טוב, אחרי שהזעתי כמו סוס

RuthyK

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה לך משכית..

על הסדנה הנפלאה והמפורטת. רעיון שיטת מספור החרוזים נהדר ומפשט את תהליך החריזה. עבודות החריזה שלך מקסימות רותי

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo51.gif רותי

שמחה שהצלחתי להעביר את הסדנא בצורה ברורה (אם כי לא ממש חלקה...)

zoharle

New member
עבודות יפות מאוד. . .../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

../images/Emo45.gifמשכית תודה רבה על אתמול !

רציתי להודות לך על הסדנא של אתמול. הצילומים שלך היו כל כך טובים, שכבר בשלב הראשון הבנתי איך מצליבים !!! (אני מקווה... משחילים חרוז, ואז משחילים את הצד השני של החוט באותו החרוז, מהצד השני כאילו??? מקווה שלא יצאתי אהבלה עכשיו...). מצטערת שפרשתי באמצע- העייפות הרגה אותי. לגבי היצירות שלך- פשוט מהמם!!! לוקח לך כמה דקות לעשות את זה??? אצלי זה יותר בכיוון של שעות...
אני מקווה שהמחשב שלך עדיין מלקק את הפצעים מהמכות של אתמול אלה

מ ש כ י ת

New member
תודה אלה../images/Emo23.gif

הבנת יפה מאד את עקרון ההצלבה. בהתחלה לוקח ימבה זמן אח"כ מתרגלים וזה רץ... המחשב שלי מוכה ואומלל, מקווה שאספיק הערב לעשות לו גיבוי לפני שהכלללללל יאבד

אפרז

New member
תוצרים מתוקים.

תודה עבור הסדנא, האחיינית שלי כבר תבקש טבעת כזו (היא רק בת שנתיים, אבל מראה לכולם מה זה להיות בת (אני ואמא שלה כל-כך לא.....).

מ ש כ י ת

New member
../images/Emo51.gif אפרז

מוכר לי הסיפור, אני אלרגית ועצלנית וכמעט לא עונדת כלום אבל הבנות שלי כל מה שאני מכינה תמיד מבקש/ות עוד וגם לחברות ולחברות של החברות וחידושים ומיוחדים ואני נהייתי בית חרושת....

מ ש כ י ת

New member
לכל המעוניינות בתרשימים והוראות

כמעט את הכל תוכלו למצוא בקטגוריית החרוזים בבלוג שלי, מה שלא כנראה שעוד לא הספקתי להעלות לשם, אם לא תמצאו שלחו לי מסר ואעלה קישור לפורום.

noyuve

New member
../images/Emo204.gif עבודות יפות מאוד...

ותודה רבה על הסדנא!

למעלה