נאוו מי!! ../images/Emo54.gif
שם: ניצן שמות חיבה: ניצו'ש ניצנו'ש ניצני, ניצנצן, ניצנוץ, ניצק'ה, קפיצי, פיצק'ה, ניצי, נצנצים, ובחיים אל תקראו לי ניצה
ת.ל.: 2.6.88 חבר להקה אהוב:
אלכססססססססססס
מאכל אהוב: לפעמים חסה, שוקולד לבן, שוקולד ריס'ס של הרשי, פשטידת גבינה ושמיר של סבתא...
שתייה אהובה: מים!!! להקות אחרות: היהודים, קולדפליי, טאטו, קרנבריז, אבריל לאבין, בי וויצ'ד, ווסטלייף, סטפס, ועוד ישנים למיניהם... חבר\ה: ... וול..... אני אודיע לכם... שיר אהוב: סטיגמטייזד ו"לט דה קייבלס סליפ" של בוש, ו... עוד כל מיני שירים יפימים!!! מקצוע אהוב: בבית ספר? אמממ... אני אוהבת מתמטיקה... (אבריוואן:"
") ו... אנגלית... ו... אם מדובר על מקצוע לחיים אז... משחק! תחביבים: משחק, שירה, ציור, כתיבה, קריאה, מחשב, חברים, סרטים, מכושפות, פורומים, טלפון וכו... עיר: הוד השרון... בעתיד? אמממ... אני מניחה שלוס אנג'לס, סאן פרנסיסקו ודירת סטודיו בניו- יורק.. (אני אהיה שחקנית.. מה אתם רוצים?!
) כיתה: ט' עדיין..
חלום: להיות שחקנית בארצות הברית, לפגוש את אלכס, את הולי מארי קומבס (השחקנית הכי טובה בטלוויזיה), להנשא לאהבת חיי שיבוא איתי לכל מקום שאני אצטרך מרצונו ותוך כדי משחק לפרסם ציורים שלי. אקח לאי בודד: אמממ... הרבה... מחשב, פלאפון, כוח אורבינג (כוח מעבר ממקום למקום במכושפות), חברים, מחברת ציור, ספרים, כרית שלי וטיגר! טיגרררררר (בובת הנמר מפון-הדב שלי..
). וזהו!!!