א ב י ב ה חיים טובים
New member
טוב, אז קודם כל ערב טוב
ושבת שלום
אני קוראת וקוראת, ורואה איך אין כיוון לשום דבר... נעים לי לראות איך אתם הולכים ביחד, משחקים, משלבים ידיים מידי פעם, צוחקים, מסכימים מתחכמים...אבל...ממש ממש אין שום הבנות או תובנות... כאילו נראה שיש...כאילו יש כאן תשובות או הבנות... אבל ממש לא... צר לי... אני רוצה להסב את תשומת ליבכם לכך שכדי להגיע למשהו ביחד כדאי קודם כל לבסס את הדברים על מילים שתהיינה ברורות לכל אחד ולכולם ביחד... עד עכשיו, לכל דיון על משהו, התווספו עוד כמה מילים כדי להסביר את ה"משהו" הראשוני, ומשם הדרך לאבד את הדרך... קצרה... לא שאני אומרת שצריך להגיע למשהו כרגע, אני מבקשת רק "לארגן" אתכם בחשיבה כי כרגע אין שום מיקוד... לשום דבר... הדרך להעצמה עוברת דרך חשיבה מאוד ממוקדת. מאוד. המיקוד הוא בקנה מידה מקרוסקופי, ועוד יותר מזה, הוא תלת מימדי ואפילו בעל מימד רביעי. אני מציעה שנבחר מילה,מצב הגדרה, צמד צמד מילים, ו"נטחן" אותו/ה דק דק...עד שיצא עשן כחול... זו תהיה המחשה של דרך, ממוקדת, שאינה מרפה... אין שום פסול בהבעת דיעות או שיחה נעימה כמו שהיא מתרחשת כרגע אבל... היא לא תוביל לשום מקום. בהמשך אביא את דעתי על כל מיני דברים שנאמרו כאן קודם. לסיום, אני רוצה שתדעו שאני כל הזמן כאן איתכם, קוראת, מסתכלת, חושבת, מקשיבה, בוחנת...ומדי פעם גם מגיבה. מה שמתרחש כאן מאוד נעים לי ומשמח, ואני מקווה שגם לכם... מוזמנים להציע מילה או שתיים, או מצב כדי שנתחיל לדון בו/ה ערב טוב
ושבת שלום