טוב אני אנצל את זה שאני עדיין כחול

m a n k o

New member
חחחח

הוא די חרמן כזה... אבל מהחרמנים החמודים
"טלי בד"כ תלמידות שעוברות אצלי נותנות לי נשיקה" *אני בשיא האושר מביאה לו נשיקה* "אבל לצערך הרב לא עברת, לא נורא פעם הבאה" חיחיחיחי

m a n k o

New member
חחחחח

הוא פרסי מבוגר כזה... אבל היה לי איתו ממש סבבה בשיעורים היינו מדברים מלא וזה וחרמן אני יודעת לא ממני אלא ממה שידידים שלמדו אצלו סיפרו לי.. חחח ידיד שלי שלמד אצלו אמר לי שפעם אחת הוא נסע איתו ואז עברה איזה אחת עם חזה ענקי אז הוא אמר לו כזה "סתכל עליה יאללה מה הייתי עושה לה" חחחח

AcesHigh

New member
"מה הייתי עושה לה"...

יאללה איזה ישראלי... כאילו היא הייתה נותנת לו...

m a n k o

New member
חחחחח

הוא נשוי עם ילדים ובאני זוכרת שבוולינטיין שאלתי אותו לאן הוא לוקח את אישתו אז הוא אמר לי כזה "את האישה כבר לא לוקחים בגיל שלי... לוקחים את המאהבת" חיחיחי

AcesHigh

New member
../images/Emo5.gif

כל מורי הנהיגה כאלה.... חוץ מזה נראה לי כבר כולם אימפוטנטים מהזווית שהם מונחים בה באוטו.. הם כל היום יושבים בזווית של 90 מעלות, בחום , מעירים לתלמידים שכמעט ריסקו להם את האוקטביה שלהם... זה לא עבודה זה.

AcesHigh

New member
אצלנו יש מונופול..

של בית ספר ללימודי נהיגה.. מספר המורים שבית הספר מקצה הוא קטן, הרבה תלמידים יחסית, אפשר לחגוג.

m a n k o

New member
מהמהמהמהמ

O: מאה שקל לשיעור של 40 דקות זה אני פעם ראשונה שומעת המורה שלי לקח 85 לשעה וזה נחשב מחיר ממוצע

skopy

New member
אריאל

זה לא איפה שח"כ יחיאל חזן גר? יש לי שם ידידה דתייה.

skopy

New member
איפה אתה גר?

אני גר בעיר פיתוח ויש פה מיליון מורים,במקרה יצא שהמורה שלי לנהיגה הוא גם מורה בבית ספר שלי

m a n k o

New member
זה המורה שלי ככה

לא הטסטר... חחח הטסטר היה די מרשע כזה... דיבור מאיים ...לא הכי נעים \=

למעלה