טוב אז מריאנה נבחרה ברוב קולות

בכריתוש

New member
טוב אז מריאנה נבחרה ברוב קולות ../images/Emo3.gif

הפורום החליט לשלוח למריאנה מכתב מכולנו.. עכשיו שכל אחד יירשום מה שהוא חושב או שהוא רוצה ואז נאחד את זה למכתב אחד..
עכשיו צריך מישהו לתםרגם.. שחף את יודעת טוב לא? ורוני את מכונה לעצב שוב? העיצוב לנטי היה מושלם
טוב אז תשרשרו לפה את כל מה שאתם רוצים לכתוב למראינה ואז נחבר את זה למכת אחד יפה ומרגש!

../images/Emo45.gif

אין לי בעייה לתרגם חחח למרות שיש פה כאלה שיודעים יותר טוב ממני אבל אין בעייה אני אתרגם אני אכתוב מה אני רוצה לכתוב לה יותר מאוחר

תתרגמי

ואם יהיה משהו לא נכון אני מוכנה לתקן..:) אגב אני בבירורים אם אני מדברת עם נטי ככה שבינתיים אם זאת היא היא נורא התלהבה מהמכתב... מקווה שזאת היא.. :)

תהרגי אותי איך את משיגה את כולם?? חחח

תעשי העתק הדבק לשיחה ותראי לנו חיחיחי אני סקרנית

אממממ../images/Emo14.gif

אפשר לכתוב לה שאנחנו מאוד אוהבים אותה, ושאנחנו חושבים שהיא שחקנית מאוד טובה ומוכשרת, דברים כאלו...
אני לא כ"כ טובה בלכתוב מכתבים, אבל אפשר איכשהו לשלב את זה...

i love liraz

New member
אוקי..

אולי נכתוב לה משהו כמו את שחקנית נהדרת ואנחנו אוהבים אותך מאוד כאן בישראל משהו כזה אין לי כל כך רעיון אולי אחר כך אני יכתוב..

בכריתוש

New member
רעיונות לבינתיים..

אפשר להגיד "את שחקנית מדהימה! כל יום על המסך את גורמת לנו לצחוק איתך ולבכות איתך." זה פשוט כיף לראות אותך כל יום על המסך בבית" "מעבר לכישרון שלך את גם יפה, יפה שלא להאמין" חח סתם עלו לי כמה רעיונות חלק קצת מטומטמים..

לא הבנתם את הרעיון

זה לא יהיה מכתב אחד בשם כולם כמו שעשינו לטלי כאילו זה יהיה מכתב אחד אבל במכתב יהיה משו מכל אחד כמו תגובות בפלוג או שאתם מעדיפים כמו שעשינו לנטי מה שבא לכם

בכריתוש

New member
אה אז לא יודעת..

נראה לי יותר יפה מכתב מכל הפורום.. אבל אם בא לכם מכל אחד אז אין לי ביעה..

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאיך שאתם רוצים../images/Emo9.gif

אני רק אמרתי מה אני חושבת..אם מישהו רוצה משהו אחר אז בכיף

sap131

New member
רעיון

זה החלק שלי במכתב הבנתי שאתם רוצות לעשות מכתב מכל הפורום אז זה סתם רעיונות אתם יכולות לחבר את זה במכתב איך שבא לכם....מאר (חחח..)...בפינת אור אתהבנו בך לראשונה ראינו ילדה חמודה יפה וכשרונית ואמרנו זאת תהיה שחקנית גדולה שהשתתפת בפלוריסיינטה זאת לא הייתה הפתעה בשבילנו וכשיחקת רק גרמת לנו לאהוב אותך יותר....ראינו אותך גדלה ומתפתחת על המסך ומה אפשר להגיד הזמן הפך אותך ליותר ויותר יפה....את ילדה עם כישרון גדול את שרה מדהים ומשחקת מהמם....את גרמת לנו לצחוק ולבכות ( זה מבכריתוש לא לוקחת קרטידים..חחח)וכל רגע לראות אותך על המסך הוא בלתי נשכח.....רק תנסחו את זה אחרת....אני מקווה שתרמתי את חלקי איכשהו...חחח....תגידו לי מה אתם חושבים

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo45.gifגם אני אהבתי../images/Emo9.gif

תרגמתי אבל אני לא סגורה על זה אז תעברו על זה

mar en rincon de luz enamoramos de vos x la primera vez. vimos una nena simpatica, linda y muy talentosa y dijimos "ella va ser una gran actriz". despues verte en floricienta no fue una sorpresa para nosotros, y cuando actuaste nos hiciste quererte mas. te vimos creciendo sobre la tele y que se puede decir? el tiempo te hico mas y mas linda!! sos una chica con una gran talento! cantas y actuas ree bien! nos haces llorar y reir y cada momento q te vimos en la tele es(בלתי נשכח- יודעת לגיד אבל לא יודעת לכתוב) con todo nuestro amor el foro de chiquititas y rincon de luz, israel ויהיה קישור לפורום מסנג'רים ופוטולוגים שלנו אני יודעת שזה קצת התבלגן עם הסוגריים והסימני פיסוק אבל זה בגלל שזה לא כתוב באותיות של עברית.. מה לעשות העיקר שתבינו.. חחח ובטוח יש לי מלאאא טעויות אז תעברו ותתקנו

למעלה