טוב אנשים...חשוב

רותמיקה

New member
טוב אנשים...חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif../images/Emo187.gif

בצער רב אני מודיעה על פרישתי החלקית מהפורום! מכמה סיבות.. והסיבה העיקרית היא שחן פשוט מתיחס אלי כמו חרא... מעירים לו על זה שהוא עושה שיחות פרטיות ולא מנהל טוב את הפרום והוא מתקיף! הוא עלה לי על העצבים! האנשים פה הם ממש אנשים שהספקתי בשבועיים האחרונים להכיר ולאהוב! אני ישאר חלקית אבל זה רק בזכות האנשים פה ובזכות זה שאני ממש ממש ממש אוהבת את מוניקה ... בקיצור.. אני יהיה פחות פעילה בפורום וזהו בעיקרון .. עם תוך שבועיים/חודש לא יחליפו או יוסיפו מנהלים לפורום כנראה שאני לא יהיה פה יותר.. וזהו.. ביי
אותכם תגובות יתקבלו בשמחה .. אפילו רצוי שתגיבו כי אני לא יודעת מה לעשות...

אני לא מאמין רותם....

עכשיו את אומרת גם שאני לא מתייחס אלייך יפה, ולדעתי את רק מנסה להסיט את כולם נגדי......... ואת יודעת בעצמך שאני לא התיחחסתי אלייך כמו שום חרא....., באמת את יודעת את זה.., שאת פשוט לא רוצה שאני ינהל את הפורום הזה...., עם פגעתי בך אז אני מצטער אבל אני עדיין חושב שגם את טועה כאן.... אני רק יכול להגיד לך שאני וצה שתישארי, ועם בגלל כל ריב קטן את תעזבי אז זה חבל...... את יודעת ועוד אנשים פה יודעים שאני מתאמץ ורצה שכולם פה יהנו, לכן אני גם לא מוחק כל הודעות שטויות, ונותן לכם להינות ושכולנו כאן נהיה חברים...

רותמיקה

New member
אני עוזבת חלקית! אני עדיין פה אבל..

לא באותה כמות.. ואני לא מנסה להסיט אף אחד נגדך אבל יש הבדל בין זה שכולם יוכלו לקרוא לבין לא לתת לאנשים לראות הודעות אחרות כי אנשים במקום לשרשר פותחים שרשורים אחרי ואתה במקום לצרץ אותם לשרשור המתאים או למחוק פשוט לא עושה כלום!! אתה חייב פה עזרה(לא ממני...(למרות שעם תרצה אני לא אתנגד))

כי אני.....

לא צריך בכלל למחוק כל הודעה, קודם כל זה נוגד לחוקים של תפוז!!! ואני מאמין בדרך שעם אנשים חושבים שיש להם נושא חדש, אז הם פותחים הודעה, כבר קרה כמה פעמים שפתחו על אותו נושא ואני פשוט צירפתי את זה לנושא אחד.....

רותמיקה

New member
אסור להל שיחות אישיות...

זה גם אחד החוקים של תפוז.. ועם מישהו מנהל שיחה אישית ה"מנהל" אמור למחוק את זה... ואתה שאתה ה"מנהל " עושה שיחות אישיות... אני לא מוצאת פה היגיון

זה בכלל לא חוק של תפוז!!!!!!!!!

אין חוק כזה.., ואני אמרתי שאצלנו בפורום אין שום בעיה, שירשמו כי כולנו חברים קודם כל!!!!!

אז ככה.... סליחה שאני מתערבת

אבל אני חושבת שממש לא נכון להגיד שחן מנהל רע, לדעתי הוא עושה הכי הרבה שהוא יכול ומצליח!!! הוא מנהל מקסים.... אני לא חושבת שכל הודעה צריך למחוק, אם ההודעה לא קשורה לכולם לא כולם חייבים לקרוא אותה. הנה תראו, את ההודעה שאומרת שהוא מנהל רע הוא לא מחק- גם זה מוכיח עד כמה הוא טוב, מנהל אחר היה מוחק כל הודעה שפוגעת בו. חן מנהל חדש ואולי יש לו כמה טעויות, אבל לא משהו נוראי.... אני חושבת שצריך לתמוך בו כי בלעדיו הפורום הזה בכלל לא היה קיים!!! רותם אני ממש אוהבת אותך את יודעת, אבל כאן אני חושבת שאת טועה. חן- שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך, אני איתך!!!

space girl

New member
טוב .......

קודם כל זה די חבל שתעזבי, אבל איך שבא לך ..... אני לא ממש יודעת מה קרה בינך לבין חן אבל זה לא כזה נורא אם יש כמה שירשורים בפורום שלא מדברים על מוניקה ... גם לדעתי חן מנהל ממש בסדר וזייהו .... מקווה שתישארי :))

maayan15

New member
גם אני חושבת שהוא בסדר...

בסה"כ אם נדבר אך ורק על מוניקה אז לא נלמד גם להיות חברים...וזה ידוע שזה הרבה יותר כיף שכולם חברים...אני גם שמתי לב כמה פעמים שהוא משרשר...ואני חושבת שדווקא אם הוא היה מוחק הרבה הודעות אז אנשים היו מתעצבנים...אולי יש הרבה שיחות אישיות אבל זה אשמת המשתתפים ולא המנהל.. ובכל זאת, חבל שתעזבי...בסה"כ...אפשר להיתגבר על חילוקי דעות

power play

New member
למחוק

דרישת צומי אחת גדולה.. סתם מזיק להתהוות הקהילה בפורום.

לא צריך למחוק....

נשאיר... אני רק רוצה לראות מה התגובות......... וחוץ מזה אני לא רוצה דווקא למחוק, כדי להראות שגם עם יש כאלה שמתנגדים לי אני מקבל את זה....

Heavy Thought

New member
פשוט...

הניהול של הפורום על הפנים וזו אחת הסיבות שאני לא פה הרבה, לא מסודר כאן, לא כיף לכתוב

נו מה נסגר איתכם???

לא צריך יותר מדי סדר את ההודעות שלכם תמצאו בקלות כי השם שלכם בולט לא? תעזבו את הילד

לדעתי אתה לא צודק...

אבל תחשוב רגע, שעם הייתי מוחק הודעות כל פעם, אז אולי המשתמש גם היה נעלב מזה שאני מוחק..., אתה מבין?? זה לא אומר שאתה צריך להיות כאן פחות.... לדעתי אתם סתם אומרים שהניהול לא טוב, שאתם אפילו לא מסתכלים על ההשקעה אני השקעתי בפורום....., תנסו...... ותבינו שלא צריך למחוק כל הודעה כי תבינו ודם כל כולנו חברים!!!!!! ואני שוב , אני לא חושב שמישהו כאן לא יסכים איתי בזה....

Heavy Thought

New member
בפעם ה-200 אני חושבת

אני בת נא להפנים אה, אז רגע, אתה לא מוחק הודעות לא קשורות, כי המשתמשים יעלבו מזה? אוי מסכנים נו באמת! זה פורום מוניקה סקס, משמע - צריך לדבר על מוניקה נכון שזה נחמד שלפעמים אנשים מהפורום באים ומספרים חוויות לא אכפת לי, ואני בטוחה שגם לאחרים זה לא מפריע כמעט בכל הפורומים שאני נמצאת זה ככה אבל דיי, חרגו מהנושא יותר מדי וההודעות האלה של: "מישהו פה???" בכלל מיותרות אבל זה הכל לפי דעתי אתה מנהל הפורום, תעשה מה שבראש שלך אני רק אמרתי מה אני חושבת

ברור!!!!!!" וסורי מצטער...

ותשימי לב, שכמעט ולא קיימות הודעות כאלה!!!!!!! כי אני אכן מוחק אותם....

i c y

New member
אמממ... רותם...../images/Emo42.gif

אני לא כותבת כאן ממש הרבה, אבל אני קוראת הכל, ואני רואה כמה את תורמת לפורום הזה.
אז אולי חן מנהל שיחות אישיות והכל, אבל אני בטוחה שהוא ייקח את מה שאמרת לתשומת ליבו וישתפר.
את לא צריכה לעזוב את הפורום בגלל זה!
בבקשה אל תעזבי!!!
טוב???

למעלה