טוב אנשושים יבשים שלי

MolsBolsRules

New member
טוב אנשושים יבשים שלי

מכוון שכל כך יבש פה הכנתי חידון שכזה תענו עליו כולםםםםםםםםםםםם תנקס LOL שם: ת.ד: חבר להקה אהוב: מאכל אהוב: שתיה אהובה: להקות אחרות...: חבר/ה: שיר אהוב: מקצוע אהוב: תחביבים: עיר: כיתה: חלום: יקח לאי בודד: יאלללללללה לענותתתתתת

MolsBolsRules

New member
ILL GO 1ST

שם:יפעת שמות חיבה:תתי,יפעתוש,Yifi ,בובו(בהשראת הכי גאים שיש LOL),שמוליק כמובן! LOLOL ת.ד:22-6-86 חבר להקה אהוב:אלכססססססססון שלי מאכל אהוב:גלידהההההההה יאם שתיה אהובה:7UPPPPPPP להקות אחרות...:ווסטלייף איי ואן בלו אטומיק קיטן ועוד! חבר/ה:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!
שיר אהוב:LIKE A ROSE - A1 מקצוע אהוב:תיקשורתתתתתת תחביבים:צילום! עיר:ראש העין כיתה:יא חלום:ואי יש כמה...כרגע זה לפגוש את בן אדאמס! יקח לאי בודד:את חבר שלי! מספיק לי...LOL

Drorrrrrr

New member
אני שני ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

|הדגששם: דרור שם חיבה: אההה אין
ת.ד: 21-9-87 חבר להקה אהוב: מממממ כמה כבר יש בלהקה? כמובן שאת אלכס (אהרון, גם אתה היית טובה במיטה, אבל אלכס יותר
) מאכל אהוב: מממממממ הרבה דברים
בגלל זה אני כזה דובי שתיה אהובה: קולה כאילו כזה שיואו די! זמרים אחרים: אביב גפן, רובי וויליאמס, דניאל סלומון. חבר/ה: נשוי למעין. שיר אהוב: Unstoppable של TC, מממ Swallowed של בוש. מקצוע אהוב: כרגע שום מקצוע
למרות שקולנוע זה סבבות
תחביבים: לשיר
, לנגן על גיטרה, להיות באינטרנט, לכתוב... מה עוד? עיר: מממממ עיר שאני אוהב או עיר שאני גר? גר ברמת גן, רוצה לגור בלונדון. כיתה: י'
חלום: מזמן לא חלמתי..... ממממ להיות מיליונר, לבנות אולפן הקלטות בבית, להקליט אלבום או יותר, ולהיות זמר
יקח לאי בודד: מה אני אקח? את מעין כאילו כזה! אההה וגם את הדיסק של TC ודיסקמן, ומחשב, ופלאפון, ואת איתמר, מממממ הכל
משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה משה

mayjen

New member
דרורי../images/Emo13.gifמה זה אין שם חיבה?????

קבל כמה מותק: דרורי, דרוריקי, ממוש, פשוש, דרורינקה, קושקוש...ויש עוד הרבה
הפרטים שלי:)
שם: מעין
שמות חיבה: מעיונה(הכי נפוץ), מעינוש, מעיני, מעינצ'וק, מויג', מייג'ן, מייג'ית, מויינה, ועוד שם שאני אשמור לעצמי
ת.ד: 29.9.1984
חבר להקה אהוב: אלכס וגם אהרון:) לא יפה שכולם אוהבים רק את אלכס...איזה מסכן אהרון, אני לפעמים מנסה לחשוב איך הוא מרגיש ובטח מה זה עצוב לו
לא נעים.
מאכל אהוב: ספגטי וגלידה:)
שתיה אהובה: קולה וספרייט:)
זמרים אחרים: מייקל ג'קסון, Goo Goo Dolse, סלין דיון
חבר/ה: מסובך...בנים הם עם מעצבן תסלחו לי בני הפורום:) אתם חמודים, לפחות ממה שאני יודעת
אבל בכל זאת כבר נשואה...לדרור כמובן
שיר אהוב: Will You Be There- Michael Jackson
מקצוע אהוב: לא לומדת יותר תודה לאל:) אבל אהבתי תקשורת וספורט
תחביבים: לשמוע מוזיקה, לראות סרטים, ולצאת למסיבות טובות
עיר: איזור נתניה
חלום: להיות שחקנית:) לא בארץ...

Drorrrrrr

New member
חחחחחחח יא חמודה אחת ../images/Emo60.gif

אגבב זה dools לא dolse
כאילו בובות= dools
חולה עלייך!

mayjen

New member
אופסי....../images/Emo9.gifהשעה הייתה מאוחרת...

לא שמתי
גם אני חולה עליך

Charmed 4ever.

New member
נאוו מי!! ../images/Emo54.gif

שם: ניצן שמות חיבה: ניצו'ש ניצנו'ש ניצני, ניצנצן, ניצנוץ, ניצק'ה, קפיצי, פיצק'ה, ניצי, נצנצים, ובחיים אל תקראו לי ניצה
ת.ל.: 2.6.88 חבר להקה אהוב:
אלכססססססססססס
מאכל אהוב: לפעמים חסה, שוקולד לבן, שוקולד ריס'ס של הרשי, פשטידת גבינה ושמיר של סבתא...
שתייה אהובה: מים!!! להקות אחרות: היהודים, קולדפליי, טאטו, קרנבריז, אבריל לאבין, בי וויצ'ד, ווסטלייף, סטפס, ועוד ישנים למיניהם... חבר\ה: ... וול..... אני אודיע לכם... שיר אהוב: סטיגמטייזד ו"לט דה קייבלס סליפ" של בוש, ו... עוד כל מיני שירים יפימים!!! מקצוע אהוב: בבית ספר? אמממ... אני אוהבת מתמטיקה... (אבריוואן:"
") ו... אנגלית... ו... אם מדובר על מקצוע לחיים אז... משחק! תחביבים: משחק, שירה, ציור, כתיבה, קריאה, מחשב, חברים, סרטים, מכושפות, פורומים, טלפון וכו... עיר: הוד השרון... בעתיד? אמממ... אני מניחה שלוס אנג'לס, סאן פרנסיסקו ודירת סטודיו בניו- יורק.. (אני אהיה שחקנית.. מה אתם רוצים?!
) כיתה: ט' עדיין..
חלום: להיות שחקנית בארצות הברית, לפגוש את אלכס, את הולי מארי קומבס (השחקנית הכי טובה בטלוויזיה), להנשא לאהבת חיי שיבוא איתי לכל מקום שאני אצטרך מרצונו ותוך כדי משחק לפרסם ציורים שלי. אקח לאי בודד: אמממ... הרבה... מחשב, פלאפון, כוח אורבינג (כוח מעבר ממקום למקום במכושפות), חברים, מחברת ציור, ספרים, כרית שלי וטיגר! טיגרררררר (בובת הנמר מפון-הדב שלי..
). וזהו!!!

Charmed 4ever.

New member
הא.. ו.. ../images/Emo54.gif

בלהקות אחרות גם לינקין פארק וגו-גו דולז וסטיינד... ואני גם אוהבת לתכנן יציאות מסיבות וכל מיני... ואקח איתי לאי גם תמונות של חברים מצלמה ודיסקים... ואני גם אוהבת צילום...

Queeny

New member
../images/Emo15.gif

שם: שרון\שירי ת.ד:זה ךלא עובד ככה אצלנו.
חבר להקה אהוב:וכולם יחד: אלכסססססססס!
מאכל אהוב: טריקולד.
שתיה אהובה: מים
להקות אחרות...: ווסטליף, ממממ... זהו נראה לי.... אולי ניין דייס וגו גו דולס... אבל אני מכירה רק מעט שירים שלהם...
חבר/ה: אם הבנתי נכון אז כן. שיר אהוב:
can't take my eyes off you
מקצוע אהוב: בבצפר? מממ....אין לי מושג... אני שונאת את כולם.. כל אחד מסיבה אחרת... תחביבים: קרמיקה, אירובי, להפגש עם חברים, ללכת לים ולהסתובב בקניון... יש עוד אבל אין לי כח... עיר: עיר??? סליחה??? למה נראה לך שכולם עירוניים פרינססות??? מושב משמרת! כיתה: ח'
חלום: אני אקח את זה כ'מטרה': להשלים עם משהו מסויים. יקח לאי בודד: אץ חבר שלי כילו דהההה!!!
מממ...מחשב עם חיבור לאינטרנט...
וכמובן דיסקמת עם קמינו!!!

Queeny

New member
../images/Emo41.gifמעודכן יותר../images/Emo41.gif

שם: שרון ת.ל: 27.6.89 קטנה!!!!
חבר להקה אהוב:
דרור
!!! LOL
מאכל אהוב: טריקולד!!! שתיה אהובה: מים
להקות אחרות: ווסטליף, וכמה שירים של גוגו דולס, ניין דייס והיהודים. חבר\ה: כן
שיר אהוב:
can't take my eyes off you
מקצוע אהוב: אין
הכל חרא. תחביבים:קרמיקה, להפגש עם חברים, ללכת לים, להסתובב בקניון, להתחרפן
וכו'... עיר:עיר??? סליחה??? למה נראה לך שכולם עירוניים פרינססות??? מושב משמרת! כיתה: ח'
חלום: אני אקח את זה כ'מטרה': להשלים עם משהו מסויים. יקח לאי בודד: אץ חבר שלי כאילו דהההה!!!
מממ...מחשב עם חיבור לאינטרנט...
וכמובן דיסקמת עם קמינו!!!

Queeny

New member
מה אתה צוחק?../images/Emo15.gif

אהבת נעורים בכוכב עולה....

elknetld2kil

New member
עכשיו אני...

שם: איתן לוין לידה: 29.12.1983 חבר להקה אהוב: אף אחד (אין לי העדפה מסויימת). מאכל אהוב: כל דבר שלא בריא LOL שתיה אהובה: קרים סודה ודוקטור פפר (משקאות אמריקאים) להקות אהובות: Creed, Lifehouse, Fuel,3 Doors Down ועוד הרבה... חברה: לא שיר אהוב: 3 doors down - Here Without You (השיר הכי רומנטי בעולם). מקצוע אהוב: גמרתי בי"ס (אבל די אהבתי אנגלית) תחביבים: מוסיקה (מעל הכול), מחשב, ספורט (לצפות, לא לשחק), לאכול אוכל מזיק. קיבוץ: נווה איתן (באזור בית שאן - איזה חור נוראי...) חלום: להקים או לעבוד בחברת תקליטים. אי בודד: מחשב עם אינטרנט, אספקה טובה של אוכל מזיק (LOL)

ט ל i i ש

New member
אניייייייייייייייי

שם:טל שם חיבה:טלוש טלושית חבר להקה אהוב: צ'אד קרוגר מאכל אהוב:שניצלללללללללללללללל שתיה אהובה:ויטמיציק להקות:פאדל ניקלבלאק יהודים אביב גפן שלמה ארצי ועוד ועוד ועדדדד חברר:יש באופקקקקק שיר אהוב:וואי יש הרבההההההההההה מקצוע:מפכסלגת לרעות תחביבים:גיטרה גיטרה גיטרה חברות חברים גיטרה עיר:ח=ס=ו=י= כיתה:ט חלום:ושוב אני רוצה לציין אני לא גמדה----אבל החלום שלי להיות מטר 60 יקח לאי בודד:למה שאני ילך לאי בודד!?!?!?

Drorrrrrr

New member
עיר חסוי עלק../images/Emo6.gifאני יודע איפה../images/Emo60.gif

את גרה

MolsBolsRules

New member
בא ליבכות!

דרור אותי לא תיקח לאי בודד? ובטח שיש לך שם חיבה את נושי שלי!!!!!!!LOL

Drorrrrrr

New member
אההה תשמעי ../images/Emo60.gif

אם אני אקח אותך איתי, עם מעין לאי הבודד לי ולמעין לא יהיה זמן להיות לבד
אבל יש לך אותי עכשיו (כל עוד שאני לא עם מעין) (מעעעעעעעיןןן אני לא בוגד! זה לא מה שאת חושבת)
נושי נושי האאא בכל פורום קוראים לי אחרת את קוראת לי נושי בזיהוי שירים קוראים לי יומטוב
חחחחחח אז כמה כינויים: נושי, יומטוב, נפתלי, שבי
לאבינג יו אול

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gifגם אני! גם אני!!!!

שם:לאה שמות חיבה:ללי, שפיגל, ליליה, שפיגלי... (אני לא ממש אוהבת אותם...) ת.ל:27.07.87 חבר להקה אהוב:אלכס!!!!!!!! מאכל אהוב:פיצה
שתיה אהובה:קולה להקות אחרות:simle plan, good charlotte חבר/ה:לא שיר אהוב:when it all falls down שיר מדהים!!! מקצוע אהוב:וידאו!!! אתמול בפעם הראשונה בחיים שלי סיימתי סרט!!!!!! yay! תחביבים:טלויזיה, מוזיקה, להפגש עם חברות... עיר:לא בדיוק עיר, יותר ישוב... בעצם חור איפשהוא ליד חדרה בשם פרדס-חנה כיתה:ט חלום:לכתוב ולביים סרט שובר קופות בהוליווד!!!!!!! יקח לאי בודד:את אלכס...

למעלה