טוב אנשים...חשוב

רוני...

שמעי.., אני שוב אומר, הפורום הזה לא צריך להיות סגור ולדבר רק על מוניקה.., נכון שהנושא הראשי שלנו הוא מוניקה, וזה מה שאנחנו אמורים לדבר הרוב..., אבל אני שוב אומר שאנחנו קודם כל חברים, ועם נפתח גם שיחות אישיות בשביל לעזור לחברים זה לא יהיה נורא........ אני מבין, הרוב צריך להיות על מוניקה..... ושוב אני אומר לרותם, חבל שתעזבי...

רותמיקה

New member
סה לא מה שהתכוונתי!!!../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

וברור שלא לדבר ררררק על מוניקה סקס!! להפך!! אבל שיחה על המגבר שלך... בחייך! לא יכולת לעשות את זה באי סי קיו או משהו!? זה סתם מוריד הודעות של אחרים שהם באמת חשובות לעמודים הבאים! בכל מקרה .. נראה לי שאני ישאר.. כי .. הרצון גובר על העיקרון במקרה הזה.. אני מצטערת חן עם פגעתי בך בכל דרך כל שהיא.. וזהו! מ-ה-ת-ח-ל-ה-! ובהזדמנות זה: תשתמשו באייקונים שלכם!!!

או קיי....., אז אולי זה באמת היה

טיפשי.., אבל עם כל אחד כאן היה מדבר על המגבר שלו או לא יודע מה, אני אישית לא הייתי פוסל לו את זה.., כי אולי זה חשוב לו לדבר על זה דווקא בפורום??? בכל מקרה, בואי נשכח, גם אני מצטער עם פגעתי בך...... מקווה שנהנה כאן....

m a n o r

New member
דעתי../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif

לפי דעתי חן מאוד משקיע בפורום ואחלה כאן.
אי אפשר להיות סגורים רק בנושא"מוניקה סקס"
ואני לא חושבת שאת צריכה לעזוב את הפורום בגלל זה, את כותבת כאן הרבה וזה אחלה, כיף לקרוא הודעות שלך.
את תישארי וגם חן

איזה מתוקה....

אגב מנור, שימי לב לתמונה שלך, שמתי אותה בגלריה, זה בסדר נכון?? עם את רוצה להחליף תמונה תפני אליי המסרים או משהו....

m a n o r

New member
זה מצויין תודה!../images/Emo182.gif

התמונה לא משו אבל יופי ששמת ואם אתם לא יודעים אז תמר זה השם האמיתי שלי ולא מנור...

למעלה