טוב אני לא יודע אם אתם יודעים או לא

טולָה

New member
בעיקרון../images/Emo85.gif

רציתי שתסביר לי על הקטע של הייחצות כי אני רוצה לייחצן אבל כבר מישי הסבירה לי וגם רות הסבירה לי דברים שלא הבנתי ואני מבינה ולא ניראה לי אני אלך על זה מהסיבה היחידה שצריך להגיע למקומות רחוקים בכל שעה שהיא ולא הכי קל.

ג ו א ט ה

New member
רייגע תן לי להבין פה משו...

גם אחי היה יחצן של איזה מסיבה.. אתה כאילו עובר בכל הערים?.. יש מצב אני מארגנת קבוצה די גדולה מאשדוד...

DrKasperrrr

New member
אני עובר דרך ערים שייצא לי מזה משהו

כפ"ס אני גם ככה נוסע בחופש..גם בשביל זה וגם בגלל חברים שלי יש מצב שאני עובר בנתניה כי יש לי שם שתי קבוצות אם תצליחי, אדרבה פאקק מה אמרתי?

טולָה

New member
כולם../images/Emo85.gif

אביב גפן היהודים עברי לידר גדנחש מוקי? דנה ברגר לא זוכרת-מי עוד? ושאלה-אתם חושבים משינה יהיו!?

רותמיקה

New member
חחח הצחקת..../images/Emo29.gif

משינה?! חחחחח איפה את חיה אחותי!!!?? אין מצב!! ואיך את יודעת מי יופיע שהרשימה עדיין לא סגורה...

טולָה

New member
טיהי =]../images/Emo85.gif

לאדעת למה אמרתי משינה... אולי כי ממש באלי!! יו. כי כי כי תמיד זה אותו דבר הם לא כזה משנים אבל לא בטוחה

מסטולית

New member
אין מצב למשינה...

לפחות תקוו שלא יהיה משינה... כי אז זה יעלה איזה 400 שקל לכרטיס אומלל... ואני גם לא אוהבת אותך.... קיצור הם לא התפרקו בכלל???

טולָה

New member
גם אני לא אוהבת אותך../images/Emo85.gif

ואם התכוונת למשינה-איך אפשר שלא לאהוב!? הכי גדולים בעולם!

מסטולית

New member
את לא אוהבת אותי???? מעליב../images/Emo7.gif

ואכן כן התכוונתי למשינה... לא אוהבת אותם.... שיתפרקו כבר חח

ג ו א ט ה

New member
לדעתי..

סביב משינה יש התרגשות גדולה מידי.. (מוניקה הרבה הרבה יותר טובים והרבה הרבה פחות מפורסמים חוץ מהשירים מכה אפורה איש קש ועל הריצפה.. חחח) כאילו יש להם שירים מעולים אין ספק בכלל... אבל זה כזה חצי יפים ממש וחצי סתם כאלה נמרחים...

שאלום!!!!!!!!! ../images/Emo110.gif

שנים לא נכנסתי למחשב.. וגם לא לפורום מצטערת על הנטישה הזמנית גמאני כמו כל הראשלצים הולכת לרוק עצמאות, וזיו כנראה שבסוף אני קונה ממך.. מניינים?

למעלה