7... ג'ימי הנדריקס או ג'ימי פייג'?
J jamesT New member 22/6/03 #62 ג'ימי הנדריקס../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif מרלין מנסון או קרייג לה פילף??
J jamesT New member 25/6/03 #76 חחחח...../images/Emo94.gif חחחחחחחח לא, ל התכוונתי קריידל.... קרייג לה פילף crage la filf עם שגיאות כתיב
חחחח...../images/Emo94.gif חחחחחחחח לא, ל התכוונתי קריידל.... קרייג לה פילף crage la filf עם שגיאות כתיב
ע עזבו אותי משם משתמש New member 23/6/03 #64 מרילין מנסון... כי יש לי איפור מדאים, פשוט סוף אדרך (Tuna starkist, the end of the way)... או ?
ע עזבו אותי משם משתמש New member 23/6/03 #65 מרילין מנסון... כי יש לי איפור מדאים, פשוט סוף אדרך (Tuna starkist, the end of the way)... או ?
N Negative creep1 New member 23/6/03 #66 ../images/Emo11.gif כי הוא חמוד..ויש לו זכויות קטשופ או מיונז?
ב בואר New member 23/6/03 #67 מיוקטש....../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif או יותר נכון ביחד... אבל קטשופ עדיף! מי שמבין בבניית אתרים במקרה: HTML או FRONTPAGE?
מיוקטש....../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif או יותר נכון ביחד... אבל קטשופ עדיף! מי שמבין בבניית אתרים במקרה: HTML או FRONTPAGE?
S shit in yout face New member 23/6/03 #70 ../images/Emo25.gifאמממ, קשה אני חושבת קרבי, צריך גמול למדינה מתישו.. נמלה- לדרוך או לא לדרוך? (אני- לא לדרוך! בחיים לא לדרוך!! זה רצח!!)
../images/Emo25.gifאמממ, קשה אני חושבת קרבי, צריך גמול למדינה מתישו.. נמלה- לדרוך או לא לדרוך? (אני- לא לדרוך! בחיים לא לדרוך!! זה רצח!!)
J Just Adi New member 23/6/03 #71 חס ושלום! ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif שוטי הנבואה או החברים של נטשה?
N Negative creep1 New member 23/6/03 #72 האמ..אני לא יודעת..שטו הנבואה למרות שהם..הם הם..זה מפחיד.. אבל פשוט מהחברים של נטשה לא שמעתי הרבה..תחתחת פרות או סוסים?
האמ..אני לא יודעת..שטו הנבואה למרות שהם..הם הם..זה מפחיד.. אבל פשוט מהחברים של נטשה לא שמעתי הרבה..תחתחת פרות או סוסים?
N Negative creep1 New member 23/6/03 #75 האמ..חול עושה לי צמרמורת אז אבן תירס בקופסת שימורים או תירס גדול שלם ובריא?
ב בואר New member 23/6/03 #74 שוטי הנבואה רולז!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif ובקשר לשאלה-סוסים!!!! אני רכבתי על סוסים!! אני מפחדת לחזור...
שוטי הנבואה רולז!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif ובקשר לשאלה-סוסים!!!! אני רכבתי על סוסים!! אני מפחדת לחזור...