טוב אני מוכרחה לשאול שאלה

אתם מכירים את הביטוי

painted himself (themselves, in this case) into a corner? זה בדיוק מה שקרה להם עם ההריון של לוסי. איב התינוקת היתה בונבון, ואהבתי לראות איך זינה וגם גבריאל מתמודדות איתה. בתור ליביה היא לפחות היתה מענינת. בתור איב, היא נהייתה צדקנית, ואם יש דבר שמעלה לי את הסעיף, זה צדקנות. ואכן בעונה השישית היא נהיית הרבה יותר מעצבנת.

מישהי17

New member
נכון!!!!!!!!!!!!

איב נהיתה יותר מידי צדקנית! היא הבנאדם האחרון שצריך להטיף על אהבה וכל הקטע הזה! אבל אני פשוט מתארת לעצמי שהם לא רצו לעשות אותה קופי זינה כי אז זה די יוריד מהערך של זינה אם הבת שלה תהיה צל שלה ותלך אחריה לכל מקום ותמלמל "כן אמא, את צודקת אמא ,זה בדיוק מה שאני הייתי עושה אמא!" זה התפקיד של גבריאל לא? למרות שגבריאל עם כל הכבוד עמדה מול זינה והייתה לה דעה משל עצמה רוב הזמן! אבל לכל דבר יש גבול ואיב עברה אותו לחלוטין!!!!!!! חוץ מזה כל הקטע של איליי ממש עלה לי על העצבים בלי שהיה צריך להוסיף את איב לעניין!! ואיב התינוקת שולטת!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם!
לעונה שביעית: ס פ ו י ל ר ע ו נ ה ו י ר ט ו א ל י ת צפו לאיב בפרק הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KoKolita

New member
אני אוהבת את ליוויה יותר...

כבוגרת דווקא, לפני שהיא עברה את השינוי.. היא היתה כל-כך מדהימה... מלאת תשוקה למלחמה... כמעט כמו קליסטו האגדית... ואני דווקא חושבת שהחלק של השינוי היה מדהים - זאת-אומרת - החלק שהיא ראתה אותה כתינוקת וזה כשברקע מתנגן השיר שזינה שרה לה... ממש התרגשתי, ואהבתי את זה מאוד.. וחוץ מזה שאני גם עדיין אוהבת את איב כמו שהיא עכשיו.. ולדעתי השחקנית מאוד מוכשרת, יפה ומתאימה בדיוק לאופן המשחק של זינה.. אבל בשבילי היא תמיד תהיה ליוויה... סיוון

אוי כאילו, ליוויה כל כך שולטת! ../images/Emo55.gif

ובכלל, היא מדהימה בלחימה והכל... ס פ ו י י ל ר ע ו נ ה ש י ש י ת בהרט אוף דארקנס, (Heart of Darkness) אויש! איזה מעיקה!!! כל כך מעצבנת! פעם ראשונה שממש ממש ממש ממש אהבתי את גבריאל מתחילת העונה, זה פשוט כישרון לעצבן, ואז כשגבריאל חובטת בה? והמשפט! אוי, המשפט! כל כך אדיר!!! וביו אר ט´ר (You are there) היא פשוט מצחיקה!!! איך שהיא מקללת!!! אוי, כל כך אדיר! וביו אר

מישהי17

New member
לא ממש...

זאת עדיין הסוסה המדהימה ביותר בעולם - טילי פשוט צבעו לה המצח! ברוב הפרקים, היו כמה ששכחו לצבוע לה.

KoKolita

New member
אבל עדיין לזינה אין את האהבה...

הזאת שהיתה לה לארגו... כמו בהרבה פרקים שנראה כמה היא היתה קשורה אליה...

מישהי17

New member
נו ברור ../images/Emo70.gif

הרי את ארגו היא מצאה והיא אילפה והן היו ביחד המון זמן, וכמובן שהבת של ארגו בחיים לא תחליף את ארגו האמיתית אבל זינה מסתדרת עם זה אני חושבת שבגלל שארגו 2 איתה היא זוכרת את ארגו יותר טוב - לא שאפשר לשכוח סוסה מדהימה כמו ארגו! אוי ארגו ארגו, לאן הזמן נעלם?

למעלה