טוב, אני לא מבין

raynp

New member
טוב, אני לא מבין

מתי ג'קו בדיוק השתתף בסרט פורנו??? באמת שלא זכור לי שפורסם כזה דבר...מזעזע...

talytal

New member
יפה שהתעוררת ../images/Emo6.gif

ג'קו לא השתתף בסרט פורנו. לחברה שלו הייתה מצלמת אינטרנט והיא השאירה אותה דולקת... זה הכל. נרגעת?

דורית41

New member
זו אפילו לא היתה חברה שלו....

את זה הוא לא אמר...אני זוכרת-שאלו אותו מה הדברים המטורפים ביותר שעשה, והוא ענה שפעם עשה סקס עם מישהי,ולא ידע שיש לה מצלמת אינטרנט שמחוברת, לאחר מכן חבר טוב שלו אמר לו שראה אותו ואותה מבצעים את האקט....וזהו,עד כאן הדיון מבחינתי בסרט הפורנו שלו.

talytal

New member
וואלה? אוקיי, אני ממש חייבת לקרוא

את הכתבה הזו. זו הכתבה היחידה שנמנעתי מלקרוא בתקופת העליהום, כי היה לי כבר מגעיל מכל הכתבות השליליות. אבל עכשיו, כשהכל מתחיל להסתדר, נראה לי שאני אמצא איפה שמרתי אותה ואקרא אותה. כי ממשיכים לעלות משם דברים ואני באמת צריכה לדעת על מה מדובר כדי לא להגיד סתם...

דורית41

New member
המלצה שלי-אם עדיין לא קראת,

חכי עם זה עוד טיפה,כדי שמה שתקראי "יעבור לידך". זו כתבה מעכירת מצברוח .במיוחד כעת שהדברים בהירים יותר ואנחנו יודעות כיצד המידע הזה הושג,ומה היה מאחורי הקלעים.

שונית 7

New member
דורית אני קראתי את הכתבה כמה

פעמים וממשרואים את המגמתיות של הכתבה.הכתב בפרוש ניסה להפיל אותו בשאלות כמו איזה אמנים עוד הוא לא אוהב ואיזה מעשים קיצוננים עשה בתור רוקר וגם השאלה אם הצביע בבחירות שנשאלה כנראה ב שבאו במטרה להפיל ולהכשיל אותו וזה מכעיס אותי עד היום מה געקבות השיר הנודע:מדינה......והוא כמובן סיפק את הס חורה של להיות רוקר עד הסוף.פשוט רואים בברור שבאו במטרה להכשיל ולהפיל אותו וזה מכעיס אותי עד היום מה גם שכולם קנו את הסחורה הזו בלי לפקפק לרגע

דורית41

New member
נכון מאוד.

ולכך התכוונתי שאנחנו יודעות כיצד המידע הושג ומה היה מאחורי הקלעים(+כמות האלכוהול שהבחור הושקה במכוון +המלחמה בין 2 העתונים...).

raynp

New member
אל תשעו ממנו כזה מסכן

מצטער אבל חייב להגיב, ישנם דברים של הגיון וצריך לדעת מה צריך לומר ומה לא צריך...

talytal

New member
הגיון לחוד ומציאות לחוד

וכששתית קצת, ואתה לא בדיוק במצבך החד ביותר, ואתה יושב עם עיתונאי שמשחק את עצמו חבר שלך בפאב, אתה לא תוציא את הדברים הכי ייצוגיים שלך. בטח לא כשכל הזמן טוחנים לך בראש להיות רוקר ופרובוקטיבי. זה אולי נשמע כמו לעשות לג'קו הנחות, ותאמין לי שבמשך תקופה מסויימת הייתי מאוד לא מרוצה מאיך שהוא התנהל בראיונות האלו, אבל זה נכון שהייתה כאן חציית קו עיתונאית. ואפילו בלי קשר לאיך נעשה הראיון, עצם הניפוח התקשורתי חסר הפרופורציות והמטורף שנעשה לעניין, הוא בפני עצמו ראוי לבדיקה. הוא והאינטרסים שיצרו אותו.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif ולא לשכח שמדובר בזמר מתוסכל

ששר בכל מיני חורים קטנים וכל הזמ ן ניסה לפרוץ ע'י פרובוקציות מה שמקובל אצל רוקרים רק כשהוא זכה הוא לא קלט שהוא לא צריך אותן כי הוא כבר פרץ.וכן מדובר בבחור שלא היה רגיל להתנהלות עם תקשורת ובגמר הוא באמת אמר לעיתונאים תרגיעו. שלא לדבר על זה {וטליטל אל תהרגי אותי} שהוא לקה בתחושת מגלומניה קלה כולפ הסבירו לו שהוא מלךודעתי הוא לא היה מסוחרר רק מאלכוהול אלא גם מההצלחה הפתאומית שהוא באופן אישי לא הצליח להסתדר איתה כמו הרבה אומנים אחרים{מייק ברנט לדוגמא}

hela19

New member
אישית, בחרתי לא שלקרוא את הכתבה...

לילה טוב, לכל מי שעדיין ער... הגעתי לא מזמן, ממקום שאני נמצאת בו מסיבות אישיות, הרבה בשבועיים האחרונים.. אני קוראת ולא מאמינה.. זה פורום/קומונה של אוהבי ג'קו אייזנברג.. אז מה זה צריך להיות??? באותו שבוע נורא, כבר היה לחלוטין חסר טעם לקרוא מה שנטחן כל השבוע בעיתונים..ובמיוחד אחרי המתקפה של כספית.. באותו יום שישי, קניתי את הדיסק של כוכב נולד 4, בקניון בנתניה.. המוכרים היו המומים, ואני מצאתי לנכון להסביר, ולנמק, ולא יצאתי עד שכולם הסכימו איתי, שג'קו זמר מדהים, ואיך פגעו בו.. בקיצור, רבותיי, הלילה הזה, אני מקנאה בכל מי שנמצא בגהה, וצופה ורואה ושומע את ג'קו שלנו נותן הופעה.. אין על ג'קו .....מקפיץ ומדהים את כולם ...כמו שרק ג'קו יודע לעשות..

raynp

New member
לא רצוי לקרוא, אני אישית

ממש לא אהבתי את הכתבה (למרות שסיפור "הפורנו" לא זכור לי...) אבל עזבו... סתם חזרה לחאחור...

Nova5

New member
טליטל, את צודקת - חובה לקרוא

את כתבה. למרות כל ההד השלילי שהתפשט (מילה מתאימה לנושא השרשור), קורה קשוב וקשור לוואקו, יכול למצוא תיאורים והסברים לאותו קסם שנשפך עלינו משתיים וחצי (ובלי עין הרעה עשרות שנשמע בקרוב) שירים שלו...כמו : סיפור עוצר נשמה על מות אביו, סיפורים על טיולים בהודו והולנד, הגדרות מדויקות של סלבס, למשל על נינט "אישה העסוקה ביותר בישראל, המתוקשרת ביותר" (שימו לב! בלי חנפנות, בלי להיכנס לפרטים - ישר ומדויק) , לא נשכח גם קטע "פילוסופי" משעשע - "בלי נשים אין לסביות" שקטל אותי מצחוק, אבל חייבת להגיד שלוגיקה של טיעונים שלו הייתה פשוט מושלמת.ועוד... ועוד...ועוד... הקיצר מומלץ לקרוא. אני יכולה לצטט את עצמי בבוקר היציאת הכתבה לאור, אחרי ההלם הראשון: חאלס, בנות! קראתי את הראיון...ועוד פעם... זהו ג'קו, וראיון הזה בדיוק כמו בלדות שלו: יש קטעים מרגשים, יש ניתוחים פסיכולוגיים, ויש התפרצויות של זעם ומיניות. ויש בסוף לא מעט הרס, גם עצמי. מותר לנו לכעוס עליו, אבל מותר גם להבינו...ודאי אחרי שתקראו את הראיון המלא, ולא ציטוטים "נבחרים".. בקשר לקטע פורנו - התייחסות בהמשך

hela19

New member
ג'קו אדם רגיש, אמיתי, טלפטיית נשמה

ג'קו, שאנחנו אוהבים ותומכים, והמעגל רק הולך וגדל כל הזמן.. גם אלו שנחבאו יוצאים החוצה אט אט.. אכן, הוא כבש אותי באמיתיות באותנטיות בחספוס הצברי, שנעלם ממקומותינו.. כל כך הרגיז אותי העניין של הרדיפה, הבלתי הגיונית..כמה טוב עשה אסי כהן,, בהתנצלויות.. ושוב, כל הכבוד לחברה' הנהדרים של ארץ נהדרת, שידעו לשים את העיקר,,, בואו נקבל את ג'קו כמו שהוא..להמ לקלקל עם ההתנצלויות.. דווקא האמת הפנימית והחיצונית, היא הדבר המקסים בו.. איזה יופי, שהדברים מתחילים להסתדר..כפי שאכן האמנתי.. יום טוב, הילה.

קניה 1

New member
חחח לא ממש

אני זוכרת טוב... בקיצור, הוא ידע טוב מאוד שהמצלמה עובדת, הוא אפילו אמר על הבחורה: "וההיא, זורמת", יענו שהיא זרמה איתו בקטע. הוא גם אמר שהאנשים שלחו תגובות תוך כדי (תוריד לה את החזייה וכאלה..), בקיצור, אל תעשי ממנו שה תמים חחחח

שונית 7

New member
נכון אבל המצלמה הייתה של הבחורה

כלומר הייתה פה יוזמה שלה והתגובות היוו מהאינטרנט.הוא ל הבחור הצעיר הראשון שהשתולל אולפחות רצה להשתולל רק שאחרים לא סיפרו על זה בעיתון בטח שלא בכתבת פרופיל אתרי הנצחון-זה לא בא טוב.זו הטעות היחידה שלו בעיני.תאמיני לי אני מכירה כמה "חסודים וחסודות" שא ממש היו כאלה כמה שנים אחורה אבל בחרו לשכח את זה כאילו לא היו דברים מעולם

Nova5

New member
מסכימה עם קניה

אבל חייבת להוסיף: - אז הוא היה אדם פרטי לחלוטין. והוא המשיך... למה הוא המשיך ולא פירק את המצלמה בזעם? מכיוון שפורום שלנו מתרכב כל יום, אני לא מתכוונת להיכנס להסברים פרטניים. יכולה רק לציין שאני לא מכירה אף אחד מהמין כל כך חסר לנו בפורום שהיה עוצר ומתעסק דווקא בעקירת המצלמה בקטע כזה קריטי בהתפתחות היחסים שבינו ובינה ברגע הנתון. אגב, רשת מלאה בקטעים מסוג הזה. (מתי , מתי כבר יהיה לי מספיק זמן אחרי עבודה, לימודים, בית, חיים ופורום להגיע גם לזה?!) אז מי אני שאשפוט אותו? (הקטע הבא לא לקחת ברצינות) - גם כאן ג'קו התגלה כפרפורמר מצטיין, חוץ מתגובות השוטפות במשך הביצוע, הוא זכה לתגובה מעודדת של חברו הטוב, שממש "עמד לצידו" באופן ווירטואלי, כמובן. אז - אם חברים שלו נהנו מהקטע, לא נשאר לי הרבה מלבד לציין שכישרון אף פעם לא בא בתחום הצר, אלא נצפה בקשת הרבה יותר רחבה.

raynp

New member
כולכם גנובים פה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דורית41

New member
יאנה -החבר שלו-ע"פי הכתבה...

אכן עמד לצדו.....חחחח(ולא באופן וירטואלי-ראי ערך מה אמר לו חברו לאחר מעשה....)

למעלה