טוב, אם אין אני לי - מי לי

SHAHAF UZI

New member
מוטי,מתנצל על התגובה המאד דומה

לתגובה של מוניקה. אני משיב בלי להתייחס מה אמרו לפניי,ולכן זה נראה כמו "מתקפה". לא ראיתי את תגובתה של מוניקה,אז אני מתנצל. לילה טוב.

ההודעה נשלחה לי במקרה לפני שסיימתי

בכל אופן, אתמול שלחתי ברכת מזל טוב מאוחר בלילה, אבל אני לא רואה אותה כאן, אז אולי היתה אצלי בעיה בדואר. אני מאחלת לך שתמשיכי לפרוח ולעבוד במרץ ובהנאה. כמובן שאני מקווה שספר הילדים יצליח ושעוד מעט נראה אותו בחנויות ולאחר מכן גם את הרומן.

עוזי,מוניקה,מוטי,ברונטית,יונית../images/Emo20.gif

וואו, כמה תגובות לשרשור המו"לות הזה. תודה על כל מה שכתבתם. נכנסתי עכשיו כי לא היינו כל שישיבת בבית. היינו ברמת הגולן והיה נפלא למרות הרוחות שנשבו שם בחוזקה רבה אבל אני כל כך אוהבת את הרמה, שצריכה להסניף אותה כל חודשיים לפחות. ראיתי את כל מה שכתבתם לגבי השקעה ראשונית במו"לות וראיתי גם את הדעות החלוקות. אני מכירה את הספר של צביקה רייך אבל לא התעמקתי בו מעולם, אני חושבת שאקנה ואקרא לפני שאתחיל בכלל לגשש בכיוון. קשה לי להביע דעה מי צודק, מי שחושבת שלא צריך הרבה כסף או מי שחושב שכן, צריכה לקבל ייעוץ מכמה מו"לים חברים ויש לי כמה שאני יכולה לדבר איתם אבל זה עדיין לא הזמן. כשיבשיל הרעיון יותר לעומק, אני אנבור טוב טוב בנושא. המון תודה בינתיים וגם לברכות שלך, ברונטית. שיהיה שבוע טוב לכולם. שחר

יונית א

New member
הספר של צביקה רייך הוא בסיס

ראשוני מצויין לנושא. (והיתרון הנוסף שגיליתי שהשאלתי אותו לחברה מזמן... והוא לא שב הבייתה. מה שגרם לי אתמול לחפש את אותה החברה. רווח מישני להשיב בנים אובדים). שנית, אם וכאשר תרצי-יש לי ידע מסויים בנושא הוצאה לאור. וכמה מחבריי הטובים הם (כושים,יהודים,הומואים) מוציאים לאור. את מוזמנת.

תודה, יונית

ואני כמובן שאעשה שימוש בעזרך כשאזדקק. תודה גדולה. ואת הספר של צביקה רייך ארכוש ברשת היום, שכבר יהיה בבית. בזמנו עיינתי בו ברפרוף בקורוס המו"לות שעשיתי. אגב, הקורס שעשיתי הוסיף לי המון בתחום הדפוס דווקא ופחות בתחום הפרקטי של המו"לות. הביאו לנו אנשים כמו יון פדר וכדומה, שנתנו הרצאות מדהימות אבל התעסקו יותר בניהול היומיומי, ב"ציד ספרים מעולים ומכירתיים" ועוד. כאשר לא שמו דגש דווקא על "איך מתחילים יש מאין". וזה תחום שחסר לי. תודה.

לינק ל איך מוציאים לאור ספר

לינק לדיון על הוצאה לאור של ספר מפורום ספרות וספרים בתפוז, מזכיר את הספר של רייך ושני מאמרים של אריאנה מלמד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=276&msgid=16239494&archive=1

למעלה