טוב, אני...

magenta73

New member
טוב, אני...

לא נוהגת לשים הודעה זהה בשני פורומים. במקרה הזה כן. אז מי שנתקל בסיפור זה פעם שניה, עימו הסליחה. וחשוב לי לכתוב פה, כי אני לא רוצה, באיזה שהוא מקום להיות רק פאסיבית. אז, הנה, קבלו אותי...סיפור. סיפור ארוך. איתי הרבה זמן. ואני החלטתי כן לכתוב. אולי לקבל פרספקטיבה אחרת. זה יהיה ארוך, אני מודיעה מראש... ותודה מראש למי שיקרא ויגיב... יש בחור (דהה) שאני מכירה, לפחות בפנים ובשיחות סתמיות הרבה מאוד זמן. עשור אפילו, מהפאב השכונתי. מאז ומתמיד היתה התענינות ומשיכה. מבטים וכן הלאה. אבל שום דבר מעבר, אולי שיחות על הכלבים. בכל מקרה, לפני ארבעה חודשים ככה, אחרי שהרבה זמן לא הייתי בפאב השכונתי, באתי עם ידיד, דגם מכיר אותו, ופתאום הוא קורא לי לשבת לידו, מזמין אותי לצ'ייסר... יושבים, מדברים, הוא אחלה. הוא אחלה... נוגע, מתעניין... שאלתי, מה קרה ככה פתאום שנזכרת? זה פה כבר הרבה זמן...? עונה, אני בחור איטי... טוף. סוף הערב, מחזיר אותי הביתה, באוטו, קצת מצחיק כי יותר מהר ללכת, בכל מקרה, אץ רץ לו במזדרון אל דלת הכניסה. שאלתי, סליחה? מי אמר שאתה עולה? אמר, נכון, אף אחד לא אמר שאני עולה... התנשקנו לנו ליד האוטו... הוא אחלה, כבר אמרתי? הלך. התקשר למחרת. רצה לקפוץ, לא יצא כי הייתי צריכה לצאת מהבית. למחרת אני התקשרתי, שוב לא יצא, יום אחר כך, נפגשנו בפאב, חשב לבוא, שוב לא יצא וכן הלאה. זהו. רגיעה. לא ראינו ולא דיברנו כמעט חודש. (עלי לציין שהוא מאוד עסוק כל הזמן, וכן, זה לא תירוץ). אקיצר, חודש אחר כך, אני בפאב עם חברה, שיכורות מהתחת. מ"בירה אחת" זה הפך לערב אלכוהול מטורף... ואז הוא נכנס. טוב, אני+אלכוהול+גבר שבא לי עליו. משוואה פשוטה. אני, שיכורה מתמיד, מתעוררת בבוקר ולא ממש זוכרת מה היה, בא לי להרוג את עצמי. הוא מתקשר בצהריים. מדברים, הכל נחמד, ואז הוא אומר, אז מה, סופ סופ עשינו את זה, ואני, מה עונה? כן, בהחלט היה חביב. חביב. כמובן שאחר-כך התנצלתי על המילה, הוא אמר שאין בעיה. סבבה. לא התקשרתי יותר. אולי בגלל עצה ששמעתי מחברה שהוא רק התקשר לצאת בסדר אחרי מה שהיה. אחרי שבועיים, אני וחברה בפאב, משחקות ששבש. הוא בא, מלטף לי את הראש, נותן נשיקה על השפתתים. מה נשמע? אני? אני משחקת ששבש. חוזרת לשחק ששבש. כזאת אני... ברגע שמשהו מוצא חן בעיני, אני הופכת לדג. אקיצר. הרגשתי לא טוב, התקשרתי אליו למחרת, דיברנו היה סבבה, הזמנתי אותו אלי, הוא כבר התכוון לבוא ואז היתה ממתינה. אמר שיחזור אלי, חזר רק אחרי יומיים. התברר שהיתה פאשלה מטורפת בעבודה. והצטער ים פעמים ויחד עם זה לא קבע יום, שעה או מקום להפגש. בכל מקרה, הסתבך. ואני, מצידי, לא עשיתי יותר כלום. אבל כל הזמן חושבת עליו. דיברתי עם הידיד שלי שמכיר אותו, הוא אמר לי שהוא לא שוכב עם כל אחת, ואם הוא היה איתי סימן שיש לו משהו אלי. אמר לי פשוט להיות שם, לזרום, להתקשר... התקשרתי, אמרתי לו בוא לפאב, הוא היה בפאב. עם חבר. וכמובן שעוד פעם תקשורת לוקה בחסר. הלך, נתן נשיקה רטובה על השפתיים, ביקש סליחה ושזה לא יפה. למחרת, שוב, אני עם חברים בפאב, הוא מגיע, נותן נשיקה על הלחי, הולך לשבת עם החברים שלו. אוף. אוף. אוף. אני לא מבינה. אני מתה. אני בעייתית. צריכה לדעת פה ועכשיו. הרבה פעמים הרסתי קשרים בגלל הלחץ הזה. לדעת. והוא ממש מוצא חן בעיני. וזאת גם בעיה, כי ברגע שמשהו מוצא חן בעיני אני א. הופכת לדג וב. בורחת... אני אובדת עצות. ממש. משהו?

Vdrums

New member
כמה דברים

1.תקשורת לא משהו, זה לא חדש, תמיד הייתם בשלום שלום או על הכלבים ולא מעבר. 2.עשית איזה צעד ואמרת לו לבוא לפאב, הוא בא אמר שלום והתפנה לחברים לא הכי מוטיבציה בעולם להמשיך. 3.הוא פאסיבי, את עוד זזת קצת, אבל עדיין לא אקטיבית מי יודע מה. מסקנות שניכם דגים, הפיתרון הוא לשבת בארבע עיניים ולא אני הולכת לפאב בא לך לבוא? ועדיף לא בפאב השכונתי ששם יכולות להיות הסחות דעת לא רצויות. זה או לברר עניינים אחת ולתמיד או להמשיך לדפוק ת'ראש בקיר. יש משהו לומר, לברר עדיף לשחרר את זה ולא לשמור בפנים. נ.ב מה שהידיד אמר על "הוא לא שוכב עם כל אחת" הייתי לוקח בערבון מוגבל. אני לא הייתי קונה את זה.

דוVשה

New member
תומר!

אני חכמה!

דוVשה

New member
תראי

לפי דעתי אתם מתנהגים באותה הצורה. את והבחור המדובר. אף אחד מכם לא באמת בא ואומר מה הוא רוצה, שניכם זורקים אי אלו סימנים לאוויר ומצפים שהשני ידע לפרש אותם. זה לא עובד בתלפטיה, עד כמה שרוצים אם לא מבהירים את העניינים הם לא יובהרו. אחד הדברים הכי פחות טובים בחוסר בהירות הוא הנחת הנחות. הוא יכול לחשוב שאם את שותקת כמו דג או לחלופין בורחת, שאת לא ממש מעוניינת בו, שיש דברים שעוצרים. כפועל יוצא מזה הוא יכול להתנהג כמו שהוא מתנהג. את יכולה לחשוב שהוא לא רוצה וכפועל יוצא מזה להתנהג בהתאם. חוסר בהירות. זה לא הולך ככה! [חי, נכנסתי לזה קשה] את רוצה את הבחור? תיידעי אותו בדבר, בלי רמזים, בלי חוסר בהירויות, לכי ותגידי לו. אז תדעי איפה את עומדת. בהצלחה.

magenta73

New member
זה לא עובד בתלפטיה????

למהההההההההה??? אוף... זה בדיוק הקטע. ביצה ותרנגולת. הפרשנות שהורסת הכל... לכי תדעי מה יש מאחורי הכל. צודקת... צריך לדבר, ברור... אם רק היה לי אומץ... בסדר, כמו שאני מכירה את עצמי, נבכה עוד קצת ואז נשנס מתניים ונצא אל המערכה.

blue eyes21

New member
ממש זהה

נשמע ביתי. יכול להיות ששאחרי מה שהיה התקשר כדי "לבדוק"את השטח ואז חטף ממך"מקלחת קרה"(היה חביב). יש מצב שהוא מפרש את ה"קלילות" שאת משדרת כלפיו (עסקים כרגיל) כחוסר ענין בו,אני מבינה את המצב כי גם אני הופכת להיות מאובן כשמישהו ממש אבל ממש עושה לי את זה,משהו שבדיוק עכשיו עובר גם עלי. מבחינתו זה השתמשת וזהו,הוא הרי הרים אלייך טלפון יום אחרי(לגבי חברתך מי צריך אויבים כשיש חברים-אולי התקשר כי רצה עוד? על זה היא לא חשבה.).אל תמשכי את זה יותר מדי,את מופיעה באיזור אבל מתנהגת "כרגיל",הוא ניגש אבל ממשיך הלאה.כדאי שמישהו יבהיר את עצמו לפני שייעלם המומנטום. בפעם הבאה שאת רואה אותו וניגש אלייך,צרי סיטואציה,אני יודעת קל להגיד קשה לעשות .אבל אין לך מה להפסיד מאחר שאת חייבת לברר לעצמך -אם גם הוא מעוניין ופשוט לא יודע מה את רוצה(התגובה AKL TKHU CGH,H,ׂ -אם הספיק לו פעם אחת ,כזה הוא ולא ממש בקטע נוסף. לפחות תדעי אם יש טעם או לא,למהנ לבלבל את עצמך בספקולציות יותר פשוט לעשות בהצלחה

blue eyes21

New member
מגנטה

יכול להיות ששאחרי מה שהיה התקשר כדי "לבדוק"את השטח ואז חטף ממך"מקלחת קרה"(היה חביב). יש מצב שהוא מפרש את ה"קלילות" שאת משדרת כלפיו (עסקים כרגיל) כחוסר ענין בו,אני מבינה את המצב כי גם אני הופכת להיות מאובן כשמישהו ממש אבל ממש עושה לי את זה,משהו שבדיוק עכשיו עובר גם עלי. מבחינתו זה השתמשת וזהו,הוא הרי הרים אלייך טלפון יום אחרי(לגבי חברתך מי צריך אויבים כשיש חברים-אולי התקשר כי רצה עוד? על זה היא לא חשבה.).אל תמשכי את זה יותר מדי,את מופיעה באיזור אבל מתנהגת "כרגיל",הוא ניגש אבל ממשיך הלאה.כדאי שמישהו יבהיר את עצמו לפני שייעלם המומנטום. בפעם הבאה שאת רואה אותו וניגש אלייך,צרי סיטואציה,אני יודעת קל להגיד קשה לעשות .אבל אין לך מה להפסיד מאחר שאת חייבת לברר לעצמך -אם גם הוא מעוניין ופשוט לא יודע מה את רוצה(התגובה AKL TKHU CGH,H,ׂ -אם הספיק לו פעם אחת ,כזה הוא ולא ממש בקטע נוסף. לפחות תדעי אם יש טעם או לא,למהנ לבלבל את עצמך בספקולציות יותר פשוט לעשות בהצלחה

magenta73

New member
קודם כל ../images/Emo140.gif

ברוכית הבאית. יכול להיות, בהחלט. זה מה שאני חוששת, שהוא הבין מההתנהגות שלי שאני לא רוצה. גם זה שהתקשרתי אחר-כך ואמרתי בוא לפאב, לאו דווקא מראה התענינות בו כמו פשוט התענינות ללכת לשתות בירה... במקרה הספציפי שהיה. בכל מקרה, בשישי יש מסיבה של פורים. נראה לי גם נושא טוב לגבר עליו, אם נפגש לפני וגם, בכלל, מסיבות זה בריא לדגים כמוני... וכן... קל להגיד, קשה לעשות... אין ברירה...

blue eyes21

New member
פורים

מקווה שיהיה"שמח" בפורים ,ובתור "דגת חרב"-לא סתם אחת דגיגה ששותקת אלא אחת שאומרת את כל הדברים הלא נכונים לאיש המבוקש(עד כדי רצון ללכת אם עצמי מכות שנייה אחרי).ומנסיון-אלכוהול מכל סוג שהוא בהחלט עוזר במצב הזה .גם השחרור וגם אם את פולטת שטויות(אני)לפחות אפשר להאשים את האחוזים(של השתייה) ב-ה-צ-ל-ח-ה

magenta73

New member
אנחנו דומות...

מאוד... גם אני מבריחה בהתנהגות שלי. חזרתי עכשיו משיעורי פסיכולוגיה. דיברו על התנהגות ע"פ חיזוקים. אדם ימשיך בהתנהגות של עוד הוא מקבל צ'ופר. אז א. אפילו אם הוא רוצה, הוא כביכול לא מקבל צ'ופר, אז למה להמשיך? ב.... מה הצ'ופר שיוצא לי מזה שאני מבריחה אותם... שוב, הבעיה שלי שאם יהיה יותר מידי אלכוהול אז א. אני אשפוך לו יותר מידי אינפורמציה "ואני כל הזמן חושבת עליך ואני מצטערת שאמרתי ככה ואתה כ"כ מוצא חן בעיני, וי' תעשה לי ילד" וכן הלאה... או, ששוב, החרמנות תעלה...

blue eyes21

New member
דמיון

יותר ממה שידענו...גם אני למדתי את אותו דבר.לא דיברתי על מצב של שיכרות טוטאלית ,אלא על עירפול חושים קל עד בינוני,עד כדי שבירת המחסומים הגדולים.מהסתכלות על עצמי ,כשזה מרגיש לי עם מישהו,מיד כל השדים הישנים(כפל משמעות)מרימים ראש,כי בסופו של דבר כשנוגעים לנו בקצות העצבים אז מתחילים הכאבים,שלנו עם עצמנו והצד השני קשור לזה רק בגלל שהוא גירד אותם ,לכן זה דפוס חוזר.לגבי חיזוקים:לכאורה את לא אמורה לשחזר את אותה התנהגות הרסנית,זו שלא רק לא מביאה לך(לי) חיזוקים חיוביים ,אלא הורסת לנו (חכי עוד יש לי את הסיפור שלי לספר)סיכוי "לקבל" את החיזוק הנכסף,רגש,חום, אהבה וגם לזה יש הסבר(לא פיתרון,הפיתרון הרי טמון ביכולת לשנות את הדפוס וזהו תהליך קשה). התפיסה שלנו את עצמנו,כל הזהות שלנו מורכבת הרי מאיך שאנו נוטים לשפוט (בכוונה אמרתי לשפוט ולא לראות)את עצמנו.אצלי לפחות כנראה ש"החיזוק" הוא בכך שאני לא צריכה/יכולה להתמודד עם ההשלכות החיוביות והשליליות ששינוי בדפוס החשיבה הזה יביא.הצורך בזוגיות חזק וקיים שם אבל הקונפליקט תמיד יתעורר מתוך השינוי שאצטרך לעשות בהרגלי החשיבה שלי.בקשר לבחור שאני רוצה בו ,למשל, הדהים אותי לגלות שאני יותר מבוהלת ממה שיקרה אם הוא ימשיך לרצות אותי אחרי איך שהתנהגתי מזה שהוא איבד עניין.הפחד כנראה נובע ממקום של חוסר ביטחון מסויים,ואין זה מעיד על חוסר ביטחון כללי בכל תחומי החיים אבל הוא קיים ועוד איך ויוצא ומתגמל את עצמו בעוד "חיזוק" ובעוד "חוסר ביטחון" תמיד במקרים האלו בינתיים קבלי
-אפילו שרק הכרנו(לא קלה להשגה
(

magenta73

New member
אימ'לה...

השדים הישנים, הרדומים... אלה שמזכירים לנו שמה שאנחנו כ"כ רוצות עושה לנו, ולא רק לנו, גם לאחרים, לפעמים כ"כ רע... חוסר ביטחון, לאו דווקא עצמי, אלא חוסר בטחון במערכות יחסים ובטוב שיש בהם, אם בכלל... לשרוף קשרים, לשרוף דברים שיכולים לקרות, רק בשביל גם, להצדיק את עצמנו ש"אני לא מתאימה ולא רצויה", וגם, שוב, כדי לא להתנסות ב"מאבק" הזה שקרוי מערכת יחסים... עדיף שתגיד לא. תגיד לא. בבקשה תגיד לא... קבלי גם את חיבוק. באת לי יופי. בזמן.

blue eyes21

New member
חדשה

הי חדשה במיתחם מקווה שיש מקום .בעיקר בימים אלו בהם אני מנוטרלת בבית כבר שבועיים

blue eyes21

New member
קבלת פנים

מה אם איזה תיפוף WELCOME? לא מבינה בלתופף אבל מבינה בלהקשיב
(בכלל כל דבר שהוא מוזיקה..טוב לא כל דבר.

למעלה