טוב, אז נמאס לי להתאפק ואני חייבת

ayush

New member
../images/Emo51.gif, קצת מוזר שאת מדברת בלשון

נקבה... אנחנו דווקא רוצים בן
אבל באמת, קצת מוקדם לי לדבר ולחשוב על נושאים כאלו... תומר בכלל לחוץ ולא מבין למה אני צריכה לספר עדיין... בינתיים, שהכל יעבור חלק ושיהיה/תהיה בריא/ה. אולי אחרי הסקירה הראשונה נהיה יותר רגועים לדבר ולחשוב על דברים יותר מוחשיים.

../images/Emo140.gif האופציה השניה כתבתי

מתוך מחשבה על בן זכר, אבל אין ניקוד
אז לא רואים. אכן אכן- שיהיה בריא או תיהיה בריאה ושיביא / תביא הרבה נחת להורים (כי אי אפשר בלי קצת פולניות)

fila

New member
וואו!איה - מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif|מוצץ

איזה הודעה משמחת! שיהיה הריון קל ומוצלח

שמופית

New member
מזל טוב איה ../images/Emo95.gif

איזה כיף להכנס לפורום ולמצוא הודעה מקסימה וכיפית שכזו !!!

rinutza

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif

כבר ראיתי בפורום השני. הודעה נפלאה. שיהיה הריון "משעמם", קל וכייפי. אם את צריכה המלצות, רק תגידי.

סרינה

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif מזל טוב ../images/Emo95.gif!

ושיעבור בקלות ובנעימות...

gmgy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif../images/Emo77.gif../images/Emo95.gif

מאי26

New member
המון מזל טוב! קראתי שרשור

אחר שבו ראיתי שאת מספרת על ההריון, ולא הבנתי איך זה עבר כל כך בשקט... ועכשיו התגלתה לי התשובה.
ככה זה כשבאים רק בערב הביתה ורואים את כל השרשורים כבר ארוכים ומלאים... בכל אופן באמת המון מזל טוב והריון קל!

ניקול3

New member
וואו איוש../images/Emo70.gif איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

אני כל כך מתרגשת בשבילך
כמו שכבר כתבתי פה גם אנחנו בשלבים של להתחיל לעבוד על זה, וזה נורא מרגש! לא ידעתי שאתם מנסים (אם אני לא טועה לא סיפרת לנו...
) וזה ממש ממש משמח לשמוע
אז באמת יופי וכיף ושיהיה קל ושמיייח, ותדווחי לנו איך הולך (אני גם משתתפת סמויה בפורום ´הריון לידה´ שאגב מומלץ מאוד!). חמודה המון

Ronnie*

New member
מזל טוב! איזה יופי! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע את החדשות הנפלאות... שיעבור בקלות ובכיף.

../images/Emo95.gif../images/Emo95.gifקולולולולו

שיהיה בשעה טובה. והמון המון מזל טוב..... וואו אני ממש מתרגשת.... שיהיה לך הריון קל ונעים ומשעמם והכי כייפי שאפשר.

למעלה