טוב אנשים *מוחא כפיים בחזקה*

Jerald_Admonds

New member
יש לנו מגוון..

מכל תרגילי הפורום.. יש משהו ספציפי שאת רוצה להשיג במפגש?

כמו שאני רואה את זה -

*** כדאי להיצמד לרעיון המקורי שלך, ג´רלד (ולא ז´רלד, מה פתאום ז´רלד, מה אתה, צרפתי?!?!). כלומר, קבוצות עשיה ותרגול. זה נראה לי די שונה מ"מפגש פורום". אני מניח שהכי טוב זה שמפגש עשיה ותרגול יתחיל כמפגש עשיה ותרגול ויסתיים כמפגש חופשי, מפגש פורום, או משהו כזה. יווצר מצב שאם אנשים רוצים להיפגש בשביל המפגש החברתי, אז יהיה קצת "מפגש עשיה ותרגול" בהתחלה כדי לצאת לידי חובה ואחר כך - טא רא ראם! מפגש חברתי!! מפגש "פורום"! ולעומת זאת, אם משהו יווצר מלכתחילה כמפגש עשיה ותרגול, אז בסוף, אולי, אם ישאר כוח, ישארו גם ל"מפגש חברתי" או משהו כייפי כזה. נראה לי שפעם זה יקרה כך ופעם זה יקרה כך - תלוי בדחף שיתחיל כל מפגש כזה (שני התצורות נפלאות בעיני, כל זמן ששתיהן יקרו). *** יש יתרון עצום במפגשים עם מעט משתתפים (ומדי פעם מפגשים מרובי משתתפים). אני חושב שזה צריך להיות מאוד חופשי וקליל, כל העסק הזה: שאם מישהו רוצה לעשות ו/או לתרגל משהו (לעשות = למען אחרים; לתרגל = למען עצמנו), אז הוא נותן הודעה בפורום והופס - 2-3 אנשים מצטרפים אלינו ויש לנו מפגש-לוחמים!!! הם עושים מה שהם רוצים לעשות ו/או לתרגל - ואחר כך בטח גם סתם "מבלים" קצת ביחד, אולי - ובסוף הם מדווחים על כך כאן, בפורום! זה בטח יצור כדור שלג עצום של מפגשי לוחמים, שחלק מהם יהיו עם דגש על עשיה ותרגול וחלק יהיו יותר חברתיים (אלה שיש בהם יותר משתתפים, אולי) אבל בכולם יהיה גם עשיה/תרגול ולא רק "חברתי" וכולם ידווחו לכאן!!! זה יהיה מדהים, לדעתי, ג´רלד! ואת כל זה אתה תארגן!!!!!!!!!!!!!!!! מופלא!!!!!! ואני גם מסכים עם מה שאמרת, שכדאי לנסות בהתחלה בלי שום היררכיה, הכל חופשי. ולא רק בהתחלה, שככה זה ישאר. כי אם זה לא עובד ככה, אז משהו דפוק אולי בהתכוונות הראשונית של העניין. ההכוונה (מכאן, ממך, מעל גבי פורום זה) היא דרושה ולגיטימית, אך הכוונה היא הכוונה, לא יותר. זו דעתי כרגע. אני שומר לעצמי את הזכות לשנות אותה בעוד שניה. *** תרגולים: אפשר במסגרת ה"תרגול" במפגש (שגם עליו כדאי לדווח לכולם) לעשות דברים מדהימים, כגון: - טנסגריטי - פעילויות עירום שונות (הי! טנסגריטי בעירום! גדול! פיצוץ! אמא´לה!) - מדיטציה מונחית (או לא מונחית) - להעביר שיעורים קצרים זה לזה (הגנה עצמית? אייקידו, מיתר? וכולי) - פעילויות חברתיות/תרגוליות הקשורות לדרך הלוחמים וכולי. *** עשיות: אתה הצעת כמה רעיונות מדהימים, כגון לשלוח אור ואהבה לכל מיני, להתנדב, לעזור... לא יודע מה. בטח יש עוד מליון אפשרויות מרטיטות של הגשת עזרה לסביבתנו. ולא חייבים לצאת מגדרנו. זה יכול להיות משהו חד-פעמי באורך של חצי-שעה - שעה בתחילת מפגש וזהו, כל פעם משהו אחר. לא חייבים להפוך את זה למפעל חיים. טוב, אני אסיים פה את ההודעה, כדי לקבל פידבק ולראות מה קורה הלאה... בכל אופן, אני חושב שהרעיונות שלך גדולים, ג´רלד. באהבה, בן

Jerald_Admonds

New member
כן אבל בן..

מדובר במפגש פורום.. ראשון? אז צריך להאריך את זה קצת. בקשר למפגש חברתי או תרגול.. זה יכול להיות שניהם, לוא דווקא בצורה מאורגנת.. כבר הייתי בכמה מפגשים שאצלם זה היה ככה סתם דיבורים וכזה, ואז איזה מישהו מציע לעשות משהו וכולם קמים ועושים.. ואחר כך חוזרים לסתם לשבת ולדבר או להריץ כל מיני דברים כמו שאמרת. וכל זה חופשי.. בכל אופן.. זה אמור להיות יותר מפגש פורום מאשר מפגש של לוחמים, יענו על פי מה שאמרת זה מה שאמור לתת את ההרצה לאותם מפגשים.. אבל הרעיון שלי לגבי אותם מפגשים היה שונה משלך ככל הניראה. אתה מדבר על קבוצות של אנשים מהפורום שנפגשים לחלופין עקב איזה רצון או הצעה פתאומית של מישהו.. אני דיברתי על קבוצות אזוריות מאורגנות שנפגשות במועדים קבועים ופועלים יחד, לומדים יחד.. עם אנשים שהם לוא דווקא מהפורום, לא לכולם יש גישה לאינטרנט. בכל אופן בן:) כפי שאתה רואה.. אין לנו בית! או מקום מפגש.. או אפילו שעה...! והמפגש מחר! מכיוון שאתה כזה נחמד וגר במרכז והכל, אולי תנדב לנו את הבית שלך? או לפחות תמליץ על מקום שקל להגיע אליו, עם אווירה מתאימה שנוכל להיות בו? השעון מתקתק.. טיק טק טיק טק בגלל זה דיי הופתעתי שהחלטתם על השבוע לעשות את זה..כי דברים כאלו לוקח לפעמים קצת זמן לארגן. באהבה חסרת בית שי:)

Jerald_Admonds

New member
תעשי כמו שאני עושה..

תגידי לעצמך שאת תלכי לזה לא משנה כמה את מהססת בעיניין, תתייחסי לזה כאילו זה מן מבחן. שאם לא תתנגדי לפחד שלך עכשיו, יכול להיות שלא תתנגדי לו בעתיד. ושאם תפעלי בניגוד לו עכשיו אז תוכלי לשלוט בו! מה כבר הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? תהיה הפסקת חשמל ונצתרך להדליק נרות? :)) בחייך יהיה כיף..

ellii

New member
חחח לכל מי שחושש הקטע של הפוקים

היה לבידור וירטואלי בלבד...מי שמתעקש יכול לעשול מדיטצית יחיד בענין אני מדגיש זאת לפני שאנשים שיכנסו לכאן באמת יקחו את זה ברצינות...וימלטו על נפשם...

אנחנו צריכים מתנדב עם בית גדול

שיסכים לארח את המפגש. אחרת לא נראה לי שזה יצא אל הפועל.

למעלה