טוב, אני רואה שהגיע הזמן לסקר הקפטן

טוב, אני רואה שהגיע הזמן לסקר הקפטן

יען כי הגיע הזמן לקבוע אחת ולתמיד מיהו הקפטן האחד והיחיד שאין בילתו. וגם כי נשבר לי מהחירטוטים בפתיל על הצוות האלטרנטיבי. אז ככה: כל אחד מצביע עבור הקפטן הטוב ביותר, ועבור הקפטן הרע ביותר. האפשרויות (כמובן) הן: 1. קירק 2. פיקראד 3. ג´יינווי 4. סיסקו (שאומנם הוא לא ממש קפטן של ספינת חלל, אבל בכל זאת) 5. ארצ´ר לא הכנסתי את פייק כדי לא לקלקל את האפשרות להכניס את ג´יינווי למקום האחרון (וגם בגלל שהוא היה בקושי בפיילוט פתטי).

וההצבעה שלי

הטוב ביותר - פיקארד הרע ביותר, (והדביק, המעצבן, הדרמטי כדי להחליא, והשחקן הגרוע ביותר) - ג´יינווי

SaxonK

New member
מצביעה ומבקשת

שתפסיקו ללכלך ככה על ג´יינוויי. כל העניין מתחיל להסריח משוביניזם ומסקסיזם. מטר הקללות, הנאצות וההשפלות שהקפטן הזאת חטפה הוא ממש לא לעניין. תודה. במקום ראשון - פיקארד. במקום אחרון - קירק (הפלייבוי). באמצע, ולפי הסדר: ג´יינוויי, סיסקו, ארצ´ר. SaxonK

ההצבעה שלי...

הטוב ביותר - קירק הרע ביותר - פייק (למרות שלא הכנסת אותו הוא היחיד שיכול להתאים באופן מושלם לתואר) וד"א - סיסקו הוא כן קפטן של ספינת חלל (עד לפני הפרק האחרון הוא היה של הדפייאנט ואז...) נ.ב. - היום יש פרק של חלל עמוק 9 (yes yes yes

אוקיי...

מה יש לך מקירק, אם אפשר לשאול? ואני אשמח לקבל תשובה מפורטת, כך שגם אם לא אסכים איתך... אבין מה הביא אותך לבחירה הבלתי הגיונית בעליל הזאת.

האמת היא...

שאני מעדיפה את פיקארד (yeah yeah, like everybody else...) רק שקירק אצלי גם תופס עדיפות גבוהה (אבל בכל זאת אחרי פיקארד...) אני לא יודעת איך להסביר את זה, אני פשוט הוקסמתי בכל הסרטים של סטר טרק מקפטן לא-מלוקק שבכלל קיבל את הדרגה שלו (לדעתי) בעיקר בגלל street smart מה שאני מאוד מעריכה ומעריצה אצל אנשים... וכמובן - שהציל את כדה"א אבל מרגע שהתחלתי לחשוב על זה פעמיים - פיקארד יותר טוב... אני מניחה שאת זה אני לא צריכה לפרט

תבורך, נערי... בחירתי (הצפויה) היא:

הטוב: פיקארד הגרוע/ה: ג´יינווי (בדיחה מהלכת בתור שחקנית וקפטן כאחד)

G.O.D

New member
עיינו בארכיון הסקרים...

כבר נערך סקר כזה בעבר...

G.O.D

New member
כנס לעמוד הסקרים...

אחרי שתבצע הצבעה, תגיע לעמוד התוצאות ושם למטה יש גישה לארכיון הסקרים בהצלחה!

אופס

אכן היה סקר כזה, ואפילו לא מזמן (במרץ). והמנצח היה פיקארד ובגדול (67%). מצטער על הכפילות. אבל לפחות אפשר יהיה להוסיף את הקטגוריה של הגרוע ביותר.

jerri

New member
הגרוע -קירק. בעצם, אני משנה את

החלטתי - ארצ´ר ללא ספק הרוויח את התואר בכבוד. הטוב ביותר? טריקי... בסדר הבא: פיקארד, ג´ינווי וסיסקו.

באופן מפתיע

אני מסכים שארצ´ר הוא הקפטן הגרוע ביותר. זה כנראה מכוון, מכיוון שזו הפעם הראשונה שלו בחלל ובגלל זהוא מרגיש יותר כמו מ"פ שיוצא עם הפלוגה שלו לשטח (כולו 82 אנשי צוות) לעומת פיקארד - הקפטן הטוב ביותר - שנמצא בתקופה שמסעות ומגורים בחלל הם טבע שני וממוצב יותר כמח"ט שחולש על יותר מאלף אנשי ונשות צוות פדרציה ואזרחים.

אתם כולכם

חבורה של נעליים. צוות חלופי היה מצחיק. אבל קפטן? יש בכלל ספק? זה כמו שאני אשאל: אם מחר תזרח השמש. רוצים דיון? הנה לכם שאלה, או נוסח שיכול לרתק הרבה יותר מאשר לתת לסיינט פטריק את המלוכה: מהי דמות המשנה הטובה ביותר? או שאלה יותר טובה: איזו דמות משנה נותנת את הדרמה הטובה ביותר? מיהן 10 דמויות המשנה האהובות עליך? ולסוג אחר: מיהי הדמות השנואה עליך? מהי הדמות שאתה לא חש בנוח כשאתה צופה בה ולמה? זו יכולה להיות תשובה מעניינת, לא חושבים? מהו הפרק שהיית מוותר עליו בשמחה? איזה פרק היית מכתיר כפרק המרגש ביותר שראית מעולם ושזכה אצלך לכתר? כחלק מאיזה גזע, לא היית מתנגד להשתייך אליו? איזו דמות היית מחליף ? בבקשה לא לכתוב פיקארד, זה משעמם מדי. באיזו סדרה היית רוצה לשרת? כן הניסוח שלי נכון! באיזה תפקיד היית רוצה לשרת? מי היית רוצה שיהיה מפקדך? שאלות כמו אלה יכולות להגיע למחוזות חדשים! אנא התחילו את השרשור

מגף מעור איטלקי משובח

ניב ניב ניב טוב אני אנסה לענות על חלק מהשאלות: דמות המשנה הטובה ביותר. תגדיר דמות משנה. הדוקטור של וויאג´ר הוא דמות משנית או ראשית? כי אם כן אני חושב שהוא, בתור הדמות שיושבת על תקן ה"חצי אנושי שמחפש את האנושיות שלו" בוויאג´ר, נותן את הדרמה הטובה ביותר. כן כן, אפילו יותר מדאטה לעתים. אני חושב שרוברט פיקרדו שחקן מצויין, שנותן פייט רציני לברנט ספיינר (שגם הוא מצויין). ההתחבטות שלו בשאלות קיומיות נותנת דרמה קומית מעולה. הדמות השנואה עלי (הפתעה) - ווסלי קראשר החנון המקומי, ביל גייטס העתידני, מה לא נאמר עליו. הוא פתאטי, חסר עומק ומתלהב. משמש כזרז עלילה חסר משמעות כשלעצמו, מעצבן המעריצים מספר אחת ובאופן כללי הדמות המיותרת ביותר בסדרת מס"ב. הדמות הלא נוחה - רייקר. במשך שבע שנות TNG ושניים וחצי סרטים האיש לא מגרה אצלי את בלוטות הסקרנות, הוא לא מעניין אותי ובתור קצין ראשון ודמות מרכזית כמעט בכל עלילה הוא פשוט יבש לי נורא. אני חושב שהוא לא מספק את הסחורה. ספוק, קירה, צ´קוטאי וט´פאל עושים את זה טוב (חלק יותר וחלק פחות. זה לא המקום לדיון) אבל רייקר קיבל יותר זמן מסך מכולם. איך הצליחו לעשות ממנו צנון כזה? אני גם חושב שג´ונתן פרייקס הוא לא שחקן משובח במיוחד. אבל זה רק אני. פרק שהייתי מוותר עליו - זה קשה. אני לא מכיר יותר מידי פרקים בשם שלהם. אז "עבור" על השאלה הזאת. פרק שזכה לכתר - יש אצלי תחרות צמודה בין Encounter at Farpoint לבין All Good Things. שניהם ביחד, לטעמי, מדגימים איך עושים סדרת מד"ב, מס"ב, משחק, עלילה הכל הכל הכל. אני יכול לראות אותם עשרות פעמים. אני לא מכיר חלק גדול מח"ע וויאג´ר. זאת הבחירה ממה שאני זוכר. גזע להשתייך אליו - בני אדם. דמות להחליף - ארצ´ר. להיות היורי גאגרין של המאה ה- 22. באמת לגלות חיים חדשים וציוויליזציות לא מוכרות. זה מגניב לאללה :) לשרת? לא הייתי רוצה לשרת בשום סדרה. אני את הצבא שלי סיימתי תודה. "May any gods you believe in have mercy on your souls". כה אמר Q האומניפוטנט.

Esmena

New member
הדוקטור של וויאג´ר הוא לא דמות

מישנה. דומני שדמות מישנה היא דמות לא קבועה ששמה לא מפיע בקרדיטים בפתיחה. (לדוגמה: רו, קסידי, וואיון, סאסקה וכו´).

SaxonK

New member
יופי של שאלות, ניב ../images/Emo45.gif

דמות המשנה הטובה ביותר: אהבתי את רו לארן. אפלה, מסובכת, הולכת עד הסוף עם מה שהיא מאמינה בו.
דמות שלא אהבתי (אני לא חושבת שממש שנאתי מישהו): צ´אקוטיי. חסר כישורים, לדעתי, לא מנהיג.
דמות שגורמת לי אי נוחות: קווארק. תמיד תחמן, תמיד מקמבן.
פרק שהייתי מוותרת עליו: היו הרבה לאורך השנים. אבל בדרך כלל פרקי ח"ע 9 שבהם סיסקו מתקשקש עם הנביאים הם פרקים די משעממים בעיניי.
פרק מרגש: הפרק האחרון של הדור הבא, כשבסוף הקפטן בא למשחק הקלפים. עמדו דמעות בעיניי.
מבחינת גזע: אני נשארת אנושית, תודה. אולי בטאזואיד, כי יש לה כישורים אמפתיים.
דמות שהייתי מחליפה: ניליקס. הוא די מעצבן.
סדרה שבה הייתי רוצה לשרת: הדור הבא. תפקיד: קצינה ראשונה.
המפקדת שאני בוחרת לי: קפטן קתרין ג´יינוויי.
this concludes the vote of saxonk

השליטה

New member
ולמילוי השאלון

דמות המשנה שהכי אהבתי - ג´דזיה דקס האינטילגנטית והסקסית. דמות שלא אהבתי - צ´קוטיי האווילי שמשום מה מכרו לנו אותו כסמל הסקס. אי נוחות - קירק הוותיק, היה שויצר לא קטן והרגיז אותי. פרק שהייתי מוותרת עליו - פרק הפתיחה של ווייג´ר כשגינווי לקחה החלטה שאילו הייתי בצוות שלה הייתי מחסלת אותה בגללה (כן אני יודעת שאם היא לא הייתה מחליטה את זה לא הייתה סדרה, טוב נו אז מה?) פרק מרגש - הפרק הנפלא בו דקס מתנשקת עם מי שהייתה אהובתה. הורדתי את תמונת הנשיקה הנפלאה ההיא והגדלתי. גזע - הייתי שמחה להיות מסוגלת להיראות פעם כמו כיסא ופעם כמו מלכת היופי, אבל לישון בדלי?... אני אשאר אנושית. הייתי מחליפה את - צ´קוטיי (ראה הסבר לעיל) ושמה במקומו את בונד, ג´ימס בונד. הייתי שמחה לשרת תחת פיקודו של פיקרד. אצלו אני יודעת שסביר להניח שהייתי חוזרת הביתה במאה שלי. המפקד/ת המועדף/פת - אני כמובן, קפטן השליטה.

והתשובות שלי

דמות משנה- רו לארן, מעריץ, משתוקק 10 דמויות משנה: נלה דארן (אהובתו של פיקארד, LESSONS), בארקלי, רובין לפלר (חברה של ווסלי, נחרטה בזכרוני בגלל יופיה), רו לארן, Q, היוּ, ליאה בראהמס , מוריוריטי, ואש, אובריאן. דמות שנואה: אין לא חש בנוח: כשדאטה מתנהג כמו אנדרואיד טיפש בפרק שבחורה מתאהבת בו בעונה 4 פרק שהייתי מוותר: הבת מזל- בבמויו של לוואר ברטון פרק מרגש: "כל הדברים הטובים... גזע להשתייך:וולקנים, וחברה´ תפסיקו להיות יורמים נירדס, קצת מעוף לא יזיק, קצת אקשן, להיות רומולנים, אנדורים, סוליבאן... זיכרו- קפטן פיקארד לא אוהב אנשים שלא מסתכנים. הכוונה בדמות להחליף - להתחלף איתה. אני הייתי מתחלף עם רייקר סדרה לשרת בה- חע9: האקשן הכי גדול התפקיד- להיות זבוב בכל מקום שקפטן פיקארד נמצא בו, ועכשיו באמת- המספר אחד שלו מפקד- סיינט פטריק, ויוני ארצ´ר

למעלה