טוב אז עכשיו זה רשמי!

טוב אז עכשיו זה רשמי!

"Lordi's sect" פתוחה לקבל חברים חדשים שמוכנים לעבור את תהליך ההיטהרות ולהפוך לסוגדי לורדי אמיתיים.

TillsWIFE

New member
או הו *מתלהבת* אני כבר אחריו

וכמובן שחמשת החברים הראשונים הם מר לורדי, קיטא, אמאן, אוקס ואווא *nods nods*

ברור

ולא לא לא, את טועה! הם האלים הראשיים. יש גם את קלמה, הנרי, ומגנום, שהם תת-אלים (?) ואין לחברי הכת סדר בכלל. את מתבלבלת עם משהו אחר
רק צריך לחשוב איך אונס, פדודפיליה, מין בכפיה, מעשה סדום, וכדורים סיניים ל___ (השלימו לבד) נכנסים כאן

TillsWIFE

New member
אוי *חשה מטומטמת*

נכון, בלבול טפשי. להם אנחנו סוגדים, הם לא יכולים לסגוד לעצמם. ואת יותר מפחידה מאשר באיי סי!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שלא תאמיני, בסוף החלטתי לא לצייר עד הסוף אם אני רוצה להעלות את הציור לפורום :'( בכל זאת יש גם קטינים....

אז תעשי שתי גרסאות ../images/Emo7.gif

אחת לכלל הציבור ואחת Uncensored בשבילי |מתחנן| זה חייב להיות חלק מהחוקה של הכת

TillsWIFE

New member
נכון צריך להתחיל לכתוב אותה!!!

חוק ראשון: מי שלא מציית לאלים קושרים אותו עם הידיים למעלה במרתף טחוב ואונסים אותו עם עט! נממממ אבל............. מי יגיד לנו את דבר האלים?...

הנביא/ה

מי שהכי קרוב אליהם כמובן. שזה כמעט כולנו. כל אחד שיש לו התגלות או איזשהי הארה שהאלים שלחו לו, או שהוא ניסה לתקשר איתם והם ענו לו, ישתף את שאר חברי הכת בידיעותיו. החוק הראשון מצויין, וצריך לכרוך את כל החוקים, ולכל חוק תמונה מתמאימה ופירוט שלו. יחי האל לורדי! (יש לי רשימה של חוקים, אבל אני אראה לך אותם לפני הפרסום בפורום כדי שלא יהיו בעיות
למרות שעם החוק שלך, נראה לי ששלי לא יהיו בעיה)

TillsWIFE

New member
אה ועוד משו

הבנים בכת חייבים להיות הומואים @_@ ופעם בשבוע לעשות את הטקס הקדוש בפני כולם!!! ^_^ (^-^)V

TillsWIFE

New member
אוף

אני לא יכולה לדבר בשני אפיקים, אני ממשיכה למטה | | | | V

TillsWIFE

New member
אני המנהלת ואני המחליטה../images/Emo3.gif

מה אתה עושה כאן במקום ללמוד לבגרות שיש לך מחר???

who am i1

New member
אנשים נכנסים לפורום ואת עוד מתלוננת?

פשוט מחדל מה שהולך כאן אני דורש שיהיה חוק שיגן על זכויות הגברים בכת

למעלה