טוב, אז פיתחת את הפילם ויש תמונות!

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

עינתפ

New member
וואו, איזה הפצצה של עבודות - הכל

כל כך יפה. אני מבינה שבהרבה חדרי ילדים יהיו תמונות דומות
. ממה עשויים המוביילים מדאס??

dili

New member
בלי תבניות

אחרי שעיבדתי את הדאס ושטחתי אותו, ציירתי בעזרת קיסם את הדמות וכשהתוצאה מצאה חן בעיני...חרטתי עם הקיסם לעומק הדאס כדי להוציא את הדמות החוצה... כשדמות מסוימת התייבשה, שמתי אותה על חתיכת דאס נוספת, עברתי סביבה עם קיסם וכך יצאה לי דמות זהה בגודל ובצורה.

ShirYaki

New member
הכל ממש מקסים! המלצה:

לעבוד עם הכלים של הפימו בשביל לחתוך את הצורות כשטובלים אותם תחילה בקצת מים.

dili

New member
../images/Emo13.gif תודה

אני עובדת עם הכלים של הפימו, אבל בעיקר בכדי לעבד את הצורה הסופית ופחות בשביל חיתוך הצורה מהדאס...מצאתי שיותר נוח לי לעבוד עם קיסם שהוא קטן ועדין ואח"כ לשפץ את הדוגמה עם הכלים

hadarst

New member
כל הכבוד, הכל כ"כ יפה

את הציורים הורדת מהאינטרנט או ציירת לבד? ובכלל, כל התמונות נשארות אצלך או שאת מוכרת בירידים? אני שואלת כי גם אני מרבה לצייר אבל כבר אין לי מקום על הקירות כבר (בלי שהבית יראה כמו גלריה) ולמכור נראה לי שלא שכדאי כי לי זה לוקח ים זמן לצייר כל תמונה. הדר.

dili

New member
גם אצלי זה נראה כמו גלריה ../images/Emo13.gif

תמונות ומוביילים תלויים על כל הקירות... את הציורים ראיתי באינטרנט בכל מיני אתרי קליפארט...ישבתי מול המחשב ופשוט ציירתי אל הקנווס את מה שראיתי... נכון לעכשיו כל התמונות אצלי (ולא העליתי לכאן את כל מה שיש לי! יש לי אוסף מכובד מאוד!) אני לא מוכרת בירידים בינתיים, כי אין לי אומץ
אחי הזמין אצלי תמונה ומובייל לחברה שלו ואולי ככה זה יתחיל ללכת, אבל אם לא...אז לילד שלי יהיה חדר מאוד צבעוני
עד עכשיו, לא העזתי למכור ציורים שלי, גם כשהציעו לי לקנות, אבל אני מדברת על ציורים גדולים, כמו הציפורים שיש לי בגלריה, דברים שלקח לי זמן לצייר ונקשרתי אליהם רגשית... את הדברים שהצגתי כאן ציירתי מראש במטרה שאולי אמכור אותם, אז אין לי בעיה עם זה...השאלה אם נצליח

hadarst

New member
מעבר להתקשרות הנפשית לתמונה הבעיה

היא התמחור. תמונה ממש מוצלחת עולה מעבר לשעות עבודה המון חומרי צבע ולכן אם רוצים גם להרוויח קצת אז המחיר צריך להיות נקוב במאות. זו הסיבה שאני לא מוכרת תמונות גדולות. גם אצלי כל הבית תמונות שנקשרתי אליהן שהן העתקים די מוצלחים של אמנים גדולים קצת יותר (אבל לא מספיק מפורסמים כדי שיראו את הקיטש). אז שיהיה בהצלחה, ותספרי לי איך היתה המכירה של התמונות (כשתהיה). הדר.

lilachh

New member
דילי - הכל כל כך מקסים ../images/Emo9.gif

אהבתי מאוד את העבודות שלך ובמיוחד אהבתי את השעון, הוא כל כך יפה ואסתטי. אני גם מחכה לסיים את הפילם כדי לפתח ולהעלות כמה תמונות... שיהיה יום טוב

bis fd

New member
מקסים הכל ממש יפה ../images/Emo106.gif

מאוד אהבתי את המובילים

dorlim

New member
../images/Emo41.gifעבודות ממש יפות ../images/Emo41.gif

ויש לי שתי שאלות: 1. איך עשית את המסגרת של השעון עם המלאכים? 2. הפרסקו - זו מסגרת או קטע שהשארת כמסגרת?

dili

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני משתמשת בשפכטל שנקרא קליסימו של טמבור, במקום משחת עיצוב... זה מה שמרחתי מסביב לעץ של השעון...כשזה התייבש, צבעתי
לגבי הפרסקו, אין שם מסגרת, הדבקתי תמונה במרכז הקנווס, מסביב מרחתי שפכטל, כשהוא התייבש, ציירתי על חלקו את המשך התמונה ואת השאר צבעתי כמסגרת.

למעלה