טוב אני ממשיכה את המשחק מכאן... אמרתי תופים דרמה או קומדיה?
M MiStEr G u I t A r New member 21/6/03 #5 חריף ../images/Emo168.gif הופעה של הרבה אומנים או של אומן אחד?
ב בואר New member 21/6/03 #8 תלוי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אם זה הרבה טובים אז עדיף הרבה, אם הרבה לא טובים עדיף אחד שהוא טוב ואם האחד הוא לא טוב אז עדיף לא ללכת בכלל... שאלה: מחר או מחרתיים (השאלה מופנית לרוני ולכל מי שבפורום הארי פוטר-הספר בלבד )
תלוי...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif אם זה הרבה טובים אז עדיף הרבה, אם הרבה לא טובים עדיף אחד שהוא טוב ואם האחד הוא לא טוב אז עדיף לא ללכת בכלל... שאלה: מחר או מחרתיים (השאלה מופנית לרוני ולכל מי שבפורום הארי פוטר-הספר בלבד )
J Just Adi New member 21/6/03 #9 נפילה ממקום גבוה ../images/Emo80.gif מרגישים באוויר קצת, יותר כיף תלתלים או חלק?
T Tinkerblack New member 21/6/03 #10 תלתלים נראה לי שהבנתי מה אמורים לעשות לא בטוחה כי אני צכירה משהו כזה... חול או הארץ?
M MiStEr G u I t A r New member 21/6/03 #12 דשא ../images/Emo168.gif שלום או מלחמה (בנוגע למגינה שלנו, עם הפלסטינים)
N Negative creep1 New member 21/6/03 #13 שלום דפנטלי שלום אבל קשה להאמין שדבר כזה אי פעם יהיה איפשהו בכל מקום יש מחלוקות:\ כובע גרב או מצחייה?
שלום דפנטלי שלום אבל קשה להאמין שדבר כזה אי פעם יהיה איפשהו בכל מקום יש מחלוקות:\ כובע גרב או מצחייה?