טוב אנשושים יבשים שלי

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gifגם אני! גם אני!!!!

שם:לאה שמות חיבה:ללי, שפיגל, ליליה, שפיגלי... (אני לא ממש אוהבת אותם...) ת.ל:27.07.87 חבר להקה אהוב:אלכס!!!!!!!! מאכל אהוב:פיצה
שתיה אהובה:קולה להקות אחרות:simle plan, good charlotte חבר/ה:לא שיר אהוב:when it all falls down שיר מדהים!!! מקצוע אהוב:וידאו!!! אתמול בפעם הראשונה בחיים שלי סיימתי סרט!!!!!! yay! תחביבים:טלויזיה, מוזיקה, להפגש עם חברות... עיר:לא בדיוק עיר, יותר ישוב... בעצם חור איפשהוא ליד חדרה בשם פרדס-חנה כיתה:ט חלום:לכתוב ולביים סרט שובר קופות בהוליווד!!!!!!! יקח לאי בודד:את אלכס...

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

שם: אירנה שם/שמות חיבה: לא ידוע לי על כאלה
ת.ל: 25.11.87 חבר להקה אהוב: אלכס, אבל גם אהרון נראה נחמד
מאכל אהוב: ספגטי שתיה אהובה: מוקה (של יטבתה
) להקות/זמרים אחרים: רובי וויליאמס, שנאיה טווין... חבר/ה: אין שיר אהוב: We're Forgiven, WYWG, I'm Gonna Getcha Good מקצוע אהוב: תקשורת, אנגלית ו(מוזר... אני יודעת...)לשון. תחביבים: מוזיקה, חברות, טלויזיה, בניית אתרים, ריקוד... עיר: מודיעין כיתה: ט חלום: שיבנו קניון (עם קולנוע!) במודיעין
אקח לאי בודד: דיסקמן (עם דיסק של TC), מחשב עם עורך HTML וחיבור לאינטרנט, וספרי הארי פוטר באנגלית.

crazy4tc

New member
את גרה במודיעין????

אני גרתי שם עד לפני שנה וקצת!!! באיזה בית ספר?

crazy4tc

New member
עירוני ב'????????????../images/Emo2.gif

מגניב!!!!!!!! רק שאני לא למדתי שם... את הילה גנון את מכירה? היא היתה החברה הכי טובה שלי!!! אם כן בבקשה תמסרי לה ד"ש מלאה, אה וגם לשלומית. ודרור מצטערת לא מכירה אף אחד מרמת גן... חוץ ממך

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

הילה גנון??? חחח... היא הבת של המורה שלי להבעה משנה שעברה
ולאיזו שלומית למסור ד"ש?

crazy4tc

New member
אמא שלה מורה בבי"ס??

אוי מסכנה הילה... משתתפת בצערה... היא מורה רעה? כי אם כן אני ממש משתתפת בצערה! מורה להבעה... וואי זה ממש גרוע! אני שונאת מורות להבעה! אבל אני דווקא זוכרת אותה כנחמדה... מצד שני אף פעם לא הפרעתי לה בשיעור! שלומית... אההה... אין לי מושג אני לא עד כדי כך מכירה אותה זה פשוט שאמא שלי עובדת עם אבא שלה... אבל אני יודעת שהיא בכיתה של הילה.

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

הא! שלומית הזאת! אני אמסור להן ד"ש... אם אני אזכור

למעלה