טוב אז לאחר שש עונות

leraax

New member
המוות של צ'ארלי

בלתי נשכח, נעשה בצורה מדהימה! (פתאום פני שם, שחרר את האפשרות של התקשורת, הספיק מהר להזהיר, גרם לפיצול המחנה וכו'..)

Boran

New member
הקטע של הסדרה:

סוייר נפגש עם סוייר האמיתי. חיכינו לזה 3 וחצי עונות, ולא היו יכולים לעשות את הסצנה הזאת טוב יותר. זה לדעתי היה הסיפוק הכי גדול שהיה לי בכל הסדרה, ללא שום ספק.

Boran

New member
ועוד קטע

ולא בהכרח בגלל שהוא היה כזה קטע טוב, אלא פשוט כי מייקל אמרסון גאון: הקטע שחושבים שהוא הנרי גייל, והוא מצייר להם מפה של איך להגיע לכדור הפורח שלו, וכמה אנשים הולכים לשם. ואז הוא אומר לג'ק: אם באמת הייתי המנהיג של אותם "אחרים"... הייתי מצייר לכם מפה פיקטיבית לאיזה מקום מבודד, ואז כשתגיעו לשם יחכו לכם אנשיי, והם יחליפו את אנשיכם תמורתי... ... איזה מזל שאני לא, אה?

אבל שכחת את המשפט הכי טוב בדברים שהוא אמר!!!

"אין לכם חלב במקרה, נכון?"

Boran

New member
באמצע עונה 3 לדעתי

בן אומר ללוק "לא תאמין מה הגיע לאי", "תחשוב על זה כאילו יש איזושהי קופסה, ופתאום יצא ממנה..." בן עימת את לוק עם אבא שלו (במטרה להשפיל אותו בפני האחרים - האחרים נטו להמליך עליהם את לוק תחת בן, ובן רצה להראות להם ש"אין לו את זה"). לאחר שלוק לא הצליח להרוג את אבא שלו, ריצ'ארד נתן לו איזה מסמך, כנראה על סוייר. לוק שיכנע את סוייר לבוא אחריו, ואז הכניס אותו לחדר עם סוייר האמיתי ונעל את הדלת. מפה לשם, במהלך השיחה בין השניים סוייר גילה שהאדם שמולו הוא סוייר האמיתי. בידיים רועדות הוא הוציא את המכתב מהכיס, דחף לסוייר האמיתי ביד ואמר לו "תקרא" סוייר האמיתי התחיל לקרוא, צחק וקרע את המכתב לגזרים סוייר התנפל עליו וחנק אותו למוות. אח"כ סוייר ישב מותש וגמור מנטלית בצד, לוק פתח את הדלת, הסתכל, ואמר בכובד ראש: "תודה לך".

tamarhp

New member
אהההההההה סוייר הזה.... זה לא השם האמיתי שלו!

חשבתי שאתה מתכוון שסוייר מהעבר פגש את סוייר מההווה או משהו ולא הבנתי מתי זה היה.

השורד

New member
הראשון שעולה לי בראש - ההבנה שלוק הוא סמוקי

אולי הקטע הכי גדול של הסידרה (אגב, הבנתי את זה ברגע שפלוק אמר לבן שהוא יצטרך להרוג את ג'ייקוב. עוד לפני שהראו את הגופה של לוק). פתאום כל כך הרבה דברים בעלילה התחברו... אחח, למה לא יכלו לעשות משהו דומה בסיום...
יש כמובן עוד הרבה אחרים. לדוגמא - הרגע שבו דזמונד פוגש לראשונה את הניצולים - are you him??? איזה מתח היה שם... בכלל, דזמונד אחת הדמויות החזקות. מייקל יורה באנה-לוסיה וליבי - תפס אותי בהפתעה מוחלטת. אנתוני קופר זורק את לוק מהחלון - כל כך כאב לי על לוק. סוייר הורג את אנתוני קופר - נקמה מתוקה. הביקור של בן ולוק ב-cabin, ש"ג'ייקוב" אומר help me... הפרקים lockdown, the constant... הפינאל החזק של עונות 3, 4...

LolliPopDance

New member
השיחה של דזמונד ופני

ובאופן כללי כל הקטעים של דז. אוף אני אתגעגע ):

כמובן שהיו המון, אבל הקטע שלא יוצא לי מהראש

הוא בסוף הפרק על הרלי וליבי כשבסוף הפרק המצלמה עוברת באיטיות מהפנים של הרלי בבית משוגעים מדבר עם דייב אל הפנים של ליבי, אחרי שכל הפרק הרלי מנסה להיזכר מאיפה היא מוכרת לו.

apf

New member
הקטע שהארלי מתניע הרכב של הדהארמה

קטע פשוט וגאוני. השניות של המתח בהם אתה חושב שהם הולכים להתרסק... ואז רגע ההתנעה כשהשיר shambahla מתחיל. ענק!

cundason

New member
שני הקטעים שלי:

כמובן שהיו הרבה.. לפני הפרק האחרון עשיתי שבוע שלם של פרקים נבחרים מסדרה וניסיתי לצמצם את עצמי לסצינה הטובה ביותר, והגעתי לשניים שלא הצלחתי להכריע בינהם: המוות של צ'ארלי השיחה בין פני לדזמונד.. אלו שני הקטעים החזקים, והאהובים עלי בכל הסדרה. אבל אני רוצה להוסיף את האיחודים מהפרק האחרון, ובעיקר האיחוד בין צ'ארלי וקלייר והאיחוד בין ג'ולייט לסוייר, שאני לא חושב שנותרה עין יבשה בקטעים הללו..

A m o s 2 9

New member
Why Do You Find It So Hard TO Believe?

Why Do You Find It So Easy? I'ts Never Been Easy! לוק וג'ק בעוד אחד מהוויכוחים שלהם. הפעם מפרק 2.03, על הנחיצות שבלחיצה על הכפתור.

למעלה