טוב, ארוחת ט"ו באב שלנו

טורנדו'אים קטנטנים של פילה בקר עם

פואה גרא ברווז (!) ובייבי גרינס, בויניגרט קסיס. אלמנטרי, ווטסון
 

terroir

New member
פילה?

אני הייתי מוותר על הנוכחות של הבשר (פילה) בארוחה בכלל. בשר נותן תחושת כבדות, ואני מנית שהתכניות לאחרי האוכל לא בדיוק כוללות שינה מעולפת
אבל אולי רק אני מרגיש שבשר עלול להכביד קצת. מעבר לזה (פילוסופיה, פילוסופיה, ועוד בגרוש) הייתי הולך על טעמים מגוונים (ולא רק על חריפות), שכל מנה תיקח לכיוון אחר: חריף-מתוק, מלוח-מתוק, חמוץ-מתוק, מר-מתוק, וקינוח שכולל הכל ומסתיים במתוק.... כמו שבאהבה ישנם כל הטעמים, ואת כולם מקבלים בשמחה כי הם תמיד מלווים במתיקות...
 
מה היית שם במקום הפילה?

ולגבי החריפות - יש מתוק - חמצמץ, ואז חריף חמצמץ, ואז חריף - חמצמץ - מתוק, ואז חריף מתון- חמאתי, ובסוף מתוק חמצמץ (יהיה מוס שוקולד, בתוך כוסיות משוקולד, וקולי תותים).
 
הודעה מטעם ההנהלה (שלי)

הארוחה נדחית עקב מחלת השחקנית הראשית (ששונאת את ניו יורק באוגוסט). עידכונים יגיעו כשהארוחה תצא לפועל. תודה רבה לכל המציעים, ממשבים ומאירי העיניים.
 

genoise

New member
ברכה מטעם העובדים (אני)

תהיי בריאה ותרגישי טוב במהרה.
(מקווה שהמחלה לא מאלחשת מדי חוש הטעם)
 
תודה ../images/Emo140.gif למה אתה חושב הכל חריף?

זה הטעם היחיד שאני יכולה להרגיש...
 
למעלה