טוב, אני לא מבין

Nova5

New member
פשוט חיפשתי מילים עדינות יותר

בגלל כל המקסימות הקטנות של הפורום

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחחח איזו אישה!

מה שאני באמת רוצה להגיד זה שבעולם שבו הסרטים שמשודרים בשעה 4 אחרי הצהריים שטופי סקס ואלימות.... אי אפשר לצוות שזמר ולא חשוב באיזו מסגרת התגלה, אם זה דרך תכנית טלוזיה שהעם בחר בו לצורך העניין או אם ניסה במרוצת השנים בדרכים אחרות.... עשה אורגיה או צילם עצמו עושה סקס ברשת או מצידי מצץ לשמונה אסקימוסים... צנזרו כל אחת לפי מה שהיא יודעת שהיא צריכה... לאנשים מאוד קל לבוא ולהגיד הוא עשה הוא עשה...ואם כל האנשים בעולם היו כל כך "טהורים" ממעשים... הרי ידוע שלהפנות את אור הזרקורים לאדם אחד מוציאה אדם אחר מהמקום זהה.. אז כנראה באותה תקופה היתה סיבה לתקשורת להפנות את האור, גם בשל הרייטינג וגם כדי לא להסתכן ולהפנות את האור למקום האמיתי שהיה שייך לו... ואני לא אוסיף יותר, כולם כאן חכמים לא פחות ממני... ובכל אופן.... אם זה מה שעושה לו טוב... אני בטוחה שבסך הכל מכל העניין הוא למד שיש דברים שעדיך לו לשמור לעצמו ויש מקומות שיפה בהם השתיקה.. ובנימה זו זקי איזנברוך עשה לי ילדים!

Nova5

New member
דיד, יא עללה איתך

עכשיו אני רואה את וואקו עם שמונה אסקימוסים ועסק רק הולך ומסתבך, יש לי כבר תסריט כמעט מוכן בראש!! מה עשית לי דידה?!! מלאה לקבל א-ו-ת-ו לצילומים, אבל מאיפה אני אקריץ את אסקימוסים

דורית41

New member
בנות לכלכתן.

מילא 8 אסקימוסיות...אבל אסקימוסים?
עכשיו מהר אני אפברק הודעה לשרשור אחר כדי שזה יירד למטה חזרה.

למעלה