טוב אנשים

טוב אנשים

זה אולי ישמע לכם מוזר זו הרי אני שכל הזמן הגנה על התאומות מכל אחד לא רצתה שיגידו עליהן שום דבר רע וחשבה שהן מושלמות אבל מה לעשות הערצה שלי אליהן הסתיימה כמו כל דבר טוב שמסתיים גם זה הסתיים עכשיו אני מעריצה משהו אחר שנקרא המורדים ואני מניחה שחלק מכם שמעתם על זה ובמיוחד את לואיסנה המלכה שלא תחשבו לא נכון אני לא שונאת את התאומות חס וחלילה הן חמודות אני אוהבת את הסרטים שלהן אבל אני פשוט לא מעריצה אותן יותר כבר אין את החשק לאסוף חומר מחקתי את כל התיקייה שהייתה לי במחשב שהיו בה מלא תמונות סרטונים שירים וכו... אני בטוחה שגם ההערצה שלי אל המורדים או בפרט לואיסנה תסתיים מתישהו אבל בינתיים בשבילי לואיסנה לופליטו היא המלכה הש-ו-ל-ט-ת!!! ולמי שלא יודע מיזו אז הנה קצת פרטים ותמונה שלה שם מלא: לואיסנה לורליי לופליטו כינוי: לוליטה או בקיצור לולי או לו תאריך לידה: 18.5.87 (שימו לב היא יותר קטנה מהתאומות קצת יותר גדולה ממני) גובה: 1.68 איזה גבוהה לעומתי ולעומת התאומות מספר מזל: 7 (כמו שלי) צבעים אהובים: כחול וסגול (כחול כמו שלי) ספורט מועדף: החלקה על הקרח (איזה פצצה זה) זמר אהוב: לואיס מיגל (שירים פצצתים) מקצוע מועדף: ביולוגיה (חולה על המקצוע הזה) קבלו תמונה של המלכה לואיסנה... אה וענבר ושרון אני גם חושבת שקמילה חמודה אבל לדעתי לו יותר יפה וזו דעתי אז אל תצעקו עלי או משהו כזה סבבה? יופי טוב ביי לכולם ואני מאחלת בהצלחה לתאומות בהמשך דרכן נ.ב- אולי אני אבוא לבקר בפורום לפעמים לראות מה חדש בנתיים תמצאו אותי בפורום המורדים ביי ביי

T N T girl

New member
אושרתו´ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

עלייך ממש לא הייתי מאמינה
אבל צודקת ...
לכל דבר יש סוף ...
ולכל סוף יש התחלה חדשה
טוף ...
תחזרי בקרוב
צ´או

gsh10

New member
גם אני

כבר לא מעריצה כל כך את התאומות אני מתה!!!!!!על לואיסנה אבל בכל זאת אני עדיין עם התאומות בלב...

T N T girl

New member
אם כבר מדברים על לואיסנה... ../images/Emo68.gif

איזה תמונה מהממת
+
= פרוח
חחח

אני אוהבת את התמונה הזאת

איזו תמונות פצצות שלה למרות שהיא קצת חושפת אבל היא בכל אופן פצצה

יווו איזה עצבנית כמו שפעם שמו...

מלא תמונות של אווריל לוין אז מה אכפת אם אני אשים שתי תמונות של לו מה את כל כך עצבנית?

gsh10

New member
לאושרת!

את תעזבי את הפורום? *בוכה*
אם כן אז אני מאחלת לך הצלחה בפורומים האחרים..... אני מבינה שזה יהיה פורום מורדים אז צ´או

לדעתי הפורם הזה הכי אחי טוב

שיכול להיות.... ולמה אני חושבת ככה? אז הסתובבתי בכמה פורומים וחלקם גם במורדים... אבל הפורום הזה הכי מעניין והכי טוב וכולם נחמדים אלייך.... ואני אומרת את זה כי לדוגמא הייתי בפורום המורדים אבל לא כתבתי כלום... סתם הסתכלתי כי המורדים זו טלנובלה אחלה סבבה פצצות... אבל... כולם מקללים שם אחד את השני (בפורום)... אז ככה החלטתי להישאר ולכתוב בפורום התאומות...

ענבר 2002

New member
לאושרת!!!!!!!

למרות שהיה לנו מחלוקת דעות ורבנו הרבה אני עדין אתגעגע אליך מאוד
ואני מקווה שנשכח מהכול ונסלח אחת לשניה על דברים שעשינו!!!!! כי גם אני בפורום המורדים ואני מקווה שנהיה חברות!

טוב אני אישית...

מתה על לואיסנה אבל אני בשום פנים ואופן לא שוכחת את התאומות ולמען האמת עכשיו אני אוספת גם על המורדים כי אני מתה שם על פליפה קמילה לואיסנה ובנחמין אבל אני אוהבת את המורדים באותה המידה שאת התאומות...

KISHKOSHA

New member
אושרת!

טוב, זה היה דיי ברור אחרי הכל, מה שעשית עכשיו זאת צביעות *צוחקת ברשעות קטנה*, קיללת כל מי שירד על מרי קייט ואשלי, ופתאום לא. ושהסתכלתי במורדים עשית בדיוק אותו דבר, אז מי אני שאשפוט? ביי ביי, תהני וכל השיט הזה. דרך צלחה או וואט אוור...

rahelm

New member
מספיק עם התמונות !!!!!!!!!!!!!!!

די הבנו תשימי בפורום של המורדים את התמונות האלא!!!

ChEnmka

New member
|רמקאוי אנשים אתם כל כך נואשים.....

אני לא מאמינה עליכם.... אתם אשקרה מחפשים אנשים להעריץ אותם?! מה זה צריך להיות???!!! או שאתה אוה במישהו או שלא... אתה לא עומד בצומת ומחפש אנשים לאהוב.... ואושרת... אני מקווה שתהני בפורומים החדשים!!! וגם בקשר ללואיסנה.. היא מה זה יפה ונראת מצוין.. אבל היא זונה בטרוף!!! היא עשתה בגיל 15 ניתוח להגדלת הציצי, וגם התפקיד שלה במורודים היא ניראת כמו איזה פרחה מפגרת... ויש לה פה עקום.. בקטנטנות היא הייתה הרבה יותר חמודה!!!!! למרות שקמילה לא יפה כמוהה... היא יותר חמודה ממנה במורדים וגם ג´ורג´ינה, ומיקי... מיקי פי אללףףף יפה ממנה... והתאומות גם יותר יפות ממנה... אז רגיעה היא לא משהו......

ענבר 2002

New member
מה פתאום.....

אני מסכימה שלואיסנה /מיה מתלהבת אבל קמילה/מריצה מהממת יפה ומאגניבה

ענבר 2002

New member
אני לא בארצות הברית אני ב.........

אני במטוס בדיוק באתי לכתוב לכם ........ אני במטוס יש לי עוד 9 שעות טיסה...... פיופ זה הרבה..... אז שאני אגיע לארץ אני אשן ואז אני אראה את כול המשפחה שלי ואז אי אכתוב לכם בה בי.

gsh10

New member
ענבר כנסי

אני לא באה לפגוע בך או משהו כזה אבל לואיסנה היא אולי כצת מתלהבת אבל קמיה סנובית יותר מדי ילדה אחת נתנה לה מתנה קמילה לקחה אותה והלכה בלי לומר כלום וילדה אחת נתנה לה פרח והיא זרקה אותו וגם היא לחצה לה את היד וקמילה היסתקלה עליה כאילו מה נפל עלי אז אני אומרת לך שקמילה סנובית אבל מממ-מממ-ששששש

למעלה