טוב, אני...

blue eyes21

New member
סיבת ניטרול

תודה על קבלת הפנים,איזה כיף. שברתי את עצם הזנב(מצחיק,גם אני נקרעת-כשלא כואב לי)אמור להפסיק להפריע בעוד שבועים אבל עד עכשיו ,כבר שבועיים יושבת בבית ומטפסת על הקירות.

duduamar

New member
עצם הזנב... נשמע כואב..

אי אפשר לשבת במצב כזה, לא? בכל מקרה - שתהיה החלמה מאוד מהירה! ספרי קצת על עצמך אם בא לך

blue eyes21

New member
צודק

כואב בטירוף,לא לשבת ,לא לשכב,לא לעמוד(נשאר לרחף),אני על משככי כאבים כל הזמן-דיברתי על לרחף?
(הפסקתי לפני יומיים מפחד להיתמכר).ביום יום אני בסוף שנות העשרים-מתקדמת,עובדת כעצמאית-מה שאומר שהשבועיים האלה של ישיבה בבית עלו לי הרבה כסף-ואפילו לא הלכו על משהו טוב כמו חופשה. כבר די הרבה זמן לא הייתי בקשר רציני,יש עכשיו שניים על הפרק-אחד שמעוניין בי בטירוף ואחד שאני מעוניינת בו בטירוף(אבל עושה את כל הטעויות האפשריות)ו...עכשיו יש גם אותכם

Vdrums

New member
אין טעויות. זה רק הסקת מסקנות.

תעשי מה שאת רואה לנכון.

blue eyes21

New member
הסקת מסקנות

יש טעויות.אם כל מה שאני רוצה ממישהו זה אותו וכל מה שאני מצליחה לשדר זה ,אל תתקרב .ומסקנות:הסקתי אבל זה לא עוזר לי ברגע האמת(התרגשויות התרגשויות)כשמרוב רצון הכל נעשה הפוך.אם כל הניסיון התהליך הוא תמיד אותו תהליך.הפיתרון:מישהו שיצליח לראות מעבר לזה,לא ייבהל ויעשה את הצעד או לחילופין ראה ערך למעלה-קצת אלכוהול . אם הייתי עושה מה שאני רואה לנכון כבר הייתי מצרפתת אותו מזמן.

duduamar

New member
../images/Emo24.gif

לא סבלתי מזה אף פעם, אבל זה נשמע מאוד מבאס. בהחלט ממליץ לך לסבול קצת ולהמנע כמה שאפשר ממשככים. הגמילה מהם תהיה הרבה יותר קשה. עצמאית? יפה מאוד! זה כבר מעיד הרבה עלייך לדעתי. איזה עסק יש לך אם מותר לחטט ולשאול? ולגבי הקטע הרומנטי - ככה זה תמיד... מי שאנחנו רוצים זה לא תמיד מי שרוצה אותנו בחזרה

blue eyes21

New member
../images/Emo122.gif

העסק הוא בעצם מכירת מידע,מה שאני למדתי אנשים צורכים.בקיצור מוכרת את עצמי-אבל לא בזול
, מסתובבת בכל הארץ,העבודה היא בבתים,יש צוותים שאני מנהלת בבתים וזה מתגמל מאוד-העבודה,לא דיברתי על כסף. מה איתך?

duduamar

New member
בהחלט נשמע מרתק, מגוון ומעניין ../images/Emo13.gif

אני כרגע מנהל מערכת המידע במפעל, אבל זה זמני כי באוקטובר אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון בהנדסת מחשבים בטכניון.

blue eyes21

New member
נחמד

שיהיה לך בהצלחה-זו השקעה /קריעה אבל אם אתה מתחבר לזה ,עושה את זה יותר קל.

duduamar

New member
זה לא יהיה תענוג וכיף...

אבל זה נושא שמעניין אותי, ואני בטוח שלטווח רחוק זה יהיה שווה את ההשקעה והמאמץ.

אני אגיד זאת .....

בפשטות הכי גדולה. חיים רק פעם אחת.... אם לא תנסי לא תדעי.... פשוט תזמיני אותו לשיחה וכמו שנאמר כאן קודם,לא בפאב השכונתי. ובכלל טיפ בשביל החיים תהיי את עצמך בלי משחקים, אבל אל תפחדי להיות אמיתית ברגשותייך. את תתני, ומי שיודע לקחת יודע גם להכיל.

magenta73

New member
תודה.

את צודקת. זאת אני, שמפחדת... מצחיק שהמשפט הראשון שאמרתי עליו לחברות שלי, זה שיש לי הרגשה בסיסית שהוא לא יפגע בי. אני כביכול יודעת שהוא לא רוצה ולא מסוגל. תודה. באמת.

למעלה