טוב אני מוכרחה לשאול שאלה

ענבר1

New member
טוב אני מוכרחה לשאול שאלה ../images/Emo68.gif ../images/Emo35.gif

שמסתובבת בראש שלי כבר יותר משנה אתם חושבים שזה היה רעיון טוב שרק הוסיף קווי עלילה ושהועיל לסדרה הקפיצה שעשו אני מתכוונת לשינה של זינה וגבריאל במשך 25 שנה אני האמת חושבת שזה היה רעיון גרוע שרק הזיק ועכשיו אתם תגידו :"אבל מה היא הייתה עושה עם התינוקת?" ואני אענה "נו למה להיטפל לפרטים הקטנים

canimal

New member
דרכים להיפטר מאיב: (כולם ביחד!)

ד"א אני מסכימה איתך. פתאום יש בובות זינה וגבריאל וכל זה... מוזר דרכים להפטר מאיב: להמציא את הרכבת כמה שנים קודם ולהשאיר אותה על הפסים..

ענבר1

New member
יש לי רעיון אפילו יותר אכזרי ../images/Emo68.gif ../images/Emo3.gif

לנעול אותה בחדר לסופשבוע עם אחי והסיפורים המשעממים שלו אם זה לא יהרוג אותה אז שום דבר לא

למה כולם כל כך מתעבים את איב? ../images/Emo35.gif

האמת היא שגם אני לא סובלת אותה...
היא אמנם יפהפיה אבל שחקנית גרועה לדעתי ולא משכנעת לחלוטין. במיוחד שנאתי את המעבר מ"רעה" ל"טובה". היבבות ההיסטוריות שלה הביאו לי את הסעיף!

Dafi the Mighty

New member
אבל אתם מדברים פה על דרכים

להיפטר מאיב התינוקת! לא מאיב הגדולה! איב התינוקת היא מותק לא נורמלי!!! גם אני לא אהבתי את הקפיצה בזמן - ושוב זינה איבדה עוד הזדמנות בגידול הילד שלה. אבל להרוג את איב התינוקת? מה קרה לכם?! היא ממי! ובלי קשר ששכחתם שזאת הבת של זינה, אז כל דבר שיגרום לאיב למות, יגרום לזינה סבל...

XenaBoy

New member
היי... מי מדבר ככה על איבי ??? ../images/Emo60.gif

תמיד יש רגשות כאלה כלפי מי שגוזל את זינה! אני הבנתי שגם גבריאלוש´ לא יותר מדי אהובה אצלנו בתפוז. לדעתי איב היא סבבה, תחשבו על זה, היא עברה בדיוק את מה שקרה לזינה בצעירותה, אלא שעכשיו אנחנו רואים את השינוי מול עינינו. אחרי הכל היא לא באה כדי להזיק למישהו, היא זקוקה לאהבה שהיא לא קיבלה במשך כל השנים, אהבת אם ! נ.ב כל כך רציתי את החתימה שלה בכנס, וברגע האחרון התחרטתי.
אספי

foxfire_h

New member
גבריאל?? לא אהובה כאן??

אנשים, כל הסידרה היא מערכת היחסים ביניהן... מי לא אוהב את גבריאל??? אני מודעת לעובדה שבעונה השלישית והרביעית די עשו לה רצח אופי (ורצח שיער)... אבל היא אחת הסיבות הכי טובות לראות את הסידרה. ובקשר לאיב... בלעעעעעעעע

Dafi the Mighty

New member
יקירה...

לא אומרים "אנשים, כל הסידרה היא מערכת היחסים ביניהן" כי לא כל האנשים בפורום הזה רואים את המערכת יחסים שלהם כמרכז הסידרה. אני רואה את זינה כמרכז הסידרה, לא את המערכת יחסים שלה עם גבריאל. ושוב, את לא יכולה להגיד בשם כולם שגבריאל היא אחת הסיבות הכי טובות לראות את הסידרה, כי מה לעשות, יש כאלה שלא סובלים אותה ואפילו שונאים אותה... אני לא יודעת אם אמרת את זה כמובן מאליו או שאמרת את זה מתוך דעתך האישית, אבל עדיין. כל אחד אוהב ולא אוהב דמויות לפי דעתו, לכל אחד יש פה דיעות שונות.

canimal

New member
איב עברה תשינוי *בדיוק* כמו זינה

אחרי שנים בפרק אחד.

Dafi the Mighty

New member
אהממ... רק שאיב עברה את השינוי

בצורה דיי מגוחכת. סרטון קטן של סיכום החיים שלה כתינוקת עם זינה? אהממ... לא יודעת. גם אצל איב הכל השתנה אחרי סרטון כזה של כמה שניות, אצל זינה השינוי היה במשך הפרק. (ספוילר בהמשך למי ש*לא* ראה ולא רוצה לדעת מה היה בפרק השני עם זינה בהרקולס)
זה התחיל ברגע שהיא מצאה את התינוק הזה, ואז לא זוכרת כבר איך זה קרה. אבל זה קרה במהלך הפרק, וזה לא היה שינוי מסרטון של חייה כילדה עם לייסאוס... זה היה קצת יותר הגיוני מאיב.

canimal

New member
למה? תחשבי על לאו מה והבת שלה

מינג טסו? ככה קראו לה? זאת שהתחברה עם מינג טיין.. היא גדלה בלי אמא והיתה מרירה בקשר לזה. מה שהפסיק את טוהר השנאה שלה זה לגלות כמה כמה אהבה אותה ובלה בלה בלה אולי זה אותו הסיפור עם איב

Dafi the Mighty

New member
כן, אבל כשהיא גילתה את זה, זה לא

עזר הרבה והיא בכל זאת בחרה בשנאה. לא יודעת, עם איב, רק סרטון קטן של זיכרונות יגרום לה לסגת מהדרכים שלה? זה דיי... הממ... מוזר, לא? אנחנו לא יודעים אם היא הייתה מרירה לגבי זה שהיא לא גדלה בלי אימא. אולי היא אפילו הייתה ילדה נורמלית פעם. היא הפכה להיות מרושעת כזאת בגלל ארס, שהוא בעצם הסיט אותה כשהוא הציע לה הצעות של שליטה וכוח.

canimal

New member
כן אבל זה לא הולך לקרות עכשיו שהיא

גילתה שכל האלים רצו להרוג אותה ואת אמא שלה

canimal

New member
זה כמו כשלמדנו לבגרות בהסטוריה

וקראנו את הספר כולנו הפכנו לימנים קיצוניים. היא למדה דברים חדשים ששינו לה את הפרספקטיבה.

ענבר1

New member
אני חושבת שאני שונאת את איב בגלל

שהיא האחראית (לפי דעתי) לעובדה שזינה וגבריאל ישנו 25 שנה אני פשוט שונאת את השינוי הזה נ.ב איב התינוקת היא כזאת מתוקה וכמובן דומה לאמא היפה שלה.....דבר שאני לא אוכל להגיד על איב הגדולה

Dafi the Mighty

New member
שנאה?! שנאה?! Love is the way!

לא למדת מאיליי? פחח... אל תאשימי את איב. זאת הייתה התוכנית של זינה! היא לא הכירה את ארס מספיק טוב. היא ציפתה ממנו שישאיר אותה שם ולא שייקח אותה למערת קרח! בושה... בושה... זינה אמורה לחשוב על הכל! להאשים את זינה! סתם, אני צוחקת...

Dafi the Mighty

New member
זו עדיין דרך מוזרה להשתנות.

אבל נורא עצוב שככה מציגים את הילדות של איב. זה כל מה שיודעים עליה, כשהיא הייתה תינוקת ואיך שהיא עכשיו. לא יודעת, כאילו לא הייתה לה ילדות בכלל, כאילו היא קפצה בזמן ישר יחד עם זינה וגבריאל. הכל היה מהיר מידי...

חבר´ה! איב נראית לכם מוגזמת רק מ:

Motherhood ומי שראה את Coming home? עוד לא ראיתם עד כמה היא יכולה להיות בלתי נסבלת! פשוט חייבים למצוא דרכים להיפטר ממנה... מה דעתכם על לא לתת לה לגדול????? שתישאר תינוקת חמודה??? ולא אכפת לי שקשה לעבוד עם תינוקות! ד"א, מי שמעוניין, דרך איי סי קיו בלבד, קליפ של הפגנת חיבה לאיב! כל כך מומלץ וכל כך מתוק! על שיר של פיל קולינס לפרטים, פנו אליי

ענבר1

New member
ראיתי את הפרק אוי איך שהיא

עצבנה אותי ואני לא מתעצבנת או כועסת בקלות אבל איב הזאת פשוט דורשת בעיטה וכול העיניין עכשיו טובה פשוט מגעיל אותי למרות שאני מנסה להיתעלם ממנה זה קשה מאוד קשה לא בגלל שיש לה כזאת נוכחות או משהו!!!! בגלל שהיא מופיעה לעיתים קרובות חכו תראו יש עוד פרק בעונה ה6 שהיא------- איך שהיא מעצבנת זה פשוט כישרון

למעלה