טוב אנשים *מוחא כפיים בחזקה*

Jerald_Admonds

New member
טוב אנשים *מוחא כפיים בחזקה*

להתעורר! בואו נארגן לנו מפגש פורום כדי שנוכל להיות ערומים! לפגוש אחד את השני! ולהריץ את כל הקטע של קבוצות אזוריות של דרך הלוחמים! :) הלך לנו ראש השנה.. אבל אני מניח שזה לא חובה. מאחר ו.. לא כולנו לומדים בב"ס בואו נסכם תאריך ומקום שיהיה נוח לכולנו, כי יש לי מאה שקל בכיס!(שהרווחתי מהכנת חצי תזה בשאמאניזם למישהי) והשטר עושה לי חור בכיס.. אני ממליץ על יום רביעי או חמישי, כי יש להם אווירה כזאת של חמימות נוחה..(גם הזמן היחידי שאני יכול לתפוס הסעה למרכז).. אז קדימה אנשים:) לזוז לזוז! באהבה שעדיין לא יודעת מה זה פוקים. שי.

deep ocean

New member
לי אין בעיה בשעות הערב

אם אתה רוצה לארגן מפגש, והרי קבענו שאתה המארגן, אז תתחיל בלהציע שני מועדים עם יום ושעה אחרת, ושכל אחד יגיד מה נוח לו. זאת תהיה התחלה..... לא בא לי לארגן, אז אני על תקן של נותנת עצות....המממממממ כן :)

Jerald_Admonds

New member
למה להפיל עליי את האחריות?:)

עצלנים! חחחחחח תאמת אני אפילו לא יודע מתי נוח לי.. אולי יום רביעי שבוע הבא, בשעה 13:00 בבית של.. אההם.. נותנת העצות שלנו?:) I am immortal! i have inside me blood of kings! I have no rival! no man can be my equal! take me to the future of your world!!! האאאא הכוח הכוחחחח העצמה Fighting for survivle!! באהבה מלאת להקת QUEEN שי.

deep ocean

New member
המממממממ

א. לא הבנתי למה לחכות עד לשבוע הבא? למה לא להיפגש ביום שישי/שבת הזה? ב. האחריות עליך-כי אתה!! זה אתה!! ג. בבית שלי? המממ, זה היה אפשרי אם הורים שלי היו בחו"ל. ד. אם אתה אוהב את QUEEN אז יש לך כבר נושא לשיחה עם WHITE BEAR שאוהב אותם מאד. ה. להמשך טיפולך. :)

Jerald_Admonds

New member
הממם מיצידי..

נארגן פגישה ביום שישי/שבת הזה.. אבל אני לא יכול לבוא, כי אין לי איך להגיע לת"א.. אוקי אז יום שישי או שבת נוח לכם? איפה? בבית של מישהו או על החוף או איפשהו בעיר? שי.

deep ocean

New member
אתה גר בערד אמרת...?

אז אתה מעדיף מפגש באמצע שבוע? יום חמישי למשל?

תגיע באוטובוס לפני כניסת השבת

ואני אקפיץ אותך בחזרה בשבת בבוקר. איך זה? אני ממש מעדיפה שזה לא יהיה ביום חמישי.

deep ocean

New member
איזה יופי!!!!!!!!! נפלא!!!!!!!!

הנה מיתר מסכימה להקפיץ אותך אז נראה לי שסגרנו על יום שישי הזה!!!

אתה יודע מאיפה אני.

תחשוב טיפה אחורה.... מירושלים. אבל אני בדיעה שאוטו יש בשביל לנסוע איתו אז אין לי בעיה לעשות סיבוב "קטן" אם זה מה שיביא אותך למפגש.

Jerald_Admonds

New member
אויש.... לא לא

אני לא יכול לבקש ממך דבר כזה.. אני פשוט אבוא בפעם אחרת, אם כבר כולכם יכולים השבוע אז תפגשו! מקום זה לא בעיה, מקסימום נמצאים על החוף. רק תשמרו טוב טוב על התיקים שלכם! :) יש גם פארקים, קניונים ושאר מקומות.. אפילו בתחנה המרכזית אפשר לבקש אולי לבקש ממאסטר קולג´ או מהמקום ההוא עם העשבים וחדרי הלימוד להשאיל לנו איזה חדר בשביל התרגילים.. אם יש רצון יש דרך! :) שי. :) הרבה אהבהההההה

אל תהיה

מגוחך. לא ביקשת ממני כלום. אני רוצה שתבוא, כי אני רוצה לפגוש אותך, וסיבוב קטן באוטו נראה לי מחיר סביר בשביל מה שאני רוצה. היתה תקופה שהייתי נוסעת כל יום לעבוד בתל אביב, אז תאמין לי, לעבור בערד באופן חד פעמי לא נראה לי מאמץ כזה גדול.

Jerald_Admonds

New member
אבל אבל אבל.....

אני מבין שאת רוצה ואני לא ביקשתי כלום, אבל זה עדיין כזה ביג דיל.. וערד זה עדיין רחוק... בכל אופן, אני כבר אלך לגרד עוד קצת כסף כדי שיהיה לי איך לחזור ככה שאני לא אצתרך להטריח אותך..:) וחוצמזה נדמה לי שבכלל הבעיה היא להגיע לשם לא לחזור משם... אבל עדיין תודה תודה תודה!!!
גדול גדול! באהבה שי.:)

גם אני...

אני אשמח להגיע, אבל אני כבר לוקחת פטור מהעירום, וגם מהפוקים. בכלל, לדעתי עדיף לדחות את זה למפגש פורום שני. אני חושבת שיהיו כמה אנשים שיסכימו איתי שזה טיפה דראסטי

deep ocean

New member
דברים צריכים לזרום

לא חייבים לעשות פוקים ולהיות בעירום במפגש פורום הראשון! שום דבר לא ייכפה על אף אחד ושום דבר לא ייעשה באופן מלאכותי אם לא נוח שיהיה עירום במפגש הראשון אז לא יהיה אחלה שהעלית את הנקודה!!! כרגע לא מתוכנן שום עירום או פוקים למי שחשש בסדר? :)

chips

New member
אני מאוד הייתי רוצה לבוא אבל אני

ביישנית שחבל´ז מכירים את הצב ? זה אני חמוד אבל ביישן ופחדן

Jerald_Admonds

New member
מיכלושש מתוקה!

לא הייתה שאלה בעיניין... לא היה ספק בעיניין שום ערום בפגישה הראשונ! :) זה באמת דיי דראסטי.. זה לא בראשית ככה פה שיש את הטראנס של הפעיליות והאהבה וכל זה בקנה מידה עצום.. אנחנו גם ככה מספיק נהיה מהוססים מה בהתחלה:) ועוד להפשיט אותנו? חחחחחחחחחחח וצ´יפס גם אני ביישן מאוד.. אבל מניסיון אחותי. כשאת בין בני מינך זה כאילו שכל אחד את מכירה כבר שנים.. ועוד חבר´ה מלאי אהבה ואור כאלו? אין מה להתבייש :) באהבה, שי.

למעלה