טוב, אני הולכת לחפש לי סנדלים לשמלה

*שיר

New member
את עם שמלה לבנה-לבנה?

אם יש לך שמלה לבנה, אני לא יודעת אם שמנת מתאים. תשאלי את יאיר. אני חושבת שלשמלה לבנה נעליים בצבע תכלת בהיר או נעליים בצבע העור הבהיר (שרואים עכשיו הרבה מאוד) יכול להתאים. ודרך אגב, ראיתי בקליגולה כמה נעליים סגורות לבנות (יש בעוד צבעים) מאוד יפות. וכמו שאת כבר מכירה אותי, את יודעת שאני חושבת שזה מוגזם לקנות נעליים חד-פעמיות. בעיני, עדיף לקנות נעליים שגם יוכלו לשמש אותך אחר-כך. ואם כבר מוציאים סכום מזעזע לפחות שזה יהיה מאיזה חנות פלצנית בכיכר המדינה...

הילית*

New member
הבד הוא משי פראי, כך שזה גוון לבן

אבל לא לבן לבן. חוץ מזה שאני רוצה נעליים עם 7-7.5 ס"מ כדי שיהיה לי נוח (אמא שלי אומרת שעדיף 9 כדי שאראה גבוהה, אבל אני טוענת שמה שלא עשה הטבע...אני לא אעשה עם נעלים בפרט שזה פחות נוח). יאיר אמר לי דבר אחד- שהנעלים יהיו נוחות. אני די לחוצה למצוא נעלים ביומיים הקרובים כי יש לי מדידה השבוע ואני צריכה לבוא אליה עם הנעלים.

*שיר

New member
9 ס"מ עקב? אללה יוסתור! ../images/Emo2.gif

אל תעשי את זה לעצמך!! אני למרות גובהי המינימלי מחפשת משהו עם עקב סביר ורחב כדי שיהיה לי נוח. במילא כולם יודעים שאני נמוכה ...

שירי71

New member
וסיפור קטנטן?

חברה שלי שהשקיעה המון בחיפושי נעליים ואף הגדילה לעשות וקנתה שני זוגות לאירוע מצאה עצמה עם רגליים דואבות באמצע הריקודים וזה החל בזה שראינו אותה רוקדת לאיטה לאיטה שזה ממש לא איך שאנחנו רגילים לראותה... והמשיך לזה שעשתה הפסקות גדולות יותר ויותר בריקודים ובאחת מהן ספרה לי שמרב כאבי רגליים היא לא מסוגלת לרקוד. והיא רזה וקטנה כך שזו לא בעיה של עודף משקל... לכן גם אני מצטרפת לעניין הנוחות שחשובה יותר מעוד כמה ס"מ לא ככ? ובכל מקרה הילית אני ממליצה לך אם את הולכת על עקב גבוה מאד, להביא איתך זוג נוסף נוח, בלי עקב גבוה.

הילית*

New member
קיבלתי את עצתה של אתי@

והשאלתי זוג נוסף מגיסתי לעתיד (נעלים שהיא נעלה בחתונה שלה..)

הילית*

New member
אל תדאגי. לא השתגעתי למרות

שאמא שלי מנסה לשגע אותי עם הפנטזיות שלה על כלות (אמרתי לה "אתם התקמצנתם בחומר עלי אז בגלל זה אני לא אנעל נעלים גבוהות מדי...")

למעלה