טוב אני לא יכולה לחכות יותר.

gabrielle

New member
שכבות../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

* מרגישה טיפשה * אני חושבת שכדאי שנעבור לאייסייקיו... * מכניסה ת'ראש מתחת לשמיכה *

ברודי

New member
כרגע..גמרת אותי...

איך אפשר לעבוד בפוטושופ בלי לדעת מה זה שכבות? כאילו..זאת הסיבה שפוטושופ כ"כ טובה והיא התפרסמה וכאלה.. אחרת למה לטרוח, פשוט לעבוד בצייר... אני במשך שעה ניסיתי להסביר לאחותי קודם את הרעיון של שכבות ובסוף רק הדוגמא האחרונה גרמה לה להבין אז..אני ישר אקפוץ אליה רק.. לא לצחוק עלי. קודם כל צריך להבין את המשמעות של שכבות ולמה זה טוב.. אחרי זה איך עובדים עם זה. דמייני לך אממ.. שקפים. כאילו ספר שבמקום דפים לבנים ואטומים יש לו שקפים. בספר רגיל אם אני אקשקש בעמוד האחרון ואסתכל על הספר מלמעלה אני לא אראה כלום. כי הדפים אטומים. אבל אם אני אקח ערמה של שקופיות ואקשקש על השקופית האחרונה ואסתכל על זה מלמעלה דרך השקופית הראשונה אני אראה מה ציירתי למטה.. כי זה..שקוף (*בצורה ממש מפתיעה*) בנו? עכשיו כל פעם שאני אגיד שיכבה דמייני שאני אומרת שקופית ונסי להבין בפוטושופ- אני מכינה לי שיכבה עם רקע כחול נגיד ושמה אותה למטה מעליה אני שמה עוד שיכבה, שקופה אבל עם..ריבוע קטן אדום. תסכימי איתי שאם אני אסתכל אני אראה רקע כחול ובאמצע ריבוע קטן אדום. א-ב-ל אם אני ארצה... למחוק את הפינות של הריבוע ולהפוך אותו לעיגול הרקע לא יפגע כי הרקע נמצא בשיכבה אחרת.. וככה אפשר כל דבר לעשות עם שכבות וכל פעם כשמשהו קטן מתפקשש פשוט למחוק את השיכבה שהתפקששה וכל הציור לא נפגע. כאילו לעבוד עם שיכבה על שיכבה. וזה המטרה של השכבות. עכשיו.. איך עובדים עם זה. בשביל זה אני צריכה להדגים עם פוטושופ פתוח ואין לי כאן כרגע
גם אני צריכה ללכת למכולת אז כשאני אחזור...

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif אם כבר מדברים על שירים מרגשים

השיר : Daniel BEDINGFIELD - IF YOU ARE NOT THE ONE פשוט יפיפה

ברודי

New member
אוי יש לי גם שיר מרגש

השיר החדש (למרות שזה קאוור) של רונאן קייטינג קוראים לו- the long goodbye והוא מקסיםםם!! הייתי מכינה לו סרטון אם המחשב שלי לא היה עושה קולות של מכונת כביסה כל פעם שאני רק *חושבת* על פרימייר. וגם שיר מהמם זה why של אווריל לאבין (דפי
) וגם הקאוור שלה ל- Knocking on Heaven's Door מקסים אבל לא בקטגוריית המי יודע מה מרגשים.

ברודי

New member
מדריך מספר 2 מתחיל מכאן.

נטע ושירי לא מפריע לכם נכון?!
טוב אז לאט לאט. נתחיל מלפתוח את תיבת השכבות אם היא לא פתוחה לך או סגרת אותה. window>show layers (בתפריט למעלה איפה שה- file וכאלה...) עכשיו נחקור את התמונה שצירפתי ונלמד ככה קצת יותר על שכבות. נתחיל מהתמונה באמצע של רנה. השיכבה של התמונה של רנה נמצאת מתחת לשיכבה של הלב. בגלל זה בציור אפשר לראות שהלב עולה על התמונה של רנה ומסתיר אותה קצת. אם נגרור את השיכבה של התמונה מעל השיכבה של הלב התמונה של רנה תסתיר חלק מהלב. אם אני אמחוק לדוגמא רק את השיכבה של הלב שאר הציור לא ינזק או ימחק וכאלה. עכשיו יש 4 נקודות בפינות של הדף 2 נקודות בצד ימין אחת למעלה אחת למטה והם נמצאות בשיכבה מספר 6 ועוד 2 נקודות בצד שמאל. למעלה ולמטה של הדף והם נמצאות בשיכבה שנקראית שיכבה 2. יש לנו גם טקסט (שאני כתבתי עם המברשת)- "brudy rulz" הוא נמצא בשיכבה שאני החלטתי לקרוא לה brudy rulz כדי שתזהי אותה. (לשם של השיכבה אין משמעות.. למיקום שלה יש משמעות) מיקום השכבות: השיכבה של הנקודות הימניות מעל השיכבה של הטקסט מתחת השיכבה של הטקסט ומתחת השיכבה של 2 הנקודות השמאליות תוצאה בתמונה: רואים את הטקסט מעל השיכבה של הנקודה בשמאל ומתחת לנקודה בימין. אממ...מה עוד היה שמה... אההה. כדי להוסיף שכבה יש לך למטה כזה ציור של דף למחוק- יש לך ציור של פח אשפה ואת האפקטים נראה לי את מכירה. שימי לב. לא לערבב בין שכבות. כי המטרה של זה זה ליצור סדר לא באלגן.! ושימי לב שאת עובדת בשיכבה הנכונה. שימי לב ששיכבה 4 היא בצבע כחול וזה בגלל שאני נמצאת בה כרגע ועובדת עליה. אם אני אראצה לעבור לשיכבה אחרת אני אלחץ עליה בתפריט של השכבות. זהו..נדמה לי...

טוב, עכשיו תורי!

אחרי שהורדתי פוטושופ, בעזרתה היעילה של ברודי <תודה ברודי!
> אני גאה לפרסם את הטפט הראשון שעשיתי, מאז שפירמטטי את המחשב
מקווה שתאהבו

ובגרסה משופרת....

<ושוב, תודה לברודי
> מצטערת שאני משגעת פה עם כל מיני גרסאות... אני פשוט מעדיפה את זאת בהרבה יותר מהקודמת... אגב, הטקסט הוא מתוך שיר מדהים שנקרא Don't Cry של Guns'N'Roses - מאוד מומלץ! לילה טוב

ברודי

New member
הרשי לי לצוטט את אלניס מוריסט

"...what do you thank me?! what do you thank me for?.." (מהשיר- not the doctor ) אביב- מקסים!!
!! תמשיכי ככה תגיעי..רחוקקק.....!!! ח"ח גם על המאמץ!!

shanyz

New member
יוווו אביב איזה יפה!!!../images/Emo13.gif

כולם פה ככאלו מוכשרות!!!!

gabrielle

New member
אביב איזה מהמם:")

איך את עושה את זה?!!!? * מרגישה לא יוצלחת * חחחחח " יוצלחת ".

shiri_b

New member
וואו ממש יפה!!!!!!!!!!!!

אמממ.. זו לא ביקורת או משהו.... אבל אנשים.. לוסי! אף אחד לא עושה פייפר שלה?

*neta*

New member
../images/Emo2.gif

ירדן רק התכוונה להגיד, שזה פשוט בלתי אפשרי לשבת כל כך הרבה זמן מול המסך עם תמונות של לוסי. היופי המסנוור, העיניים הכחולות העמוקות שמושכות אותך למימדים אחרים
...זה פשוט כמעט ובלתי אפשרי! ואביב וירדן,יצא יפה!! מכל האוסף שירדן העלתה אהבתי את האחרון

הנה עוד אחד...

זה מה שאני עושה במקום ללמוד למגן בפסיכולוגיה...
אל דאגה! הפרוייקט הבא שלי יהיה קשור ללוסי

סמייילי

New member
ועוד משהו חמוד..../images/Emo95.gif

שהכנתי לגמרי לגמרי לבד! דוליז של ג'וליוס וג'ודה!!!

למעלה