טוב אנשים,

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
טוב אנשים,

אני חושבת שהגיע הזמן להיפרד... ביום שני אני הופכת לשוחרת בצבא הגנה לישראל, מה שאומר שאני אראה אתכם מעט מאוד ובסופשים, אם המודם הסכיזופרני יאפשר לי. היה לי ממש כיף כאן, זה הפך להיות הבית הוירטואלי שלי ותמיד נהניתי לחזר ולראות הודעות... גם לפגש אתכם היה ממש חויה ואני מצפה לעשות את זה שוב
אל תדאגו, אני אחזר לבקר, אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה... אל תשכחו אותי (
) ואל תשכחו להנות בלעדיי

jily

New member
בהצלחה ../images/Emo127.gif

בהצלחה בדרך החדשה, תעשי חיים וקחי הכל בקלות!

pinky365

New member
איי ויש אקסטרים פסט...

אנוכי מצטרפת לגברת טליה, והופכת לשוחרת בצה"ל, שישה חודשים לפני גיוסי המיוחל. וכולם ביחד: בלאט.

DadleFish

New member
אתן באותו מסלול?

אם כן, לא ידעתי שהמסלול הנ"ל כרוך בחצי שנה של שוחרות/שכרות.... אם לא, אני מניח שאת בכיוון של מקלדת אחרת...

t@li

New member
לא,

המסלול שלי הוא של ארבעה חודשים וזה של פינקי הוא חצי שנה. זה שבטח ניפגש כי הקורסים שלנו הם באותו המקום זה משהו אחר

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo41.gifבהצלחה../images/Emo70.gif

בהצלחה בקורס ובשירות, שיהיה מעניין וכיף...
נשמח לראות אותך בסופי שבוע!

Subil

New member
אז את הולכת לקורס?../images/Emo88.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה ואם הדבר תלוי בי אנחנו ניפגש שוב ובשבילך בירושלים תנסי להנות כמה שיותר זאת חוויה של פעם בחיים!

hadshot

New member
שיהיה לך רק בהצלחה!

בהצלחה מאמי! לימור אטיאס מגזין חדשות המוזיקה

המממ

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif טליה יקירתנו... ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

אנחנו נתגעגע אליך קשות ונחשוב עליך המונים! גם אם תבקרי פחות בפורום תזכרי שאת תמיד חלק חשוב ביותר ממנו! המון
! תהני מזה עד כמה שרק אפשר! נחכה לך בסופי שבוע ונשמח לשמוע חוויות מעניינות! גם את אל תשכחי אותנו
אוהבים אותך!
שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה