טוב אז...

בוקר טוב

מה השעה עכשיו
07:06 רוצה לעשות צניחה חופשית
כן ! מאוד ! חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים
לא.. אני מעדיפה לא לחשוב על זה, נושא יותר מידי רגיש
צופה אהבות חדשות השנה
לא! ממש לא ! הספיק לי ! מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה
אותה אחת.. דווקא חמודה =) שם של החבר הכי טוב
ברבי יש לך DDR או IDDR(חעעע גם אני לא יודעת מה זה)
לא (זה זה שרוקדים איתו לא?) היי או ביי
ביי יודע לשיר יפה
לא, אבל זה לא מונע ממני לשיר בקולי קולות
ולרקוד יפה
ממ לא יודעת , אבל אני רוקדת הרבה ככה שגם אם אני רוקדת יפה או לא זה לא מעניין אותי
יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב
כן.. להרבה אנשים
קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים
לא. הפורום הכי שולט בתפוז: רוני סופרסטאר (
) איזה אנציקלופדיה יש לך בבית
אין. אמרתי לאמא שלי שתזרוק אותה. מישו שממש בא לך לחבק עכשיו:
גלעד
(מחר הוא חוזר !!!! יאאאא!!!) היית בים החופש
לא ובחו"ל
לא
ובמלון בארץ
לא המקום האחרון שהיית בו בבית
חדר שלי האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:
לא יודעת הסרטים שראית בחופש:
למה לראות סרטים בחופש? את זה עושים בחורף ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם בהרבה זמן:
אחיין שלי הוא גר באילת .. אה וידיד שלי.. והאקס שלי... וחברה שלי שגרה 5 דקות ממני אבל כבר מלא מלא מלא מלא זמן לא ראיתי אותה.. ועוד 2 חברות שגרות רבע שעה ממני אבל אני רואה אותן פעם בעשרים שנה.. טוב ניסחפתי.. אירנה או אולגה
אולגה ענבל או ענבר
ענבר ירדן או סוריה
ירדן מלכה או ציפי
מלכה אוהב מיץ תפוזים
לא אוהב שייק פירות
תלוי ומילקשייק
די.. וקפה
נס קפה ושוקו
כן מכיר את ויטמינצ'יק
כן יודע שהייתי מכורה לויטמינצ'יק פעם
וואיי. ספר 3 עובדות עליך: 1. גזרתי לעצמי את השיער (...מתוך עצבים או משהו) ועכשיו הוא קצר ומכוער
2. לא למדתי כל השנה שעברה ובגלל זה לא תהיה לי בגרות מלאה 3.אני שונאת את אבא שלי. מה השעה עכשיו
07:14

hadarisan

New member
משתפת פעולה עם שעמום מזדמן

מה השעה עכשיו? 12:44 רוצה לעשות צניחה חופשית? כן מאוד אפילו חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים? הוא יראה רע זה בטוח צופה אהבות חדשות השנה? לא צריכה חדשות, אוהבת את מה שיש עכשיו מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? אותה המורה של שנה שעברה שם של החבר הכי טוב? ליהי יש לך DDR או IDDR(חעעע גם אני לא יודעת מה זה)? wtf? היי או ביי? היי יודע לשיר יפה? אחרים יגידו ולרקוד יפה? כנ"ל יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב? ליאן ביום שבת- מזל טוב קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים? נייט הפורום הכי שולט בתפוז:ברור שבית הבובות, אבל גם הומור שחור וההאבקות איזה אנציקלופדיה יש לך בבית? בריטניקה לנוער מישו שממש בא לך לחבק עכשיו:אימא היית בים החופש ? לא עצוב עצוב אבל בבריכה כן ובחו"ל ? לא לא בחופש ובמלון בארץ? יאפ המקום האחרון שהיית בו בבית? המיטה שלי האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:סלביק הסרטים שראית בחופש:האמת היא לא זכורת לא היו הרבה ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם בהרבה זמן:בן דוד שלי שבתאי שהוא כמו אח אבל לא יוצא לי לראות אותו הרבה...אתמול הייתה לו יום הולדת אירנה או אולגה? אולגה ענבל או ענבר? ענבל ירדן או סוריה? ירדן מלכה או ציפי? ציפי אוהב מיץ תפוזים? לחלוטין! אוהב שייק פירות? תלוי איזה פירות ומילקשייק? בטח וקפה ? כן ושוקו? גם מכיר את ויטמינצ'יק? כן יודע שהייתי מכורה לויטמינצ'יק פעם? לא לא ידעתי, פרט מעניין ספר 3 עובדות עליך: 1.אני אוהבת את שון מייקלס.2.אני בת 17.3.אני לא אוהבת ורוד בעעעע. יום טוב!

pishkashit

New member
אבל למה גבינה?../images/Emo5.gif

אז.. מה השעה עכשיו - 12:09 רוצה לעשות צניחה חופשית- הו כן חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים - נגמרו הלימודים.. חושבת איך יהיה היום הראשון בצבא צופה אהבות חדשות השנה- לא ממש מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה- אין ביצפר שם של החבר הכי טוב- יש כמה יש לך DDR או IDDR(חעעע גם אני לא יודעת מה זה)- דידיאר.. היי או ביי- היי יודע לשיר יפה- לא ולרקוד יפה- לא יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב- כן קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים- לא הפורום הכי שולט בתפוז: בית הבובות!!!
איזה אנציקלופדיה יש לך בבית- אביב מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: מממ בלאט היית בים החופש - כן ובחו"ל - עוד לא ובמלון בארץ- עוד לא המקום האחרון שהיית בו בבית- החדר שלי האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר:- לא זוכרת הסרטים שראית בחופש: מממ מלא... "הנשכחים" היה האחרון ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם בהרבה זמן: נו מה אירנה או אולגה- אלונה ענבל או ענבר- ענבר ירדן או סוריה- ירדן מלכה או ציפי- זהבה אוהב מיץ תפוזים- כן אוהב שייק פירות-
לגמרי ומילקשייק- לא ממש וקפה- כן ושוקו- כן מכיר את ויטמינצ'יק- איכס יודע שהייתי מכורה לויטמינצ'יק פעם- טוב ספר 3 עובדות עליך: 1. אני שונאת גבינה 2. ממש שונאת גבינה 3. יש לי שיעור נהיגה שני היום !!!. מה השעה עכשיו- 12:12

eladi88

New member
את רוצה להגיד לי שאת לא אוהבת עוגות

עוגות גבינה?!?! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGG

pishkashit

New member
עזוב עוגות

פיצה- בלי גבינה טוסט- לחם עם זיתים וקטשופ כל דבר.. גבינה לבנה/צהובה/ מעובשת.. . כלום. אה וגם חלב אני לא שותה... חוץ מאייסקפה ושוקו..

eladi88

New member
ששששש

פיצה בלי גבינה.....היא לא פיצה!!!1 טוסט ללא גבינה....הוא לא טוסט!!!! קונרפלקס [ושאר דגנים למיניהם] ללא חלב....הם לא דגנים!!!!

pishkashit

New member
מה זה ששששש?

תזכור שאני קשוחה! וטוסט בלי גבינה זה שולט
חרם על שבועות! חרם על שבועות! *וואו. אני חייבת לישון, עוד שעה שיעור נהיגה שני.. לה לה לה*

eladi88

New member
שששש זה שתהיי בשקט...

מזה חרם על שבועות??? חג המים..הכי כיף חחחחחחחחח ואני אחזור ואומר טוסט ללא גבינה הוא לא טוסט!!

dsol

New member
נושא להודעה

אז.. מה השעה עכשיו - 13:25 רוצה לעשות צניחה חופשית -
חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים
אבל אני כבר יודע כמו כל שנה בבית ספר שלי צופה אהבות חדשות השנה -
מקווה מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה - לא יודע שם של החבר הכי טוב - ליטל יש לך DDR או IDDR(חעעע גם אני לא יודעת מה זה) - ~_~ היי או ביי - היי יודע לשיר יפה-
ולרקוד יפה-
יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב
קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים
הפורום הכי שולט בתפוז: נובה איזה אנציקלופדיה יש לך בבית : אמממ לא זוכר מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: סוד
היית בים החופש
ובחו"ל
ובמלון בארץ
המקום האחרון שהיית בו בבית - במטבח הלכתי לשתות האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: לא יודע אין לי חלון כזה שמראה מי מתחבר ביטלתי אותו הסרטים שראית בחופש: הרבה ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם בהרבה זמן: איש אירנה או אולגה - אולגה ענבל או ענבר - ענבר ירדן או סוריה -
מלכה או ציפי - מלכה בגלל השיר של מימיקה אוהב מיץ תפוזים -
אוהב שייק פירות -
ומילקשייק -
וקפה -
ושוקו - -
מכיר את ויטמינצ'יק -
יודע שהייתי מכורה לויטמינצ'יק פעם-
אני מכור עכשיו ספר 3 עובדות עליך: 1. אני אוהב שיער ארוך 2. אני תמיד נמצא במצב ישן 3. נמאס לי ללמוד מה השעה עכשיו 13:29

shiroosh999

New member
יא אני!

אז.. מה השעה עכשיו: 16:24. רוצה לעשות צניחה חופשית? בטח! חושב לפעמים על איך יראה היום הראשון של חזרה ללימודים? כה. צופה אהבות חדשות השנה? לע. מורה חדשה או אותה המורה של שנה שעברה? מורה חדשה. שם של החבר הכי טוב? אורטל ותמר :) יש לך DDR או IDDR(חעעע גם אני לא יודעת מה זה): מה?! היי או ביי: היי :) יודע לשיר יפה: לע ולרקוד יפה: לע יש יומולדת למישו שאתה מכיר בחודש הקרוב כה ביום ראשון לחברה טובה. קורה לך שהרמקולים המחשב לא עובדים לפעמים: לע הפורום הכי שולט בתפוז: הממ אחרי הצלצול :) איזה אנציקלופדיה יש לך בבית: אביב מישו שממש בא לך לחבק עכשיו: הממ... כל אחד
היית בים החופש כה ובחו"ל: לע ובמלון בארץ: כפר נופש נחשב? המקום האחרון שהיית בו בבית: הממ.. בקומה העליונה. האיש האחרון שהתחבר לאיסיקיו/מסנג'ר: חברה מהשכבה. הסרטים שראית בחופש: הממ מר וגברת סמית, באטמן, ועוד משו שאנלא זוכרת
ספר על איש אחד שאתה פוגש אותו פעם בהרבה זמן: הממ.. מישו שאני מכירה מאחד הפורומים, ואני מדברת איות פעם בעשרים שנה, כל שכן להיפגש :) אירנה או אולגה: אולגה. ענבל או ענבר: ענבר ירדן או סוריה: ירדן מלכה או ציפי: ציפי אוהב מיץ תפוזים: כה אוהב שייק פירות: כה :) ומילקשייק: כה. וקפה: כה ושוקו: כה :) מכיר את ויטמינצ'יק: בטח! יודע שהייתי מכורה לויטמינצ'יק פעם: עכשיו כה
ספר 3 עובדות עליך: 1. יש לי שער מדורג. 2. אמא שלי גננת. 3. ומחר אני בירושלים :) מה השעה עכשיו 16:28

dani3p

New member
שאלון ראשון.. ווהו..

השעה עכשיו 15.50
צניחה חופשית? בטח למה לא.
כבר לא יהיה יום ראשון ללימודים. היום הראשון לצבא נחשב?
אהבות חדשות? יש אחת חדשה עכשיו.. לא רוצה אחרת
אין מורים
החברה הכי טובה-הגר
החבר הכי טוב-תומר (זה לא נחשב בתור ה-חבר, נכון?)
DDR IDDR? ממממההה???
אממ.. היי?
לשיר יפה? רק לדעתי
לרקוד יפה? יש כאלה שאומרים שאני רוקדת ממש מדהים. סתם אפ'חד לא אומר אתזה.. איזה רעים!
היה אתמול יומולדת למישו שאני מכירה.. ועוד שבועיים לחברה טובה.
לא קרה שהרמקולים לא עבדו. למה שזה יקרה?
פורום שולט? לא יודעת. זה הפורום היחידי שאני נמצאת בו בתפוז.
אנצקלופדיה בריטניקה
מישו שממש בא לי לחבק? החבר
הייתי בים ביום ראשון
בחו"ל לא החופש
גם במלון בארץ לא
האיש האחרון שהתחבר היתה עדי או טל.. לא שמתי לב.
הסרטים שראיתי החופש.. הממ.. אלה שאני זוכרת: מדגסקר, איילנד בקולנוע ולא מעט בוידאו דיוידי וטיוי. סרט אחרון היה היצ' ביום שישי בדיוידי.
איש שאני פוגשת פעם בהרבה זמן: החבר.. פעם בשבועיים לא מספיק :(
אירנה או אולגה? אירנה מזכיר לי מישי שאני לא אוהבת. כנראה אולגה אז
ענבר.. גם ענבל עושה לי לא טוב
ירדן? לא יודעת.
מלכה או ציפי? שאלות קשות יש לכם על הבוקר.
מיץ תפוזים? בטח למה לא.
שייק פירות? רק כאלה שאני לא אלרגית אליהם (סתומרת
ומלון)
מילקשייק? בטח!! יש לכם וניל?
קפה? יאמ!
שוקו? עושה לי כאבי בטן.. אבל טעים
ויטמינצ'יק.. הגיי הזה?
אני לא מכירה אותך! למה שאני אדע שהיית מכורה לפיכסה הזה?
3 עובדות: אני אוהבת לרקוד סלסה, אני מנגנת בפסנתר וגיטרה, אני חדשה פה :)
השעה עכשיו 15.58 נהנתי! בכיף. תבוא כל יום :)

eladi88

New member
כמה הערות יש לי...

את יודעת לרקוד יפה...[שלא תגידי שאנחנו רעים] 15:50 זה לא בוקר!! ופיצה בלי גבינה זאת לא פיצה!!!

dani3p

New member
בלה

כבר ציפיתי למיליון הערות וכולה איזה 1 וחצי.. אווו תודה!! רק חבל שזה לא בא ממישו שב'מת ראה אותי רוקדת.. :/ כל שעה היא בוקר בשביל שאלות הזויות כאלה! אתה לא פיצה!! אל תצעק עליי!! ~רצה לחדר ובוכה לתוך הכרית~

למעלה