה של ג'ייקוב ובן + לוק, השיחה הראשונה של ג'ייקוב ואחריו בסוף עונה 5, סיום עונה 5 שלא יודעים מה קרה עם הפצצה... אה, ועניין הפסל שלצערי הרב לא קיבל שום משמעות.
אה, ונזכרתי - כל הקטע עם הרפסודה היה מאוד מותח - כי הייתה הרגשה שמשהו הולך להשתבש ואז "We have to take the boy". וגם - "We have to go back Kate" כשמגלים על הפלאש פורוורדים. עוד אחד - כשלא לחצו על הכפתור... קטעים מצחיקים - ההסבר של הארלי על האי לאימו, השיחה על מסעות בזמן של הארלי ומיילס... באופן כללי גם אהבתי פרקים היסטוריים - כמו של ריצ'רד וג'ייקוב ואחיו.

dar dahan

Member
היו הרבה קטעים שאהבתי אבל הכי הכי

אהבתי את סוף העונה השלישית, שהלוסטיז ניסו באמת ובתמים להלחם באחרים, והקטע הכי טוב מכל זה היה שסויר וג'ולייט הלכו לקחת כביכול נשק מאיזשהו מקום מה שלא היה נכון כי ג'ולייט שיקרה בשביל ללכת ולעזור להם, וסויר אמר להארלי שהגיע לאזור שילך כי הם לא יצטרכו אותו, ואז הארלי אם כל ה'חוסר מזל' שלו לקח את המכונית של דארהמה ודרס את האחרים ששמרו עם נשק על סעיד ג'ין וברנרד. הקטע הכי מדהים שיש לדעתי, וסוף העונה השלישית תזכר מבחינתי להרבה מאוד זמן, במיוחד בקטע שלוק זרק את הסכין על נעומי בטענה שהיא מסכנת אותם.

יש כמה:

1. הסצינה שבה לוק דופק על הצוהר לאחר המוות של בון, שבמעשה זה הוא השיב תקווה לדזמונד שעשה אותו הדבר. 2. הסצינה של המוות האבירי של צ'רלי, not penny`s boat!!!! 3. הסצינה שג'ק השבור אומר לקייט שהם צריכים לחזור. 3. וכמובן כל משפטי השנינות של סוייר: כמו במשחק הפוקר שהוא אומר על ג'ק: Oh, happy day. Here comes Dr. Giggles או כמו המשפט בו הוא עונה להרלי (שחשב שהציפור אמרה את שמו): Hurley: Did that bird just say my name? Sawyer: Yeah it did. Right after it crapped gold. או המשפט שסוייר אומר לג'ון על הטיולים בגונגל: Locke: Does any of this look familiar from when you were coming back? Sawyer: Well yeah, here's my favorite leaf! How could I forget this place? אני יכול להוסיף עוד אלף.... פשוט השנינות שלו... וכמובן Son of a bitch!

dar dahan

Member
מאז שראיתי את אבודים אני אומר כל הזמן...

בגלל סויר son of a bitch ונזכר בו. אין סויר היה הדמות האהובה עליי למרות שבעונה הזאת הוא לא נראה הרבה, בפרקים האחרונים הוא פשוט ענק אין אני אתגעגע לסויר

למעלה