טוב אז עכשיו זה רשמי!

zexion

New member
איי!!!.

מה איתי ??! זו אשמתי שיצרתי מפלצת שכל היום על המחשב השחור שלי.. שרק מנדנדת לי שאני יכנס לאתריי יאוי.. 3>

TillsWIFE

New member
יאי, כל חובב יאוי חביב עלי ../images/Emo24.gif

האמת אחרי שאמרת לי שיש לך קוספליי לקינגדום הארטס תיארתי לי שאת אוהבת אנימה

zexion

New member
כן זה ברור.. ^.~

רק חבל שהקוספליי כבר לא אצלי.. T.T.. אני חולה על זאקסיון!!.. ועל זיגבאר.. ועל כולם X3..

TillsWIFE

New member
יאי, גראווי../images/Emo99.gif ♥_♥

ריואיצ'י הבובה ברקע של הפרופיל שלו 8(>_<)8 הוא די חש את עצמו יוקי >> חחח הוא לא מתקרב לדרגה של הסרטים שאני אוהבת 3> את ראית גראוויטיישן? איך את מכירה אותו?

zexion

New member
היא סתם בשביל הצחוקים..

הוא מצחיק אותי.. והוא חמוד.. אבל אני רואה דברים שאם ההורים תופסים אותי הם ישלחו אותי למוסד או משהו XD.. חחח..

TillsWIFE

New member
זה ממש מצחיק

כאילו אני חולה על יאוי, אני תוהה אם גם אני אשלח את הילדים שלי למוסד כשהם יתחילו לאהוב (וברור שהם יאהבו) יש לי כבר כ"כ הרבה אני מחכה שהם יגדלו ^_^

למה...

שהם יהו הומואים הרי אף אחד מחברי הלהקה שהיו ושיש היום הוא לא הומו וגם אף אחת מבנות הלהקה שהיו ויש כיום לא היו לסביות???????? או שיש???

TillsWIFE

New member
אחד מהאלים הוא קוקסינל ../images/Emo8.gif

עד כמה שהבנתי... ^_^ אבל בעיקרון, האלים עצמם לא צריכים להיות הומואים/אימואים/אוהבי יורי+יאוי+הנטאי פעיל/לסביות מספיק שאנחנו נשרת אותם ע"י כך
בתוך כל בת מתקיים המשפט Boys Kissing makes me horny ואם עדיין לא גילית יום אחד תגלי אותו בתוכך *=* בינתיים תתחנכי מחדש (רה-חינוך
) בפורום בנים בלבד 3>

למעלה