princes of dnile
New member
טוב, ארוחת ט"ו באב שלנו
חשבתי על ארוחה בקונספט של indulgement - להנות לאט מכל מנה, ביס ביס, כרגיל - אני אוהבת בהקשר כזה דברים שאפשר לאכול בידיים, דברים ניגרים, ומנות קטנות אך מלאות בטעם. בגלל ט"ו באב - חשבתי על הרבה אדום ולבן, לווא דווקא בצבע, אלא בטעם - טעמים אדומים (לשוקולד יש טעם אדום) ולבנים (אספרגוס, דג, עשבי תיבול עדינים..). זה מה שיש בינתיים - כרגיל, הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה: מנה 1 : תאנה צלויה עם קרם מסקרפונה וסרט חזה אווז מעושן, על עלים קטנים עם רוטב אדום כלשהו. מנה 2: קרפצ'ו בקר, עם סלט משוויה חמוץ - חריף. מנה 3: מלבן פילה של בס שחור, צלוי, על מצע של רביולי קרם תירס פתוח, עם רוטב לימון - צ'ילי. מנה 4: מדליוני פילה עם תפו"א ריזולה, ורוטב פלפל. מנה 5: קינוח - אני חושבת על מיני בבות לימונצ'לו של השף הלבוש (בתבניות מאפין בצורת לב), או מיני טארט לימון. עוד רעיונות לקינוחים יתקבלו בברכה.
חשבתי על ארוחה בקונספט של indulgement - להנות לאט מכל מנה, ביס ביס, כרגיל - אני אוהבת בהקשר כזה דברים שאפשר לאכול בידיים, דברים ניגרים, ומנות קטנות אך מלאות בטעם. בגלל ט"ו באב - חשבתי על הרבה אדום ולבן, לווא דווקא בצבע, אלא בטעם - טעמים אדומים (לשוקולד יש טעם אדום) ולבנים (אספרגוס, דג, עשבי תיבול עדינים..). זה מה שיש בינתיים - כרגיל, הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה: מנה 1 : תאנה צלויה עם קרם מסקרפונה וסרט חזה אווז מעושן, על עלים קטנים עם רוטב אדום כלשהו. מנה 2: קרפצ'ו בקר, עם סלט משוויה חמוץ - חריף. מנה 3: מלבן פילה של בס שחור, צלוי, על מצע של רביולי קרם תירס פתוח, עם רוטב לימון - צ'ילי. מנה 4: מדליוני פילה עם תפו"א ריזולה, ורוטב פלפל. מנה 5: קינוח - אני חושבת על מיני בבות לימונצ'לו של השף הלבוש (בתבניות מאפין בצורת לב), או מיני טארט לימון. עוד רעיונות לקינוחים יתקבלו בברכה.