טוב אז מריאנה נבחרה ברוב קולות

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifיופי!

נראה לי שאין ממש טעויות..אני לא סגורה על כמה דברים ממש קטנים אבל נראה לי שעדיף: נגיד במקום esa va ser<-ella va ser במקום en la tele<-sobre la tele במקום un gran talento<-una gran talento אבל אני לא בטוחה ב-100 אחוז אז תעברו גם אתם[חוץ מזה, אלה דברים ממש קטנים אז זה לא כזה משנה..]
וכותבים:inolvidable וכן..זה בטוח הכינוי שלה אבל אפשר גם ללה

בכריתוש

New member
סבבה אז זה ממש יפה!

עכשיו צריך רק שרוני תעצב נכון? ולשלוח לה
יואו חברה אתם כישרוניים בטירוף!
חח אה.. וכותבים שוב מיילים?

sap131

New member
השם חיבה זה לאלי

התבלבלתי קוראים לה מאר בכמעט מלאכים...חחח....אני שמחה שאהבתם מה שרשמתי:)

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifתיקונים

Lali, En rincón de luz nos enamoramos de vos x la primera vez. Vimos una nena simpática, linda y muy talentosa y dijimos "ella va a ser una gran actriz". Verte en Floricienta no fue una sorpresa para nosotros, y cuando actuaste nos hiciste quererte mas. Te vimos creciendo en la tele, y que se puede decir? El tiempo te hico mas y mas linda!! Sos una chica con un gran talento! Cantas y actúas re bien! Nos haces llorar y reír y cada momento q te vemos en la tele es inolvidable. Con todo nuestro amor El foro de Chiquitinas y Rincón de Luz, Israel​
??

שכאילו ראינו אותה בפינת אור

והיא הייתה כל כך טובה שלא הופענו שהיא המשיכה לפלוריסיינטה

בכריתוש

New member
אולי כדאי להוסיף בסוף

"מקווים לראות אותך עוד" או משהו כזה.. חח לא יודעת

שאלה...

מה קרה לטלי? כל העניין עם המכתב.. אני לא מתכתבת פה או קוראת..אבל הייתי חולה על קטנטנות גדלתי על זה וסתם דפדפתי אז הגעתי לפורום הזה...

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifחבר שלה נהרג בתאונת דרכים../images/Emo16.gif

למעלה