טוב אני חדש פה!

idanri

New member
גרתי עד השנה הזאת בראשון

גרתי שם 9 שנים,במערב......

SlyStone

New member
שירן...

את בת 18... לא סיימת עם המבחנים? ועכשיו טיפ- אמרת שאין לך עם מי ללכת... תאמיני לי שאת יכולה ללכת לבד ולהנות לא פחות! אולי אפילו יותר... הלהקה הזאת סוחפת אותך כל כך רחוק שאת לא שמה לב בכלל לחברים שלך. בהופעה הראשונה שראיתי שלהם הייתי לבד והיה קטלני! ואם את רוצה ללכת להופעה ביום ב-10.5 ואין לך איך, דברי איתי, אני כנראה אהיה שם. אני יכול לתת לך טראמפ.

Law Ho

New member
גם חדש.... אבל../images/Emo70.gif

זה פורום חדש, לא? ככה שכולם פה חדשים

Funky Giraffe

New member
הפורום כבר מתקרב לחצי שנה, לא?

וזה לא שהפורום חדש - פשוט יש גל התעוררות מבורך של חדשים וחדשות

KarenTheGoddess

New member
אני זוכרת את ברכות הפתיחה.

כבר עברה חצי שנה? ואוו. אז עכשיו אני חוזרת, ואולי לפעילות יותר אינטנסיבית. באשמת שרשור המפקד שלא קופץ, תצטרכו לקרוא כמה עובדות עלי כאן: 1. את פ'אנקנשטיין הכרתי עוד ממזמן, אבל הייתי רק ב2 הופעות וקניתי את הדיסק רק ביום שישי. 2. אני אשדודית, לא ממש גאה. 3. אני הודית. אומרים שזה אקזוטי. 4. בדיוק חזרתי מטיול של שבועיים בהודו. לא התמסטלתי. 5. אני קרן, בת 17 6. אני אוהבת את מיכל 7. מיכל, עידו וערן, תעשו לי ילדים!

Lil M

New member
../images/Emo99.gif

את עושה רק לי ילדים
ועידו יהיה האבא:) ערן הסנדק!

oduder

New member
יאללה נצתרף לשירשור..

אני אור מזכרון יעקב, בן 16 אוהב פ'אנק כבר המון זמן אבל חבר שלי איתמר (ita מהפורום) ניסה ללחוץ עלי לשמוע אותם ולא רציתי עד ששמעתי שיר שמתנגן אצלו והתחרפתי איזה שיר זהה.. אמר לי פ'אנקנשטיין ומאז ההאהבה התחילה :) הייתי בינתיים בהופעה אחת שלהם בבארבי עם פאנסט וזאת רק ההתחלה :) אור.

MenDelSonspirit

New member
טוב אני אברך פה כבר את כולם

לכל החדשים: ברוכים הבאים. יש בירות במקרר, אל תשימו רגליים על השולחנות, והספה שם בפינה- היא שלי. ויאללה חצי שנה!! איך הזמן טס כשאתה פאנקי :)

Funky Giraffe

New member
אני דורש פיצויי זכויות יוצרים, משפט

שלי! אפילו עיוותת, איך קולה תמימה הפכה לבירות!!!!!!!! כפרה עלייך

myochay

New member
עוד חדש

שלום אני חדש ואני מת על פנקNשטיין. הכול התחיל שחבר שלי היה בהופעה שלהם בצוללת הצהובה בירושלים שהם אירחו את שאנן סטיריט הוא אמר לי שהיה ממש טוב והם גדולים. עברו מספר שבועות עד שהם חזרו להופיע בצוללת והחלתתי שבעקבות מה שחבר שלי סיפר אני חייב ללכת להופעה והיה אחד ההופעות הכי טובות שהייתי בהם בחיים שלי. אחרי הוופעה הייתי אמור ללכת לישון אצל חבר שלי אבל אופס נגמר לנו הכסף בגלל שהאפשרות האחרת הייתה ללכת לבית שלו ברגל כשעתיים הליכה החלתנו לבקש מאנשים קצת כסף למונית וחברי הלהקה הביאו לנו 8 שקל איזה נחמדים הם היו(הבסיסת מה שלא היה השם שלו החזיק ג'וינת בכול יד בזמן שהביא לנו שלוש שקל) ואז הלכתי להופעה שלהם ביחד עם פאנסט שגם הייתה מדיה אהה הם טובים אה ודרך עגב השם שלי הוא יוחאי

למעלה