טוב, אם גונדרי מאשר...

../images/Emo8.gif

טוב, בכל מקרה, אל תקחי את זה ברצינות, אנשים זורקים כל מיני אבחנות כשמדובר במיסטיקה ובסה"כ הם לא ממש יודעים על מה הם מדברים...

גונדרי

New member
אז גם לי יש משהו שאמרה,ולא מרפה

נגיד (היפותטית לגמרי) ואתם בדייט.... והבחורה שאתם איתה בדייט אומרת לכם שמראה חיצוני ממש לא משנה לה, ושאין לזה בעיניה שום חשיבות. זה לא קצת 'אווץ' ? כאילו... אני לא יכול להפסיק לחשוב שהיפיופה הזאת ממש מתבזבזת עליי.... זאת אומרת, יש כל כך הרבה מכוערים עם אופי מדהים ולב רחב שחולמים כל לילה רק על האפשרות של לגעת במישהי כמוה.... והנה אני, פאר היצירה שכמותי,,, אל יווני שירד אל העם, הורג להם את החלום... חומס את הסיכוי היחיד והנדיר שלהם להיות עם מישהי בליגת על, שמוכנה לצאת עם גברים רק על בסיס אופי! הרי בנות כאלה הן נדירות כמו פרח הצ'יקוקו היפני שפורח אחת לעשר שנים בפסגות המושלגות של הר פוג'י.... ואילו גברים כעורים בעלי אופי טוב פזורים ביניינו כקליפות גרעינים שחורים על טריבונה של אוהדי בית"ר... יש לי נקיפות מצפון... אני מרגיש לא בסדר.

cheshire9

New member
מה שאתה מתכוון

שרצית בעצם לשמוע שהיא שונאת חתיכים גבריים שריריים שזופים ומסוקסים אבל מתה על שחיפים גבוהים עם אף משמעותי ... זה העניין ?

גונדרי

New member
בוא נגיד

שהייתי מסתפק רק בחלק הראשון של המשפט..... אבל כן.... משהו כזה... תגיד, זה מה שאתה עושה בפריז? אני חייב להגיד שלא הייתי ממליץ למשרד התיירות הצרפתי להשתמש בך כפרסומת למולדתם. בוא לצרפת! ותחייה בפורום סינגלס !

cheshire9

New member
אני לא בפריז

אלא בדרום צרפת ..... הילדים כל הזמן מול המחשב - אז אין לי ברירה - גם אני . ויש לי גם עבודה על איזה פרויקט שאני עושה במקביל. אתמול קפצנו לאיטליה - לסן רמו. אכלנו פאסטה טובה אבל לא היה כל כך מה לעשות שם. אז חזרנו הביתה.. הנה תמונה

גונדרי

New member
תמונה יפה.... מה רואים?

זה קשור לצרפת? איטליה? או שסתם העלת תמונה... בלי קשר לכלום.

cheshire9

New member
זו הטיילת בסן רמו

באמת האזור יפה פה ..... אבל הילדים מעדיפים מחשב על טיולים

../images/Emo6.gif חוששני שזה לא כזה אווץ'...

ואולי ההפך, זה אומר שגם אם היית מכוער היא היתה סובלת אותך, וזה די נחמד לשמוע בעצם...

cheshire9

New member
לא מספיק נחמד

הדבר היחיד שמישהו אוהב לשמוע זה : את\ה יפה. נקודה. אני אוהב\ת איך שאת\ה נראה. אין פה ווריאציות או ניואנסים. כל היתר זה תירוצים. אפשר כמובן לחיות עם זה - אבל זה פחות נעים. זה הכל.

bioc1

New member
אפשר להבין את זה ב 2צורות

1. יופי לא חשוב לי ולכן אני יוצאת איתך למרות שאתה מכוער. 2. יופי לא חשוב לי ולכן למרות שאתה יפה , לא זו הסיבה שאני יוצאת איתך. תבחר מה עדיף לך

cheshire9

New member
די עם האמביוולנטיות הזאת

אפשר לקבל סכיזופרניה ... אתה יפה !!! אני מתה עליך !! אתה כל כך עושה לי את זה !!!!
עכשיו כל הבנות ביחד במקהלה - להתאמן בבקשה.

אם להיות ממש קטנוניים

מה שאתה אומר זה מה שביו כבר אמרה באופציה מספר 1 בצורה קצת יותר פוליטיקלי קורקט... אבל זה רק אם להיות ממש קטנוניים.

לא מסכים...

היא אמרה שהוא מכוער באופציה הראשונה ושהוא יפה באופציה השנייה... באופציה שלי לא דיברתי על אף אחד מאלה...

סבבה

רק שגם כשהיא אומרת שלא חשוב לה איך שהוא נראה זה אומר שהוא יפה או לא יפה בעיניה, לא? טוב הצלחתי לבלבל אפילו את עצמי...

למעלה