טוב, אני הולכת לחפש לי סנדלים לשמלה

*שיר

New member
טוב, אני הולכת לחפש לי סנדלים לשמלה ../images/Emo20.gif

wish me luck!! להתראות מחר!

*שיר

New member
No luck ../images/Emo7.gif

או שהסנדלים יפים אבל עם עקב מוטרף, או שהם עם עקב נורמלי אבל מכוערות. אוף.

petel

New member
שיר, תנסי בנעלי ארו בדיזינגוף ../images/Emo45.gif

די קרוב לכיכר. זו חנות רגילה אבל יש מבחר גדול של נעליים לבנות או שמנת וכו´. אני קניתי סנדלים לבנות, עם עקב בינוני - לא גבוה מידי לא נמוך מידי ונוחות בטרוף (זה היה לי הכי חשוב). נראה לי שאני בכלל לא מתכוונת להחליף אותן באמצע מרוב שהן נוחות. כבר הלכתי איתן בבית כמה פעמים וממש כיף. המחיר 300 שקלים (לא כל כך זול, אבל מצד שני שווה את הנוחות). שווה לקפוץ לראות...

*שיר

New member
תודה, אני אבדוק שם.ודרך אגב

א. 300 שקל זה בכלל לא נורא. זה המחיר הרגיל. ב. הילית מחפשת נעליים לבנות. אני מחפשת סנדלים אדומות!! (גם סגול יילך)

petel

New member
כן, ראיתי כל מיני סוגים של נעליים

לכלות, גם סגורות - כמו בובה, זה מה שאת מחפשת ? זו לא חנות מיוחדת לכלות אבל יש די הרבה נעליים לבנות. אם את גם ככה בדיזינגוף (לי יוצא לי להיות שם ממש הרבה לאחרונה...
) אז כדאי לקפוץ לראות, מה יש לך להפסיד ?

*שיר

New member
(אני צוחקת בקול) ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נכון מאוד! הלכתי עם חברה אחת ומחר אני אלך עם השנייה. באמת ככה אני משתפת את כ-ו-ל-ן....

הילית*

New member
בהצלחה. אני הולכת היום אחה"צ

מלבד חנויות לכלות, איפה אתן ממליצות לחפש (בעזריאלי אולי?)

הדסים

New member
הילית , ההמלצה שלי , מנסיון

היא שלא כדאי ללכת לחנויות של כלות כי רק בגלל שהם של כלות המחירים שלהם גבוהים ביותר , אני לא יודעת איזה סוג של נעליים את מחפשת אך אם לבנות אז כמעט בכל חנות יש , אני קניתי בקליגולה בדיזנגוף , סנדלים לבנות מאוד יפות ועדינות בחצי מחיר

הילית*

New member
אני גם מחפשת לבן

אבל נעלים סגורות מקדימה. אמרו לי שרק בחנויותשל כלות יש מבחר גדול של נעלים לבנות, אבל המחירים ממש מבעסים (400-450 ש"ח) בשביל משהו חד פעמי... הייתי באור לכלה ומצאתי משהו שממש אהבתי אבל ב- 400 ש"ח ואני מתלבטת אם לקנות.

*שיר

New member
אני בכלל לא מחפשת בחנויות של כלות

אלא בחנויות נעליים רגילות. גם אם את מחפשת נעליים בהירות (לבן/שמנת) יש מבחר מאוד גדול בחנויות הנעליים של "האנשים הרגילים".
אם את אוהבת את עזריאלי (אני ישר נתקפת שם בחרדות) - אז זה נראה לי מקום טוב. יש שם את קליגולה ו - Nine West ועוד כל מיני חנויות. אני אלך מחר לחפש בדיזינגוף, ושקלתי אולי ללכת לכיכר המדינה - הזדמנות חד-פעמית לקנות נעליים יקרות, לא?

למעלה