טוב אנשים

ruth yehuda

New member
תודה../images/Emo140.gif אבל

זה שמדברים על התאומות ומראים אותם ואת כל הדברים שהן משווקות וכו´ או שזה כשהן היו בטקס לחלק פרסים או משהו כזה כי אם זה הראשון אז יש לי...

motib4

New member
זה הראשון.

אני לא חושב שיש איפשהו את הסרטון מה-VMA.

לחן תקראי

לואיסנה לא עשתה הגדלת חזה זה פשוט טבעי אצלה ובמורדים היא משחקת פרחה אבל זה בסך הכל תפקיד בקטע שהיא עושה סטרפטיז זה היה כדי לעצבן את אבא שלה והיא בסוף נשארת עם חזיה ותחתונים זה כמו בגד ים אז זה לא כזה נוראוהפה שלה בסדר גמור לדעתי רק הנקודה בסנטר מעצבנת חוץ מיזה היא כוסית מושלמת ולדעתי יותר יפה מהתאומות והנה ציטוט: " לואיסנה האם עשית ניתוח להגדלת החזה?" לואיסנה: "לא מה פתאום אני צעירה מידי בשביל ניתוחים וגם אם הייתי גדולה לא הייתי עושה ניתוח בשביל זה החזה שלי טבעי לגמרי" לדעתי בקטנטנות לו הייתה לא כזו יפה ועכשיו היא נעשתה מהממת והיא משחקת מצוין את הפרחה בכל אופן זה רק תפקיד לעומת זאת קמילה היא זאת שהופיעה עם חזה חשוף שציירו פרחים עליו לא שאני לא אוהבת את קמילה אני חולה על קמילה ועל פליפה ועל בנחמין ובמיוחד על לואיסנה במציאות לואיסנה ביישנית מטבעה אבל דווקא מול המצלמה היא לא כמובן שהיא לא תצטלם בערום או משהו כזה וחוץ מיזה גם נטליה אורירו מצטלמת בערום אבל היא לא זונה ויש לה מלא מעריצות וגם מדונה וקיילי מינוג זה לא שהן מצטלמות למגזין של פלייבוי הן פשוט לא מתביישות בגוף שלהן יש להן גוף יפה והן מנצלות אותו למרות שאני לא חושבת שלואיסנה תצטלם בערום אולי בעתיד וגם אם כן זה לא ממש יפריע לי ולדעתי מיקי גם יפה אבל לואיסנה יותר והדמות שלואיסנה מגלמת במורדים היא דמות של סנובית אבל היא בכל אופן מנסה לעזור בדרך כלשהי לאחרים להתלבש יפה וכאלה זו הדרך שבה היא מנסה לעזור ותחשבי על זה היא גם חיה בלי אימה וכל זה ואת יודעת איך זה פרחות הן נראות לך מזה מגעילות אבל בתוך תוכן הן פשוט עצובות כמו לו שעצובה בגלל אבא שלה שלא מקדיש לה זמן ובסוף הסדרה היא כבר לא תהיה כזו סנובית ובהתחלה קמי יותר חמודה מלו במורדים באופי אבל בסוף לו תהיה גם יפה וגם נחמדה צריך לחכות בסבלנות... בקיצור לדעתי לואיסנה הכי יפה בעולם ומושלמת!!! (חוץ מהנקודה המעצבנת על הסנטר ורק שתדעי היא לא עשתה הגדלת חזה זה הכל טבעי אצלה) ושהיא גדולה היא יותר יפה שהיא קטנה היא הייתה כזו יותר ילדה טובה וחמודה כזו אבל עכשיו היא חמודה מתוקה מקסימה ומושלמת!!! נ.ב-דרך אגב קוראים לי לילי תקראו לי לוליטה כי זה הכינוי שכל החברים שלי קוראים לי וגם הכינוי של לואיסנה אה וגם נולדתי בול באותו התאריך אז ביי ביי לכם

M ar y K at e

New member
היית מבקשת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי המון תמונות שלה. את רוצה

motib4

New member
לא פה בבקשה...

אחרי הכל- זה באמת לא פורום המורדים. תודה.

*Ginny Weasley*

New member
הגיוני...

רוב ההערצות האלה באיזשהו שלב נגמרות.... או חולפות.... *שיעול* .... שרה..... הארי פוטר..... *שיעול* כך שזה די הגיוני מה שקרה לך. בכל אופן, כנסי לפה מדי פעם... בתור מעריצה לשעבר.... וול.... אני גם מתה על המורדים... אז תהני מהפרקים ומתמונות של לואי המדהימה.

איזה באסה!!!!!!!!!

איזה באסה שאת עוזבת... תבואי לבקר!! וגם ניפגש בפורום המורדים..אם תהיי שם, את בפורום המורדים? אה, ו..אני ממש לא כועסת עלייך, וגם לא כעסתי שאמרת שאת לא אוהבת את קמילה, כעסתי כשהתחלת לקלל אותה. אוקיי, אז אל תשכחי אותנו, הרבה
,
, ו
, מכל פורום התאומות אולסן... נ.ב זה ממש מצחיק שלפני לא הרבה זמן אמרת שהתאומות מושלמות פשוט מושלמות והיום את התאהבת במורדים (לואיסנה=מיה), האמת היא שגם אני ממש אהבתי את המורדים והתחלתי להעריץ את לואיסנה (שוב, מיה) אבל אני עדיין אוהבת את התאומות הרבה יותר. בכל אופו תמיד תוכלי לחזור לפורום! ביי ביי

מרי kate

New member
../images/Emo50.gif!

בפורום המורדים! ד"א גם אני מתה על לואיסנה היא ממש יפה! פעם היו לי מלא תמונות שלה במחשב אבל מחקתי אותן...

Mary Kate14

New member
תקראו../images/Emo70.gif

גם אני מעריצה את לואיסנה הפצצה ואני חולה עלייה אבל אני עדיין אוהבת את מרי קייט ואשלי...... אני אוהבת את שלושתם!!

לואיסנה מלאכית פראית !!!

את צודקת ב100 אחוז רק מוזר לאהלה שלא הבנת את זה קודם כי לואיסנה הפצצתית קמי המדהימה פלי הכוסון ובנחה ותותח פשוט עוברים את התאומות בלי להתווכח בכלל, עם שמתם לב אני בקושי נמצאת פה ממש ממש בקושי כי אני כל כל כל הזמן באתרים של המורדים ונכון אני בכלל בכלל בככל בכלל לא שונאת את מקא להפך אני מתה על הספרים שלהן והכל אבל זה כל כך בורור לי שאנ י חולה על ארבעת השחקינים הראשיים לא רק של המורדים אלה גם של כל הטלנובלות האחרות לו,רמי,בנחה, ופלי!!

Nomero Uno

New member
טוב הבנו

שחצי פורום מעריץ את המורדים וקטנטנות אבל יש פורומים בשביל זה ואל תהפכו את זה לפורום המורדים

לכולם../images/Emo70.gif

טוב קודם כל חג שמח לכולם!! טוב תראו תמיד הערצתי את קטנטנות ובמיוחד את קמילה, פליפה, בנחמין,ולואסינה באותו מידה אולי קצת יותר מהתאומות, טוב למרות שאת התאומות לא עירצתי רק אהבתי אותן כי עם חמודות מאוד! טוב רציתי להגיד שעכשיו יש את המורדים והתחלתי יותר להעריץ את קמילה, לואסינה, בנחמין, ופליפה, ואת התאומות עכשיו אני אוהבת פחות אז רק רציתי לעביר לכם שאני לא ממש היהי פו למרות שאני לא כאן הרבה אבל אולי עכשיו אני ממש לא יהיה פו כי המורדים ממש כבשו את המסכים ובפורום שלהם אני היהי יותר אז ביי לכולם ואני מקווה שהתאומות יצליחו בדרכן!!

למעלה