טוב, אז קודם כל ערב טוב

SHAHAF UZI

New member
DEEREST,אולי אתה מתכוון לאמר

שהאני שלך זה מה שרואים כולם מבחוץ,אודותיך ? יכול להיות ? ואולי העצמי הזה זה הרגשות שלך ? כל המאוויים שלך ? התכנים האמיתיים ? אתה מכיר את האני שלך טוב יותר ? לא עושה רושם כזה עליך.....אם אנחנו מתכוונים לאותו הדבר,למרות שלא אתה הדיון כאן..... האני שלך,זה כל מה שרואים אצלך....כל מה שהוא תוצר של כניעתך לעצמי. אתה בחרת בדרך הזו,ואתה עיצבת את האני שלך,מתוך בחירה... ומה שלומך ככה " איש המסתורין " ?

Deerest

New member
יכול להיות.

כן, אפשר לומר. האני שלנו משקף את ההתנהגות שלנו, את החיצוניות שלנו. האני משתנה כל הזמן (ראה איך נהייתי איש מסתורין). העצמי כנראה משקף את הפנימיות שלנו, את המהות, מי אנחנו באמת ללא המעטה שהעלינו על עצמנו עם השנים. בסדר גמור. תודה. (ועל זה אומרים פעם בסדר ופעם גמור)

SHAHAF UZI

New member
DEEREST,יש סיכוי שהאני שלך יגרום

לך להחשף כאן "במערומיך",או ש"איש המסתורין" הרבה יותר חזק ממה שזה נראה לי ? אתה נהנה מהמעמד שלך כ"איש המסתורין" ? האם גם בחיים האמיתים,יש יתרון למסתוריות הזו ? ואני מתכוון,לתת כמה שפחות פרטים עלינו ? למה אתה גמור ? אתה בפנסיה לא ?

Deerest

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לא, לא, לא, לא, ולא.

SHAHAF UZI

New member
מה שתית DEEREST ? רוצה גם....

לא רגיל לראות אותך ככה.... שמח שאתה עוד יותר חמוד ממה שחשבתי.....

SHAHAF UZI

New member
DEEREST,אתה איזה חברים טובים

האני , והעצמי שלי ? אני כל הזמן עם האצבע על הדופק,DEEREST!!! אני דואג שהם יפרגנו אחד לשני,והם מרגישים הזדהות..... וזה מאד מפרגן לי,ששניהם חברים כאלה טובים..... אפשר שאלה DEEREST ? מה לדעתך גורם אצלך לאקסידנט הזה ביניהם,אם הבנתי אותך נכון....?... מהו מקור הבעייתיות ב"התנגשות" הזו..?.. מה הקושי שאתה רואה בזה ..? ועוד דבר DEEREST, רק אם זה ממש קל לך...... רוצה שנישאר ידידים!!! אני אף פעם לא אכעס עליך...זוכר שהבטחתי לך ...?

לדעתי מוקדם מדי Deerest...

מוקדם מדי לעסוק ב"אני" ו"עצמי" בשלב הזה שבו אנחנו נמצאים בפורום שהוא עוד אפילו לא הצעד הראשון ביחד. אני מציעה להתמקד במושגים/מונחים ושאינם מתארים אותנו אלא פעולות חשיבתיות רגשיות. כמובן שאם תהיה התעקשות על הנושא הזה זה מה שיקרה אבל אין עדיין מוכנות לגת בזה... וכשהקרקע אינה בשלה, לא כדאי לזרוע... מי עוד מעלה מילים לדיון? לא לחשוש להעלות מילים ערב טוב

גם לי יש מילה...

פחד או אולי אומץ זה המילים שלי גורמים הרבה מחסומים והם גם אלו שפותחים בפני אפשרויות חדשות...

SHAHAF UZI

New member
זה היה כל כך קרוב-שזה לא עלה בדעתי

פ צ צ ו ת ל ג ב ו ת ......איזה מילים !!! איזה נושא לדיון....... מגניב....... ואיך שאני מתבייש שלא חשבתי על זה.....

וואו מאיפה להתחיל....

יש לי כל כך הרבה דברים להגיד על המילים הללו. חלקם אני לא יודעת אפילו איך לבטא חלקם נושאים בתוכם את הפחד (והנה שוב המילה) מלשחרר אותם ויחד איתם את הראי שיעומד מולי. פחד – מילה קצרה שנושאת בתוכה המון! מהו בעצם פחד? האם באמת רק רגש או משהו יותר עמוק? כולנו נושאים בתוכנו את הפחד. כולנו פוגשים בו יום יום מול עיניינו, במעשינו, מחשבותינו, ברגש שלנו. ישנם סוגים שונים של פחד – פחד פיזי, מנטלי, מחשבתי, רגשי, פחד מעורר, פחד משתק, פחד מעשייה ומחוסר עשיה, פחד מהלא נודע, מהנודע... – בעצם הוא הרבה סביבינו ומלווה אותנו. הפחד גורם לי להסתכל על דברים בצורה אחרת. גורם לי לשקול שוב, לנסות לבחון דרכים אחרות הוא גם נותן לי את היכולת לחפש דרכי מילוט שלפעמים אני מגיעה אליהם והם הופכים לדרכים הראשיות. והאומץ... האומץ של חופש, אמירה, התנהגות, הודאה. האומץ לטעות , ללכת בדרך אחרת, להתנהג בצורה מסויימת, לתת דרור לרגש. המילים הללו חובות בתוכן כל כך הרבה. הם מלוות אותי במשך כל היממה. הם חלק ממני ומעשייה שלי. הפ חלק ממה שהפכתי היום. זה בקצרה. כי אני יכולה לדבר עליהם עוד ועוד ועוד... שיהיה לנו שבוע מצויין!!!

Deerest

New member
האומץ לפחד.

לא כולנו מרשים לעצמם זאת. להרגיש פחד ולבטא אותו... צריך אומץ מסוג מסויים. אומץ לעמוד מול המקובל, אומץ להודות בפחד, אומץ לקבל אותו.

SHAHAF UZI

New member
האומץ לטעות,והפחד מהלא נודע

נראה לי מאד קשור לפורום שלנו.....איזו תשובה....

אז קדימה, משאלות...

פתחי שרשור חדש, וכתבי על פחד ואומץ... אמרת ש... "הפחד גורם לי להסתכל על דברים בצורה אחרת. גורם לי לשקול שוב, לנסות לבחון דרכים אחרות הוא גם נותן לי את היכולת לחפש דרכי מילוט שלפעמים אני מגיעה אליהם והם הופכים לדרכים הראשיות"... אם היית מחליפה את המילה "פחד" במשפט שכתבת,בראש המשפט, במילה "אומץ"... זה היה משנה את המובן? שבוע מצויין גם....!

למעלה