ש שוביניסט לנצח New member 8/8/04 #22 את צעירה! צעירה, את כל כך צעירה! יש לך פז"מ של שקית במבה! אה ודרך אגב, את כל כך צעירה!
T t@li New member 14/8/04 #27 ../images/Emo3.gif גאה להיות עם פזם של שקית במבה באחד הקורסים הכי נחשבים במודיעין
A aaliaha New member 8/8/04 #23 בהצלחה../images/Emo70.gif אומנם אני חדשה ולא מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת ילדה מגניבה אז כמה מילים לסיום: אל תקרעי ת'תחת יותר מדי תחזרי לבקר בסופשים קחי אפטרים והרבה תשחקי אותה חולה ותחזרי לבית,למחשב,ולפורום הכי שולט במדינה אז המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה בצה"ל תזכרי שאנחנו תמיד מאחורייך תומכים בך
בהצלחה../images/Emo70.gif אומנם אני חדשה ולא מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת ילדה מגניבה אז כמה מילים לסיום: אל תקרעי ת'תחת יותר מדי תחזרי לבקר בסופשים קחי אפטרים והרבה תשחקי אותה חולה ותחזרי לבית,למחשב,ולפורום הכי שולט במדינה אז המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחה בצה"ל תזכרי שאנחנו תמיד מאחורייך תומכים בך
ו ורתר הצעיר New member 9/8/04 #25 ../images/Emo24.gif אני מצטער שלא הגבתי קודם, פשוט לא הייתה לי גישה. להתראות טלי. נתגעגע אליך מאוד. את בן אדם מדהים והיה ממש כיף להיות איתך באותו פורום. אז זו פעם אחרונה שאני אעשה את זה כנראה בזמן הקרוב: טליה! תעשי לי ילד!
../images/Emo24.gif אני מצטער שלא הגבתי קודם, פשוט לא הייתה לי גישה. להתראות טלי. נתגעגע אליך מאוד. את בן אדם מדהים והיה ממש כיף להיות איתך באותו פורום. אז זו פעם אחרונה שאני אעשה את זה כנראה בזמן הקרוב: טליה! תעשי לי ילד!