טוב אז מה בסירים לקראת הערב?

ladybug6

New member
אפשר לנסות.. אם את אוהבת את הטעם

ואין בו תוספת של טעמי וניל וכאלה.
תוסיפי גם קצת קמח/קורנפלור להסמכה, ושמן זית
 

שרונה164

New member
ינוסה


 

יוספה 51

New member
וזו הזדמנות לשאול אותך ליידיבאג יקרה. פעמים רבות אני

מוותרת על עשייה ספונטנית של מתכון זה או אחר מפרי בלוגך כי יש בהם יוגורט סויה טבעי שאני שוכחת לקנות (אצלנו אוכלים רק את הטעמים). כך שרק כשאני מתכננת מראש מתכון אני ערוכה, האם יש תחליף זמין יותר ליוגורט? עוד שמנת סויה, אולי ערבוב של חלב סויה או שמנת אלפרו או טופו פלוס משהו שיכול להחליף לי את הנ"ל?
 

ladybug6

New member
אהה. זהו, אני דווקא לא משתמשת בו

הרבה.
בכל מקרה זה תלוי במתכון. בדר"כ אפשר להחליף בחלב סויה מעורבב עם קצת לימון, או במעדן סויה מתוק אם זה לאפייה מתוקה. או בטופוטי שמנת. תלוי..
 

יוספה 51

New member
אוף כמה אכלנו בצום הזה.

פלפלים ועגבניות ממולאות, עדשים ובורגול,תבשיל פריקי בעגבניות מהחוברת של הליידי, קישואים בתנור מ'על השולחן' (ממש טעים ופשוט), ומאפה מעניין מאד של בני סיידנא - קערת בצק שבתוכה ממלאים בצל מטוגן עם צנוברים ומעל טחינה, וכמובן סלטים רגילים. אח אח, כמה טעים. קינוחים עשו הפעם עם גבינות ושוקולדים ואפילו התמרמרו שלא הסכמתי לאכול.
 
למעלה