טוב, אני רואה שהגיע הזמן לסקר הקפטן

עכשיו תורי, עכשיו תורי...

דמות משנה: קיו, בכל הפרקים בכל הסדרות. כנ"ל לגבי הדרמה. הדמות השנואה: קפטן קת´רין ג´יינווי אוב ד´ה פדריישן סטארשיפ וויאג´ר (לעזאזל, היא אמרה את זה כל כך הרבה פעמים עד שרציתי לחנוק כל אונקיית חיים ממנה). דמות לא נוחה: סבן אוב ניין - מהסיבה הפשוטה שהיא נראית כל כך קרובה, אבל בכל זאת הקליווג´ שלה מחוץ להישג יד. פרק לויתור: כל הפרקים הדנים בבעיותיו של וורף עם הבן שלו וכל הפרקים המתמקדים בקפטן קת´רין ג´יינווי אוב ד´ה פדריישן סטארשיפ וויאג´ר, יימח שמה וצל זכרה. הפרק המרגש ביותר: פרק הסיום של TNG והפרק עם הבורג שנוצר מה-Mobile Emitter, שאני לא זוכר את שמו. גזע לשיוך: קיו. ואני חושב שכל מילה מיותרת. דמות שהייתי מתחלף איתה: קיו. ושוב... כל מילה מיותרת. תפקיד לשרות: ברמן (התפקיד של גיינן). והמפקד שהייתי רוצה שיהיה לי: סבן אוב ניין.
סתם, נו... פיקארד, כמובן.

SaxonK

New member
כצה צפוי... ../images/Emo99.gif

כרגיל, נוטה ופיקארדוש... פוראבר אנד אבר. למזלנו, נוטה יקירי, לעולם לא תשתייך לגזע הקיו (Whew). אני מפחדת לחשוב מה היה קורה לי ולקתרין אוף ד´ה פדריישן סטארשיפ וויאג´ר (איזה יופי של דיקציה יש לה, מה? אישה מדהימה) לו היית בעל כוחות שכאלה.
ברמן? כן, מתאים... והקליווג´ של סבן *תמיד* יהיה מחוץ להישג ידך (תנק גוד). תקלוט, בייבי, היא שלי

Well, lookie here... ../images/Emo13.gif

אני אעדיף ניסוח אחר, כמו "נוטה וסבנוש... פוראבר אנד אבר", אבל... It´s just not in the cards, now is it?
הדיקציה של קת´רין-בעל-זבוב-ג´יינווי מתאימה לקולות השאול שיוצאים מהקיבה שלי אחרי החמין של שבת... אבל, סקסון נשמתי, אם זה עושה לך את זה... אני האחרון שיתערב.
לו הייתי בעל כוחות של קיו... הייתי, קודם כל, הופך את הקליווג´ של סבן לנגיש יותר... ואם שלך מחובר אליו, אדרבא, אני קיו... אני אומניפוטנט (Watch the spelling when you try to use that against me).

SaxonK

New member
סוטה

סליחה... נוטה, מי אוכל חמין בשבת? how utterly boring.... תודה שאתה פשוט מרגיש מאוים ומסורס מקתרין השאקלית. אומניפוטנט? רצית לכתוב *אימ*פוטנט. זה בסדר, אל תתבייש. המספר של קליניקה און נמצא במדריך, מותק. הכול יהיה בסדר.

כמה מרגיע...

בכלל, לשמוע את זה ממך... רגיעון של הדס פראייר. אולי במקום לחפש תרופה, נחפש סיבה? הממ?
וחמין בשבת אוכלים מרוקאים... כמוני! את מוזמנת ד"א... ואחרי סשן גרעפסוסים ונאדים כבדים מן האוויר, נראה כמה Utterly boring יהיה לך.
אז מתי אני בא לאסוף אותך? אה, ותביאי את סבן.

SaxonK

New member
אני לא

אוכלת חמין. אני מעודנת.
הה! ברבר שכמותך. לפחות אתה קולט שסבן ואני זה אייטם, והפסקת להתעקש לתקוע את הקליניקה און שלך לאן שהוא לא שייך.

מעודנת. ../images/Emo6.gif

לא פלא שסבן מבקרת מזה כמה חודשים בקליניקה און שלי... חסרה לה הקשיחות הגברית והדחף האחורי של חוליות הגב התחתון, תחושת ה-Pelvis הכוחנית וקריאות מתנשפות בשמי האמצעי "GOD". ברבר... כאן אין ויכוח... ומבחינת סבן, טוב שכך. וד"א... את הקליניקה און שלי לא "תוקעים"... אלא משחילים... ובהתחלה רצוי בעדינות, כי זה כואב.

SaxonK

New member
מסכן...

שוב שוגה באשליות. אני מבינה, אתה בהכחשה עמוקה. אבל זה טבעי כשהכלי קטן והביצועים כושלים. אני לא יודעת את מי משחיל בקליניקה, כנראה זו בובת גומי של פיקארד ששוב הלבשת בבגדים של סבן. כי סבן פה איתי. היא מביטה בי בעיניים מעריצות ורדומות. כן, מותק, תישני לך. אני יודעת שאת עייפה... כן, אני יודעת שאני
.

סקסון, ממי...

האשליות היחידות שיש לי הן ללונדון. לונדון לא מחכה לי. ואם את חושבת שאני לא יודע שהכל זאת קנוניה אחת גדולה שלך לגרום לי לקנא, אז פה הטעות שלך... סבן סיפרה לי הכל. בקיצור... כפי שאמרו חז"ל... את סתם עושה את עצמך, אני יודע שאת מתה עלי.

SaxonK

New member
LOL

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL תוכיח... הה! (רגע, סבן, אני באה. מה, עוד פעם? נו, טוב...)

Esmena

New member
את בטוחה שזו בובת גומי של פיקארד

של פיקארד שהוא הלביש בבגדים של סבן ולא ההפך? כלומר, לא במיקרה הזה,אבל תהיי בטוחה שיש לו גם אחת כזאת.

שכחתם את הגדול מכולם: רום!

לדעתי רום, אח של קוורק, הוא דמות המשנה החיננית ביותר. הפרנגי המכוער הזה,התפתח מדמות נלעגת וטפשה, בתחילת הסידרה, לדמות של אדם חכם, אמיץ ואבא טוב. הוא אפילו זכה, כמו כל גיבור אמיתי בנערה (דאבו).

G.O.D

New member
אם היית קורא את ההודעות של המנהל...

היית רואה שכבר כתבתי אותו...
אבל אני סה"כ מנהל...
לא מישהו ששווה להתייחס אליו

jerri

New member
אחלה שאלות. ../images/Emo45.gif

דמות המשנה הטובה ביותר לא היה לי בכלל ספק, גארק. המניפולציות, הגוונים בדמותו, המבטא, החיוך הערמומי והעובדה שתמיד לא ניתן לצפות מראש את התגובות שלו - הופכות אותו בעיני לאחת ה-דמויות של סטאר טרק וללא ספק לבכיר שבין המשניים.
10 דמויות המשנה שלי (מלבד גארק) (לא לפי סדר חשיבות) ססקה לוקסנה טרוי וואיון מלכת הבורג מורן קיו ה
נוג רו לארן רובין לפלר (הפעם היחידה שלאשלי ג´אד היתה תסרוקת נורמלית) קאי ווין
דמות שנואה? take a number. כנראה שג´ייק סיסקו. (לא רחוקים מאחור: ג´ורדי לה פורג´ וטפאל. אה כן, והבריטי ההוא שאני בחיים לא אאמץ את מוחי לזכור את שמו מאנטרפרייז)
לא מרגיש בנוח כל הדמויות שנוצרו רק על מנת למלא מכסת PC בתוכנית: הארי קים המשעמם, הכושי מאנטרפרייז ושות´. ולפעמים גם דוקטור באשיר - פשוט יש לו נחיריים נורא מפחידים.
פרק שהייתי מוותר עליו.. ENCOUNTER AT FARPOINT עשוי פשוט רע. מלבדו הייתי מוותר בשמה על חלק ניכר מפרקי וויאג´ר במיוחד אלו שממחזרים עלילות מהנקס ג´נריישן. (נדמה לי שכבר בפרק השני היה משהו עם זה שהם חוזריםפ אחורה בזמן לפרק בכוכב שהתפוצץ או משהו. מיותר)
פרק מרגש
קלישאה, נכון אבל ALL GOOD THINGS המצוין, וגם הפרק שבו שופטים פושע מלחמה בDS9 (שכחתי את השם) ו(תצחקו עליי) הפרק שג´ינווי פוגשת את הזקן הסנילי. והפרק שבו טאשה מתה..
כמה בכיתי..
גזע בטאזויד. לא רגע, לאיזה גזע יש את ה
הכי גדול?
דמות שהייתי מחליף קל מדי. אזרי דאקס (ואני לא חושב שאני צריך להסביר, לא?).
סדרה, תפקיד, מפקד סדרה - תקופת הDS9, אבל על חללית תפקיד - בוטאניסט. הקייקו הזאת כל היום מתבטלת.. מפקד- ארצ´ר - זרקן זין רציני, you can get away with everything

G.O.D

New member
ועכשיו אני...

דמות המשנה הטובה ביותר: Q |מלך| 6 דמויות משנה: דוקאט וויאיון דאמאר נוג ג´נרל מארטוק גארק דמות שנואה: ניליקס דמות שגורמת אי נוחות: קאס, אנ לא אוהב דמויות דביקות פרק שהייתי מוותר עליו: פרקים 2-9 בסדרה אנטרפרייז
פרק מרגש ביותר: האחרון של TNG ללא ספק |מלך| גזע מועדף: קליניגוני דמות שהייתי מחליף: דאטה סדרה שהייתי רוצה לשרת: הייתי רוצה להיות קצין טאקטי בTNG עד כאן להפעם... G.O.D

DDN

New member
היה כבר סקר כזה (אני חושב)

הטוב - סיסקו. הרע - קירק.

למעלה