טוב אנשים תקשיבוווווו!

לינקנית

New member
יאאאאאאאאאאא

מנהל הפורום שייגעצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ אני גם בפורום האמ האמ איזה חמודים שייגעצ היו היוםםםםםם יאאאאאא יובל תעשה לי ילדדד האמ לא פה בפורום שייגעצ חחח

לינקנית

New member
האמממ

אמרתם שאחרי הגשמים יהיה יותר טוב יהיה יותר נעים אמרתם שאחרי החגים נחזור לשיגר נחזור כמו גדולים עברנו את הגשמים ואת סוכות והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט שיקרתם לי אכשיו אחרי סוכות ועם אתם צדקתם אז למה בא לי לבכות העולם הזה מסריח מניורק ועד רפיח ואיפה שלא תיסתובב תמיד תמצא לך אויב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אנשים שחורים או לבנים נמות כולנו גיזענים אמרת לי שאני הכי הכי ושאים לי מיתחרים וששיננו אוהבים אמרת לי שהכל ממש נפלא וזו תקופה יפה הכי תקופה שבחיים ואיך זה שאתמול לא היתיחסת אליי ולא היה אכפת לך מה קורה איתי בכלל ואיך זה לפעמים את מבינה ולפעמים את בת זונה בחורה קצת לא ברורה ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תיסתובב תמיד תמצא לך אויב אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אנשים שחורים או לבנים נמות כולנו גיזענים העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח איפה שלא תץיסתובב תמיד תמצא לך אויב אלו הם חבלי מולדת אני רוצה לרדת עם שחורים ולבנים נמות כולנו גיזענים

לינקנית

New member
נכון הכינוי שלו ניו יורק רפיח

אז זה שם השיר שכרגע כתבתי תמילים שלו....

למעלה