טוב אז שאלת מורה "נואשת"..

pril

New member
אבל לא המורה הוא הלקוח :)

ותראה, אם תלמיד בשק זו בעיה, שיעור חינם פותר גם אותה. כך גם המורה יכול לברור, ובלי להרגיש ייסורי מצפון. :)

MetalicBluz

New member
מה ז"א פותר

אתה כרגע העברת שיעור של 3/4 שעה או שעה
למה שתעשה את זה בהתנדבות?
אם התלמיד מגיע לשיעור בצורה פרטית ולדעתך אין לו שום פוטנציאל (דבר כזה לא באמת קיים מבחינתי אבל נתקלתי כבר בכמה מקרים קשים..) זו תמיד בחירה שלך בתורה מורה אף פעם אין סיבה שתרגיש רע עם זה. לא עשית שום דבר רע. אבל תשלום על הזמן והידע שכבר נתת אין סיבה שלא תקבל.

prince779

New member
אני חושב שאתה לא קולט שמורה זה עסק.

אנחנו עובדים במה שאנחנו אוהבים. אבל מורים לנגינה הם עדיין אנשי עסקים, גם אם לא תמיד מתנהלים ככאלה. המטרה של שיעור ראשון חינם היא משיכת לקוחות, בהתאם לכללי השוק, המון בתי עסק גדולים כקטנים נוהגים כך (חודש הצטרפות חינם, מחירי כניסה לשוק וכו') אז אין שום סיבה שדווקא אצל מוזיקאים זה יחשב פחיתות כבוד.

"אתה כרגע העברת שיעור של 3/4 שעה או שעה
למה שתעשה את זה בהתנדבות?"

מאותה סיבה שיס נותנים לך חודש הצטרפות חינם. הם רוצים אותך כלקוח.

horsie

New member
מפגש היכרות הוא לא שיעור

אני לא מלמד חומר במפגש הזה
אלה מסביר איך אני עובד ומה אני יודע ואם זה מתאים לתלמיד
ולומד מה הוא רוצה לקבל ממני, אם אני בכלל מסוגל לספק לו את זה

סופ"ש נעים

MetalicBluz

New member

salo22

New member
מה זה ג'אז קלאסי מקובע ?

אלו ששולטים ב"קיבעון" הזה לפי דעתך, הם אלו שיקדמו אותך הכי הרבה בתיאוריה, תרגילי טכניקה אתה יכול יכול למצוא באינטרנט. אין לי הצעות למורים, אבל הייתי ממליץ לך בחום, לבדוק את הניסיון, הרזומה המקצועי וחשוב מאוד האקדמאי של אותו מורה, עדיף גם שיהיה אחד כזה שמסוגל לספק קבלה עבור השיעורים ולא עושה את זה כי הוא למד כמה אקורדים וכיף לו לנגן על גיטרה, אלא זה מקצועו הראשי בחיים.

ran 15

New member
העיניין של "קיבעון"

נוסע מהעובדה, שהמורה האחרון משך א תהמפגשים לג'אז כשאר לי זה מצוין , ואילו לאחי הקטן זה קצת פחות.
אני מחפש מורה לאחי הקטן , יש לו שמיעה מדהימה (הלוואי עליי) , אבל הוא לא בעניין ביכלל של ג'אז ואותו מורה לקח אותו לשם ואחי הפסיק ללמוד , ולא עשה את המטלות בבית , לא כי הוא לא נגע בגיטרה, אלא כי פשוט הן לא משכו אותו. קלאסית \ ג'אז לא עושה לו את זה ואותו מורה (מצויין , בשבילי) היה מקובעי בשיטתו , אני לא מבקר אותו , לכולנו יש דרכים מסויימות ואמצעים מסויימים לגשת לעבדוה\הדרכה\עשייה ומה לא.. ואותו מורה פשוט לא נתן *לדעתי* את הגישה הנכונה אל מול אחי.
אני מאמין שיש עוד דרכים להעביר תיאוריה ודברים "משעממים" לתלמיד מאשר רק ג'אז או רק קלאסי, לפחות בהתחלה בה הדברים מאיימים יותר , או לא מושכים כמו אחרי הבנה.

מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

למעלה